Garmin Fenix 6: Ξέχνα κάθε άλλο smartwatch!

Περίληψη: Τα wearables έχουν αναρριχηθεί πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια και ο...

Τα wearables έχουν αναρριχηθεί πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια και ο ανταγωνισμός για μια... θέση στον καρπό σου είναι έντονος. Με την ανακοίνωση της σειράς Fenix 6, όμως, η Garmin σε βγάζει από περιττές σκέψεις.

Τα νέα smartwatch της Garmin διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά και νέο σχεδιασμό, που τα κάνει ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας, ενώ είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις καθημερινές σου (και όχι μόνο) περιπέτειες, εξού και ο χαρακτηρισμός τους ως «το νέο πρόσωπο της περιπέτειας».

Τα smartwatch της Garmin φημίζονται για τις fitness δυνατότητές τους και τα νέα Fenix δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Ό,τι άσκηση κι αν προτιμάς, από τρέξιμο μέχρι… γκολφ τα νέα Garmin Fenix 6 είναι εκεί, για να καταγράψουν τα πάντα.

Ιδιαίτερα για κολύμπι, όλα τα μοντέλα της σειράς μπορούν να αντέξουν σε βάθος μέχρι 100 μέτρα, αλλά και να μετρήσουν τους καρδιακούς σου παλμούς ακόμα και κάτω από το νερό. Αν πάλι προτιμάς το τρέξιμο, με την ύπαρξη GPS, Glonass αλλά και Galileo τα smartwatch της Garmin θα καταγράψουν τις διαδρομές σου ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο του πλανήτη.

Οι λειτουργίες των νέων Fenix θα ήταν λιγότερο εντυπωσιακές, όμως, αν το ρολόι σε άφηνε από μπαταρία στα μισά της άσκησής σου. Με τα Garmin Fenix 6 κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Με αυτονομία μέχρι και 21 ημέρες τα νέα smartwatch της Garmin αντέχουν για καιρό μακριά από την πρίζα.

Εντυπωσιακότερο όλων των νέων ρολογιών είναι το Garmin Fenix 6X Pro. Το περίβλημα των 51 χιλιοστών στεγάζει μεγαλύτερη οθόνη 1,4 ιντσών, η οποία προστατεύεται από κρύσταλλο Corning Gorilla Glass 3. Πέρα από τα χαρακτηριστικά που ήδη είδαμε, το Garmin Fenix 6X Pro σού δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις στο ίδιο το ρολόι μέχρι και 2.000 τραγούδια, για να ακούσεις τη μουσική σου με ασύρματα ακουστικά Bluetooth. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αγαπημένη σου streaming υπηρεσία μουσικής (π.χ. Spotify), αντί να περνάς τραγούδια στο ρολόι.

Η νέα λειτουργία PacePro σού προτείνει τον κατάλληλο ρυθμό τρεξίματος ανάλογα με το υψόμετρο και τους παράγοντες της διαδρομής σου, ενώ η λειτουργία ClimbPro σού παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις αναβάσεις σου, αν είσαι λάτρης της πεζοπορίας.

Η σουίτα λειτουργιών του Garmin Fenix 6X Pro είναι τόσο πλήρης, που περιλαμβάνει ακόμα και χάρτες από χιλιάδες τοποθεσίες από πίστες σκι και γκολφ ανά τον κόσμο.

Αγαπημένες λειτουργίες, όπως το Garmin Pay, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν, κάνοντας το νέο σου ρολόι ένα πορτοφόλι για τον καρπό! Επίσης, με τις λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού (να μην πηγαίνει και τζάμπα το GPS!), μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς, αφού εάν το Garmin σας «αισθανθεί» κάποιο συμβάν ή εάν χρειάζεστε βοήθεια, είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί η θέση σας.

Ακόμα πάντως και αν η… θέση σας δεν αφορά σε κάποιο βουνό(!), αλλά σε κάτι πιο τετριμμένο όπως το επαγγελματικό σας περιβάλλον, το Garmin Fenix 6X Pro, και πάλι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπο, αφού είναι πανέμορφο και κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να μπορεί να φορεθεί με την ίδια ευκολία σε γήπεδο, μια πίστα του σκι, στην εκδρομή σας, αλλά και στο επαγγελματικό σας meeting.

Όλα τα καινούργια μοντέλα της σειράς Garmin Fenix 6 μπορείς να τα βρεις στο Public, που για ακόμα μια φορά φέρνει στην Ελλάδα τα κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας για σένα. Για να τα ανακαλύψεις, έλα στο κοντινότερο κατάστημα Public ή μπες στο public.gr!