Ο Δημήτρης Σίμος έρχεται στο Public!

Περίληψη: Tο Public και οι εκδόσεις Bell σας προσκαλούν στην παρουσίαση της σειράς Σκοτεινά Νερά του Δημήτρη Σίμου («Τα Βατράχια» και «Τυφλά Ψάρια»), σε...

Tο Public και οι εκδόσεις Bell σας προσκαλούν στην παρουσίαση της σειράς Σκοτεινά Νερά του Δημήτρη Σίμου («Τα Βατράχια» και «Τυφλά Ψάρια»), σε μία σειρά από πόλεις της Ελλάδας.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 9 Απριλίου, στις 19:00, στο Public Δράμας. Την επόμενη μέρα, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 19:00, ο Δημήτρης θα βρίσκεται στο Public Σερρών, ενώ την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 19:00, θα βρίσκεται στο Public Τσιμισκή. Ο Δημήτρης θα ολοκληρώσει την περιοδεία του την Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 19:00, στο Public Βόλου.

Δύο σκοτεινές ιστορίες, ένα αναπάντεχο τέλος. Το βραβευμένο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου, «Τα Βατράχια» είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Σκοτεινά Νερά με ήρωα τον αστυνόμο Καπετάνο.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς Σκοτεινά Νερά, τα «Τυφλά Ψάρια», όπου ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να διαλευκάνει τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας και παράλληλα να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του δικού του παρελθόντος. Σκοτεινό, μυστηριώδες, έξυπνο και με κινηματογραφική πλοκή, το δεύτερο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου είναι εδώ και σας καλεί να βυθιστείτε σε ακόμη πιο Σκοτεινά Νερά…