Ετοιμαζόμαστε για fun-ταστικό Πάσχα με LEGO σετ!

Περίληψη: Τα δώρα του Πάσχα θέλουν σετ και παιχνίδια LEGO! Ανακάλυψε μοναδικές παιχνιδολαμπάδες που θα συναρπάσουν φέτος τη φαντασία μικρών και μεγάλων!

Μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα. Για τα παιδιά, Πάσχα είναι το διάλειμμα από το σχολείο. Η σφιχτή αγκαλιά από τη νονά και το νονό. Η φανταχτερή λαμπάδα που θα γεμίσει με φως το βράδυ της Ανάστασης. Και φυσικά το δώρο τους, που δεν μπορεί να είναι άλλο από ένα φανταστικό παιχνίδι. Αλήθεια όμως πόσο εύκολο είναι να βρεις το τέλειο πασχαλινό δώρο που θα κάνει τρισευτυχισμένο το βαφτιστήρι σου; Πανεύκολο θα απαντήσουμε εμείς, αρκεί να απευθυνθείς στους «ειδικούς». Το όνομα της LEGO είναι συνώνυμο του παιδικού παιχνιδιού. Της διασκέδασης και της δημιουργικότητας. Φέτος, τα πασχαλινά δώρα φέρουν την υπογραφή της εταιρείας πίσω από τα διάσημα τουβλάκια, με πασχαλινά σετ που εμπνέουν το δημιουργικό, ελεύθερο παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.

Πάσχα με LEGO Technic για... υψηλές ταχύτητες!

Η πρώτη μας πρόταση είναι αφιερωμένη στους μικρούς - και μεγαλύτερους - μας φίλους που λατρεύουν την οδήγηση και τα αυτοκίνητα. Η Lamborghini Huracán Tecnica με δώρο λαμπάδα για παιδιά 9+ ετών φέρνει το μυθικό σπορ αυτοκίνητο στον θαυμαστό κόσμο της LEGO. Όλες οι λεπτομέρειες του εντυπωσιακού μοντέλου της σειράς LEGO Technic έρχονται σε ένα μοναδικό σετ κατασκευής που υπόσχεται ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργίας. Έχουμε και λέμε: κινητήρας V10, πόρτες που ανοίγουν, σύστημα διεύθυνσης και πολλές ακόμη «εκπλήξεις» περιμένουν όλους όσοι περάσουν τις ημέρες των γιορτών φτιάχνοντας το «δικό τους» supercar.

pasxalina-set-lego-01

Ώρα για αγώνες στη LEGO City!

Η LEGO City είναι μια φαντασμαγορική παιχνιδούπολη όπου θα βρεις κάθε όχημα που μπορείς να σκεφτείς. Τώρα, το σετ LEGO City Race Car and Car Carrier Truck έρχεται να προσθέσει δύο ακόμα απίθανα οχήματα, για το βαφτιστήρι που αγαπά τους αγώνες ταχύτητας. Σχεδιασμένο για ηλικίες 6 ετών και άνω, το σετ περιλαμβάνει ένα μοναδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο και ένα πανίσχυρο φορτηγό με τη δική του ράμπα. Πίσω από το «τιμόνι» βρίσκονται δύο μίνι φιγούρες-οδηγοί για διασκεδαστικά παιχνίδια ρόλων και επικές περιπέτειες εντός και εκτός πίστας. Εννοείται ότι μαζί με το σετ θα βρεις δώρο και τη λαμπάδα! Τι πασχαλινό δώρο θα ήταν αλλιώς;

Fashion store με vintage χαρακτήρα!

Τα παιχνίδια της LEGO όχι μόνο δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία αναδείξουν τη δημιουργική τους πλευρά αλλά έχουν να αφηγηθούν και τη δική τους συναρπαστική ιστορία. Στο σετ LEGO Friends Vintage Store για παιδιά 6+ ετών, οι 3 LEGO Friends δημιουργούν ρούχα και αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά στο ειδικό εργαστήριο. Στόχος του Όλλι, της Λιάν και της Τζορντίν δεν είναι άλλος από την προστασία του περιβάλλοντος. Μαζί με το βαφτιστήρι σου μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας οικολογικό κατάστημα, να δοκιμάσετε ρούχα όπως καπέλα, παντελόνια, παπούτσια και τσάντες . Παίζοντας, μπορείτε να μάθετε μαζί τη σημασία της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας για την προστασία του πλανήτη μας.

pasxalina-set-lego-02Πάσχα παρέα με LEGO σκυλάκια

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αν το βαφτιστήρι σου δεν είναι ακόμα έτοιμο για ένα αξιαγάπητο κουτάβι, το next best thing που μπορείς να του χαρίσεις φέτος το Πάσχα είναι το σετ LEGO Creator Adorable Dogs με δώρο την λαμπάδα. Οι λάτρεις των σκύλων και τα παιδιά ηλικίας 7+ μπορούν να απολαύσουν ασταμάτητο παιχνίδι με μια συλλογή από χαριτωμένες ράτσες σε αυτό το σετ 3 σε 1. Ένα μπιγκλ, ένα κανίς και ένα λαμπραντόρ γίνονται τις γιορτές η καλύτερη παρέα. Τα παιδιά μπορούν επίσης να τα «μεταμορφώσουν» σε διάφορες παιχνιδιάρικες ράτσες όπως σνάουζερ, παγκ, χάσκι και ντατσχάουντ.

Μαθαίνουμε να μετράμε με παιχνίδια LEGO

Το παιχνίδι είναι ο καλύτερος δρόμος προς τη μάθηση. Σχεδιασμένο για τα νήπια που αρχίζουν τώρα να ανακαλύπτουν τον κόσμο, το γεμάτο χρώμα LEGO DUPLO® Τρένο με Αριθμούς με δώρο την λαμπάδα θα συστήσει το βαφτιστήρι σου στο εκπαιδευτικό παιχνίδι και τη χαρά της δημιουργίας. Στο τρενάκι τα παιδιά μπορούν να φορτώσουν αριθμημένα τουβλάκια βάζοντάς τα στη σωστή σειρά, να παίξουν με τους κινούμενους τροχούς, την οροφή που ανοίγει και τις χαριτωμένες φιγούρες που συναρπάζουν τη φαντασία.

pasxalina-set-lego-03Πάσχα με λουλούδια από τη LEGO!

Εκτός από το παιχνίδι, η LEGO αναλαμβάνει και τον πασχαλινό στολισμό του σπιτιού. Τα ανθισμένα λουλούδια είναι που κάνουν την άνοιξη την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Ορχιδέες, άνθη κερασιάς, νάρκισσοι, ηλιοτρόπια και εντυπωσιακά μπουκέτα λουλουδιών φτιαγμένα από τα αγαπημένα μας τουβλάκια μπορούν τώρα να γίνουν το τέλειο διακοσμητικό για το πασχαλινό τραπέζι. Μιλήσαμε για το βαφτιστήρι, να κάνουμε όμως και ένα ξεχωριστό δώρο στους γονείς, δε νομίζεις;

Έλα στα Public και φύγε με δώρα LEGO και λαμπάδα!

Με τόσες επιλογές, η LEGO απαντά και παραπάνω στο ερώτημα «τι δώρο θα χαρίσω φέτος στο βαφτιστήρι μου». Από νήπια μέχρι μεγαλύτερα βαφτιστήρια, ο κόσμος της LEGO σε περιμένει στα καταστήματα Public και το Public.gr! Πασχαλινά σετ, λαμπάδες και εναλλακτικές προτάσεις για το στολισμό του σπιτιού. Εδώ μπορείς να ανακαλύψεις όλη τη LEGO συλλογή για να γίνεις φέτος η καλύτερη νονά/νονός του κόσμου. Γιατί «LEG GODT» σημαίνει «παίζω καλά»!