Γιορτάζουμε τα 3 νέα καταστήματά μας στη Θεσσαλονίκη με Xmas εκδηλώσεις!

Περίληψη: Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τρία νέα καταστήματα Public «Νέας Γενιάς» στην πόλη της Θεσσαλονίκης και φέρνουμε όλα όσα θες δίπλα σου!

Τα καταστήματα Public επεκτείνουν την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη. Πλέον ο δημοφιλής προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό της πόλης με πέντε καταστήματα. Στα δύο υφιστάμενα καταστήματα που βρίσκονται στο Mediterranean Cosmos και στην οδό Τσιμισκή έρχονται να προστεθούν τρία νέα καταστήματα. Θα τα βρεις στην Πυλαία (Ποσειδώνος 30), στη Σταυρούπολη (Λαγκαδά 341) και στη δυτική είσοδο της πόλης.

Τα τρία νέα αυτά Public ανήκουν στη νέα εποχή της αλυσίδας. Είναι Public με τα όλα τους! Πλέον σε όποιο σημείο της Θεσσαλονίκης κι αν βρίσκεσαι, υπάρχει κοντά σου ένα κατάστημα Public «Νέας Γενιάς».

Στα καταστήματα Public θα βρεις όλα τα κορυφαία brands προϊόντων ψυχαγωγίας, τεχνολογίας και σπιτιού, όπως επίσης και όλες τις οικιακές συσκευές που χρειάζεσαι, με τη σφραγίδα της MediaMarkt. Εντός των τριών νέων καταστημάτων λειτουργούν σημεία iRepair όπου οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την επισκευή του κινητού ή του tablet σου. Άνθρωποι είμαστε άλλωστε, θα συμβούν και ατυχήματα. Φυσικά, στη διάθεσή σου έχεις όλες τις πρωτοποριακές Public υπηρεσίες (Safety Net, Flex Pay, Home Showcase κ.α.) για να απολαύσεις την απόλυτη εμπειρία αγορών στους δικούς σου ρυθμούς.

Το τι σημαίνει κατάστημα Public «Νέας Γενιάς» θα το ανακαλύψεις από την πρώτη στιγμή της επίσκεψής σου σε ένα από τα τρία νέα καταστήματα. Σε κάθε κατάστημα θα βρεις ειδικό τμήμα με όλες τις κατηγορίες οικιακών συσκευών. Όπως πάντα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, πληροφορικής, accessories και mobility. Ξεχωριστά τμήματα των τριών καταστημάτων είναι αφιερωμένα σε τηλεοράσεις διαφόρων διαστάσεων και σε είδη gaming ώστε να ανακαλύψεις το ιδανικό δώρο για τις γιορτές.

Tα συγκεκριμένα καταστήματα διαθέτουν ακόμη πλούσια γκάμα βιβλίων, εξειδικευμένη γραφική ύλη, παιδικά παιχνίδια, μουσική και εποχιακά είδη. Last but not least, στα καταστήματα της Πυλαίας και Σταθμού, θα βρεις δωρεάν θέσεις στάθμευσης για να κάνεις τις αγορές σου όσο πιο άνετα γίνεται.

X-mas events στα τρία νέα Public της Θεσσαλονίκης!

Καθώς έχουμε πλέον μπει για τα καλά σε Christmas mood, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα εγκαίνια των τριών νέων καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνοντας μία σειρά από χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους. Από την Παρασκευή 16/12 έως την Κυριακή 18/12, τα Public «Νέας Γενιάς» βάζουν τα γιορτινά τους με special χριστουγεννιάτικα events, που αξίζει να παρακολουθήσεις.

public-nea-katasthmata-thessaloniki-01

Την Παρασκευή (16/12), η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ρία Φελεκίδου θα παρουσιάσει στο Public Πυλαίας το νέο της παραμύθι, «Ένα καθρέφτης για όλους» των Εκδόσεων Μεταίχμιο. Στο Public Σταθμού, η Σταυρούλα Παγώνα θα μιλήσει για το συναρπαστικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τίτλο «Ο κουρέας των Χριστουγέννων» που κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική.

Τη σκυτάλη θα πάρει η Πετρούλα Παπαδοπούλου, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου (17/12) θα ταξιδέψει τα παιδιά, διαβάζοντας εκλεκτά παραμύθια στο Public Πυλαίας. Το Σάββατο, τα Public Σταυρούπολης και Σταθμού θα ντυθούν στα χρώματα της Play-doh. Κατασκευές, σπαζοκεφαλιές, παζλ και δημιουργικά παιχνίδια περιμένουν τα παιδιά σε ένα μοναδικό πάρτι έκπληξη.

Την Κυριακή (18/12) η εκδήλωση της Play-Doh θα πραγματοποιηθεί και στο κατάστημα της Πυλαίας. Στο Public Σταθμού, παιδιά και γονείς θα γνωρίσουν από κοντά τη Δέσποινα Καρυπίδου η οποία θα διαβάσει αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Την ίδια μέρα, η Κωνσταντίνα Αρμενιάκου θα παρουσιάσει στο Public Σταυρούπολης το συγκινητικό «Αν σε χάσω μικρέ ελέφαντα...» από τις Εκδόσεις Μίνωας, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσει ανάγνωση παραμυθιών από την Πασχαλίνα Ατματζίδου

Οι εκδηλώσεις για τα εγκαίνια των τριών νέων καταστημάτων Public έχουν επίσης και πολύ μουσική.To δημοφιλές indie σχήμα των Ta Toy Boy θα εμφανιστεί το απόγευμα της Παρασκευής στο κατάστημα Κωλέττη. Το Σάββατο, το neo-soul alternative συγκρότημα των Bobya Cotisha θα υποδεχτεί τους επισκέπτες των Public σε μία special unplugged εμφάνιση, ενώ το πρόγραμμα των μουσικών εμφανίσεων θα κλείσουν οι Made In China με νοσταλγικές μελωδίες από τα 70's και τα 80's. Save the date λοιπόν, και τα λέμε από κοντά στη Θεσσαλονίκη!