Xmas κουίζ: Ποιο Χριστουγεννιάτικο δώρο είσαι;

Περίληψη: Κάνε το κουίζ και βρες ποιο χριστουγεννιάτικο δώρο ταιριάζει στον τύπο σου! Βρες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα για σένα και τους αγαπημένους σου!

Όταν ψάχνεις δώρο για κάποιον, συνήθως σκέφτεσαι τι θα άρεσε σε αυτόν που θα το λάβει. Σκέφτεσαι τα ενδιαφέροντά του, τον χαρακτήρα του, τη δουλειά του, το στυλ του, και βρίσκεις το κατάλληλο δώρο κάθε φορά. Άρα τα ίδια σκέφτονται και οι δικοί σου άνθρωποι πριν επιλέξουν δώρο για σένα. Άραγε έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι ακριβώς περνάει από το μυαλό τους για να βρουν το δώρο σου; Αν δηλαδή υπάρχει ένα δώρο που σε χαρακτηρίζει, ποιο θα ήταν αυτό; Εμείς το αναρωτηθήκαμε! Αυτές τις μέρες λοιπόν, που όλοι ψάχνουμε τι χριστουγεννιάτικο δώρο θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, εμείς είπαμε να απαντήσουμε σε αυτό το… φλέγον ζήτημα! Αν ήσουν χριστουγεννιάτικο δώρο, τι δώρο θα ήσουν; Έχουμε πολλές ιδέες, και στο τέλος σου έχουμε και ένα κουίζ για να μάθεις κι εσύ τι δώρο είσαι!

Χριστουγεννιάτικο δώρο και τεχνολογία πάνε μαζί; Τότε είσαι tablet!

Όταν οι φίλοι σου θέλουν να πάρουν καινούργιο laptop εσύ είσαι ο πρώτος που θα ρωτήσουν; Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι προβλέπεις πως θα είσαι εσύ αυτός που θα πρέπει να φτιάξει το smartphone του θείου επειδή του κολλάει; Τότε μάλλον έχεις την τύχη (;) να είσαι ο τεχνικός στον κύκλο σου. Ε τότε και οι αγαπημένοι σου σκέφτονται κατευθείαν διάφορα gadgets όταν ψάχνουν δώρο για σένα. Μία από τις πιο δημοφιλής επιλογές χριστουγεννιάτικου δώρου τεχνολογίας είναι κάθε χρόνο τα tablets. Οπότε, αν ήσουν χριστουγεννιάτικο δώρο μάλλον θα ήσουν tablet. Και επειδή εσύ είσαι ο tech guy της παρέας και της οικογένειας, ίσως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι να περιμένουν ένα tech δώρο από εσένα. Το tablet είναι τέλειο δώρο για κάθε ηλικία, οπότε βάλε το στη λίστα φέτος!

Ψάχνεις χρήσιμο χριστουγεννιάτικο δώρο για το μπαμπά; Ψάχνεις ξυριστική μηχανή!

Αν είσαι πρακτικό μυαλό, τότε μάλλον προτιμάς να λαμβάνεις χρήσιμα αντικείμενα αντί για συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα. Και είναι πολύ πιθανό με τον ίδιο τρόπο να προσεγγίζεις την επιλογή δώρου για φίλους και συγγενείς. Τι πιο χρήσιμο από είδη προσωπικής φροντίδας για άνδρες λοιπόν, αν ψάχνεις δώρο για το μπαμπά ή τον κολλητό σου αυτές τις μέρες; Και για να επιστρέψουμε και στη βασική μας ερώτηση, μιας και σκέφτεσαι πρακτικά και σου αρέσουν τα χρηστικά δώρα, το χριστουγεννιάτικο δώρο που σε αντιπροσωπεύει είναι μία ξυριστική μηχανή!

Αν λατρεύεις να προσέχεις τον εαυτό σου, τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας σε εκφράζουν!

Beauté. Η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό όλων όταν ακούν το όνομά σου. Όποτε βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο είτε περιποιείσαι τον εαυτό σου ή κλείνεις ραντεβού για να σε περιποιηθούν. Και επειδή η περιποίηση αρέσει σίγουρα και στην κολλητή σου αλλά και στη μαμά, και επειδή είσαι εξπέρ στο θέμα, αξίζει να κάνεις δώρο προϊόντα προσωπικής περιποίησης στις γυναίκες της ζωής σου. Φέτος, η απάντηση στο ερώτημα «ποιο χριστουγεννιάτικο δώρο είσαι;» είναι μία: ηλεκτρική βούρτσα! Την έχεις δει παντού στα social, είναι το νέο hot trend στα προϊόντα περιποίησης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ήσουν ηλεκτρική βούρτσα λοιπόν, αν ήσουν χριστουγεννιάτικο δώρο! Δεν πιστεύουμε να διαφωνείς;

Ο κολλημένος με το gaming προφανώς και είναι κονσόλα!

Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου, πιθανότατα να έδωσες απευθείας την απάντηση στο ερώτημα και απλά συνέχισες να διαβάζεις το άρθρο για να επιβεβαιώσεις τη σκέψη σου. Ναι λοιπόν, το επιβεβαιώνουμε κι εμείς. Αν το gaming είναι η δεύτερή σου… δουλειά, τότε δεν θα μπορούσες να είσαι κάτι άλλο από κονσόλα, αν ήσουν δώρο Χριστουγέννων! Κι ας επιμένουν να σου παίρνουν ρούχα για δώρο οι δικοί σου όσο κι αν εσύ τους ζητάς παιχνίδια. Αν με ένα μαγικό ραβδί μετατρεπόσουν σε χριστουγεννιάτικο δώρο, σίγουρα θα ήσουν κονσόλα. Πώς θα γίνει να καταλάβουν και οι δικοί σου πως το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για εσένα είναι ένα PS5 ή ένα Xbox Series X φέτος; Πολύ απλό. Κάνε το κουίζ μας στο τέλος του άρθρου και δείξε τους το αποτέλεσμα!

Για εσένα που αγαπάς το διάβασμα, δεν χρειάζεται να ρωτήσεις τι χριστουγεννιάτικο δώρο είσαι

Αγαπάς το χειμώνα γιατί ο καιρός σου δίνει την ευκαιρία να μείνεις σπίτι και να διαβάσεις. Στην τσάντα σου πάντα βρίσκεται ένα βιβλίο έτσι ώστε να διαβάσεις μερικές σελίδες μόλις βρεις λίγο χρόνο. Έχεις μία τεράστια βιβλιοθήκη με βιβλία και πολλά από αυτά είναι για καιρό στην reading list σου. Βέβαια, η reading list μεγαλώνει αντί να μικραίνει... Νιώθεις ότι είναι λες και σε ξέρουμε και περιγράφουμε 100% εσένα; Μην φοβάσαι, απλά ξέρουμε πολύ καλά πώς είναι να είσαι βιβλιόφιλος. Το καλό με όλα τα παραπάνω είναι πως όταν μπαίνει η εορταστική περίοδος, η επιλογή δώρου δεν σε αγχώνει καθόλου. Δεν ψάχνεις για ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα, τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα σου είναι αδιάφορα. Βιβλία και πάλι βιβλία και κάθε χρόνο βιβλία είναι η λύση! Το διάβασμα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που όλοι μπορούν να κάνουν στον ελεύθερό τους χρόνο. Οπότε όλοι ξέρουν τι να περιμένουν φέτος. Και ξέρεις πολύ καλά κι εσύ! Οι φίλοι σου περιμένουν τα βιβλία που θα επιλέξεις για εκείνους. Εσύ περιμένεις τα βιβλία που θα σου κάνουν δώρο τα αγαπημένα σου άτομα! Και είστε όλοι χαρούμενοι! Το βιβλίο είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο και για Secret Santa όπως καταλαβαίνεις. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις καλά τον συνάδελφο που σου έτυχε, ένα μυθιστόρημα είναι αγαπημένη επιλογή. Δεν πιστεύουμε τώρα να περιμένεις να σου απαντήσουμε τι χριστουγεννιάτικο δώρο είσαι. Είναι ξεκάθαρο. Αν ακόμα έχεις αμφιβολίες όμως, το κουίζ μας θα σβήσει και τις τελευταίες από αυτές.

Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος θα το βρεις στα Public!

Από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, όποιο χριστουγεννιάτικο δώρο κι είναι αυτό που ταιριάζει σε εσένα και τους αγαπημένους, βρίσκεται στα Public. Από τεχνολογία και ψυχαγωγία μέχρι μικροσυσκευές και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος τις γιορτές είναι ένα κλικ μακριά. Ή μία βόλτα μέχρι το κοντινότερο κατάστημά μας. Αν τελείωσες με το στολισμό του σπιτιού και του γραφείου, ξεκίνα το project «χριστουγεννιάτικο δώρο» και μην το αφήσεις μέχρι την τελευταία στιγμή για άλλη μία χρονιά!

Κάνε το κουίζ και βρες ποιο χριστουγεννιάτικο δώρο είσαι!

Δεν ξεχάσαμε το κουίζ! Σου το υποσχεθήκαμε άλλωστε. Πάτα «START» λοιπόν, απάντησε σε 7 απλές ερωτήσεις και θα μάθεις με βεβαιότητα τι χριστουγεννιάτικο δώρο είσαι!