Το Umbrella Academy επιστρέφει επιτέλους με την 3η σεζόν!

Περίληψη: Η 3η σεζόν του Umbrella Academy επιστρέφει στις οθόνες μας στις 22 Ιουνίου. Είσαι έτοιμος για τα νέα επεισόδια;

Μία από τις καλύτερες μυστηριώδεις σειρές του Netflix επιστρέφει δυναμικά με την 3η σεζόν να αφήνει άφωνους όλους τους θεατές. Πρόκειται για μία σειρά που σου κεντρίζει τόσο πολύ το ενδιαφέρον από την 1η κιόλας σεζόν, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσεις τον περίγυρό σου να συζητάει για αυτή! Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Umbrella Academy προέρχεται από κόμικς και χάρη στην τεράστια επιτυχία που γνώρισε, έγινε και μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix!

Τι μας αποκαλύπτει το trailer της νέας σεζόν;

Τα αδέρφια είναι πολλά και ο χρόνος λίγος. Αυτή είναι η λεζάντα της 3ης σεζόν του The Umbrella Academy και μας προδιαθέτει για μία αναπάντεχη σεζόν γεμάτη δράση. Η Umbrella Academy θα έρθει αντιμέτωπη με την Sparrow Academy ύστερα από το cliffhanger φινάλε της 2ης σεζόν. Όπως φαίνεται και στο trailer, θα έρθει στην επιφάνεια μία νέα συντέλεια του κόσμου, θα αποκαλυφθούν πολλοί «συγγενείς», μερικά παράδοξα, αλλά και η επιστροφή του Pogo!

Video Duration
2:24

Umbrella Academy: Επίσημη σύνοψη του Netflix

Η Umbrella Academy επιστρέφει δυναμικά, πεπεισμένη ότι απέτρεψε την αρχική αποκάλυψη. Ύστερα από τις ξέγνοιαστες γιορτινές στιγμές που περνούν στην ακαδημία τα μέλη, συνειδητοποιούν πως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτό που πίστευαν. Μπαίνουν στην Sparrow Academy και συγκρούονται μαζί τους. Η βίαιη αναμέτρηση θα είναι τελικά αυτό που θα τους απασχολήσει λιγότερο όμως, καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με μία άγνωστη καταστροφική οντότητα που σπέρνει τον όλεθρο στο Σύμπαν. Άραγε προκάλεσαν οι ίδιοι αυτό το φαινόμενο; Θα μπορέσουν να διορθώσουν τα λάθη τους και να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στην ζωή τους πριν την αποκάλυψη; Η μήπως αυτός ο νέος κόσμος ήρθε για να μείνει και να αποκαλύψει κάτι περισσότερο από μία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα;

Τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής στη σειρά (προσοχή spoilers!)

Ο δισεκατομμυριούχος βιομήχανος Sir Reginald Hargreeves υιοθέτησε 7 παιδιά από τα 43 που γεννήθηκαν μυστηριωδώς από γυναίκες που δεν ήταν έγκυες το 1989. Τα παιδιά μεγάλωσαν στην Umbrella Academy του Hargreeves, με τη «μητέρα» τους να είναι το ρομπότ Grace και έγιναν μια οικογένεια υπερηρώων με ιδιαίτερες δυνάμεις. Μια δυσλειτουργική ρύθμιση, όμως, που σηματοδοτήθηκε από τον τραγικό θάνατο ενός εκ των παιδιών, οδήγησε τα μέλη της οικογένειας τελικά στη διάλυση. Επανενώθηκαν ως ενήλικες όταν πέθανε ο Hargreeves και σύντομα έμαθαν ότι έπρεπε να συνεργαστούν για να αποτρέψουν μια παγκόσμια αποκάλυψη.

Ο Βάνια ανακάλυψε ξανά τις δυνάμεις του και κατέστρεψε τη Σελήνη με την ακουστική ενέργεια που συγκέντρωσε παίζοντας βιολί σε μια συναυλία στο θέατρο Ίκαρος. Καθώς τα θραύσματα της Σελήνης έπεφταν βροχή στη Γη, σηματοδοτώντας την έναρξη της Αποκάλυψης, ο Five προσφέρθηκε να φέρει τα αδέλφια του πίσω μαζί του στο χρόνο, ώστε να μπορέσουν να προσπαθήσουν και πάλι να αποτρέψουν την καταστροφή του κόσμου.

Umbrella_Academy_2

Τα αδέλφια προσγειώθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1960, αλλά όλα έφτασαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές μεταξύ 1960 και 1963 στο Ντάλας. Η Umbrella Academy έπρεπε να βρει τρόπο να αποτρέψει την αποκάλυψη, ενώ παράλληλα να διαπραγματευτεί μια συμφωνία με την Handler, επικεφαλής της Επιτροπής, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στο αρχικό τους χρονοδιάγραμμα. Τα αδέλφια κατάφεραν τελικά να ταξιδέψουν πίσω στο 2019, μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν ότι το χρονοδιάγραμμα είχε αλλάξει. Ο Hargreeves ήταν ακόμα ζωντανός σε αυτό το χρονοδιάγραμμα και είχε υιοθετήσει πέντε διαφορετικά "χαρισματικά" παιδιά που αποτελούσαν την Sparrow Academy - ένα από τα οποία ήταν ο νεκρός αδελφός τους Ben.

Μπορεί στα πρώτα επεισόδια της σειράς του Netflix να υπάρχει μία δυσκολία ως προς την κατανόηση της υπόθεσης, αλλά μετά το 6ο-7ο επεισόδιο, ο θεατής καταλαβαίνει εύκολα την άρτια σύνδεση των κομματιών του «παζλ»! Εσύ; Θα το χάσεις;