Netflix June 2021 Edition / Τι θα δούμε το δεύτερο μισό του μήνα;

Περίληψη: Ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού το streaming δεν σταματά! Τις επόμενες εβδομάδες έρχεται στο Netflix πολύ και ενδιαφέρον περιεχόμενο. Πάμε να το δούμε αναλυτικά!

Κάθε εβδομάδα είναι ευκαιρία για νέο περιεχόμενο στο Netflix. Ο Ιούνιος ξεκίνησε με λίγο από όλα και με τον ίδιο ρυθμό θα ολοκληρωθεί. Μέχρι το τέλος του μήνα έρχονται στην πλατφόρμα νέες ταινίες, καινούργιες σεζόν από αγαπημένες σειρές και πολλά ακόμα. Ας δούμε αναλυτικά τι νέο σε περιμένει στην τηλεόραση ή το smartphone σου μέχρι το τέλος Ιουνίου μόλις ανοίξεις το Netflix app!

Σειρές


Το τηλεοπτικό πρόγραμμα για το δεύτερο μισό του Ιουνίου ξεκινά με τις Εργαζόμενες Μητέρες. Η πέμπτη σεζόν της κωμικής σειράς θα γίνει διαθέσιμη στις 15 Ιουνίου με τις μαμάδες να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις στην πολύπλοκη καθημερινότητά τους. Από τις 17 Ιουνίου θα μπορείς να παρακολουθήσεις επίσης τη δεύτερη σεζόν από τη σειρά Το Μαύρο Καλοκαίρι και την τρίτη σεζόν από Το Δώρο. Στα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Καλοκαίρι είναι πια χειμώνας και η επέλαση των ζόμπι δεν σταματά μεγαλώνοντας τον κίνδυνο για τους επιζήσαντες. Το Δώρο συνεχίζεται με την τρίτη σεζόν του, στην οποία η Atiye προσπαθεί να βρει την κόρη της. Μια μέρα αργότερα, στις 18 Ιουνίου, ξεκινά και η τέταρτη σεζόν της ισπανικής σειράς Ελίτ. Στο νέο σχολικό έτος στο ιδιωτικό σχολείο Las Encinas τρεις νέοι μαθητές και ένας νέος διευθυντής θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Video Duration
2:37


Η πρώτη ολοκαίνουργια σειρά για αυτό το διάστημα είναι το Sex/Life, η πρώτη σεζόν του οποίου θα προβληθεί στις 25 Ιουνίου. Η σειρά ακολουθεί τη ζωή της Billie Connelly (Sarah Shahi), η οποία είναι πλέον παντρεμένη με οικογένεια. Το παρελθόν της όμως επανέρχεται στο προσκήνιο και δημιουργεί συγκρούσεις. Την ίδια μέρα θα δούμε και τη δεύτερη σεζόν του The A List, το οποίο επιστρέφει με 8 νέα επεισόδια μετά από 3 χρόνια. Η τελευταία προσθήκη του μήνα από πλευράς νέων σειρών είναι το Black Lightning. Στις 29 Ιουνίου θα προστεθεί στην πλατφόρμα η τέταρτη σεζόν.

Ταινίες


Πολλές είναι και οι νέες ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Η πρώτη από αυτές είναι Τα Ασημί Πατίνια, ένα ιστορικό ρομαντικό δράμα στην Αγία Πετρούπολη στα τέλη του 19ου αιώνα, το οποίο έρχεται στις 16 Ιουνίου. Στις 18 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα και η ταινία Πατρότητα με πρωταγωνιστή τον Kevin Hart. Σε αυτή ένας πατέρας θα μείνει ξαφνικά χήρος και θα πρέπει να μεγαλώσει την κόρη του μόνος του από εδώ και πέρα.

Video Duration
2:49


Στις 23 Ιουνίου θα έχουμε δύο νέες προσθήκες ταινιών. Η πρώτη είναι το Καλός στη Θεωρία, μια ρομαντική κωμωδία για μια ηθοποιό η οποία θα γνωρίσει έναν άνδρα που μοιάζει να είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός. Η δεύτερη είναι το The House of Flowers: The Movie. Η ταινία είναι spin-off της ομώνυμης σειράς και σε αυτή τα αδέρφια De La Mora καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ληστέψουν το πατρικό τους. Ο μήνας ολοκληρώνεται με δύο ακόμα προσθήκες ταινιών στις 30 Ιουνίου. Την τελευταία ημέρα του μήνα θα δούμε τα America: The Motion Picture και Prime Time. Η πρώτη είναι μια κωμική ταινία κινουμένων σχεδίων για την Αμερικανική Επανάσταση ενώ η δεύτερη είναι ένα θρίλερ που διαδραματίζεται σε ένα τηλεοπτικό στούντιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 1999.

Ντοκιμαντέρ


Πιο πλούσιο από ποτέ είναι το πρόγραμμα των ντοκιμαντέρ για το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου στο Netflix. Στις 15 Ιουνίου θα διαλογιστούμε με το Headspace: Χαλαρώστε το Μυαλό σας ενώ στις 16 Ιουνίου θα μάθουμε τα πάντα για τους πιγκουίνους της Νότιας Αφρικής στη σειρά ντοκιμαντέρ Η Πόλη των Πιγκουίνων. Αν λατρεύεις την ποπ μουσική, τότε ψάξε το This is Pop στο Netflix από τις 22 Ιουνίου και μετά. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια σειρά ντοκιμαντέρ στην οποία γνωρίζουμε την ιστορία πίσω από γνωστούς δημιουργούς, τραγούδια και τεχνολογίες της ποπ μουσικής των τελευταίων δεκαετιών.

Video Duration
1:50


Σε κάτι πιο ανατριχιαστικό έχουμε το Υπόθεση Βάνινκοφ-Καραβάντες: Φόνος δίπλα στο Κύμα. Αυτό είναι ένα ντοκιμαντέρ για ένα αληθινό έγκλημα, τη δολοφονία της έφηβης Ροθίο Βάνινκοφ το 1999, το οποίο προστίθεται στις 23 Ιουνίου. Με αισιοδοξία θα σε γεμίσει το Sisters on Track: Τα Κορίτσια της Ελπίδας, το οποίο είναι η ιστορία τριών άστεγων κοριτσιών από το Brooklyn που προσπαθούν να κερδίσουν ένα καλύτερο αύριο μέσα από τον αθλητισμό. Θα το δεις από τις 24 Ιουνίου και μετά. Ο μήνας κλείνει με ένα ακόμα «εγκληματικό» ντοκιμαντέρ. Από τις 30 Ιουνίου θα προβάλλεται στο Netflix το Σοφί: Φόνος στο Γουέστ Κορκ, μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ η οποία θα έχει μία μόνο σεζόν.

Anime


Ακόμα και anime έχει αυτός ο μήνας, καθώς στις 24 Ιουνίου έρχεται στο Netflix το Godzilla Singular Point. Η σειρά anime για το διάσημο τέρας προβλήθηκε τον Απρίλιο στο ιαπωνικό Netflix και σε λίγες ημέρες θα γίνει διαθέσιμο και διεθνώς. Αυτή η προσθήκη είναι μέρος μιας γενικότερης τάσης του Netflix προς εισαγωγή όλο και περισσότερου anime περιεχομένου στην υπηρεσία.

Για από όλες τις νέες προσθήκες του Netflix ανυπομονείς περισσότερο;