Επιστροφή στο σχολείο παρέα με τις Publicistas moms!

Περίληψη: Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για τους μαθητές και εμείς υποδεχθήκαμε τη νέα σχολική χρονιά με μια εκδήλωση αφιερωμένη στις Publicistas moms!

Στις τάξεις επέστρεψαν από χθες χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες σε όλη τη χώρα. Οι προαύλιοι χώροι των σχολείων γέμισαν ξανά με παιδικές φωνές, γέλια και αγκαλιές ενώ γονείς και εκπαιδευτικοί εγκαινίασαν μαζί με τους μαθητές το νέο σχολικό έτος. Σε ανάλογη back to school διάθεση είναι φυσικά και η ομάδα μας αφού και φέτος το σχολείο αρχίζει με Public! Την προηγούμενη Τρίτη καλωσορίσαμε στο Public Συντάγματος τη νέα σχολική σεζόν με ένα event αφιερωμένο στις Publicistas moms

Παρέα με τις αγαπημένες μας content creators είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε, να ενημερωθούμε και να μοιραστούμε πολύτιμες συμβουλές για μια ευκολότερη επιστροφή στο σχολείο και μια ομαλή σχολική περίοδο. Την εκδήλωση άνοιξε η Ναταλί ΚόσσυβαCommunity & Social Media υπεύθυνη της ομάδας των Publicistas, ενώ το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γιάννης Καμηλάκης, Marketing Director του Public Group.

Σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν οι ανάγκες των παιδιών, οι προκλήσεις των πρώτων τάξεων και ο ρόλος των γονιών. Τη θεματική αυτή ανέπτυξε η διάσημη ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος και συγγραφέας Δρ. Λίζα Βάρβογλη, η οποία παρουσίασε αναλυτικά τις τελευταίες επιστημονικές μεθόδους γύρω από το κομμάτι της ανατροφής των παιδιών και της διαχείρισης των αρνητικών συναισθημάτων

publicistas-moms-01

Εκτός από την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στο event του Public Συντάγματος είχαμε τη χαρά να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξη μας στους content creators συνεργάτες μας. Τους συνεργάτες οι οποίοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Public.

Αναγνωρισμένοι specialists από το χώρο του content και των social media έδωσαν χρήσιμα tips γύρω από το κομμάτι της δημιουργίας περιεχομένου και των τελευταίων trends στις μεγάλες πλατφόρμες.

Video Duration
1:37

Ο φωτογράφος Γιώργος Δασκαλόπουλος έδωσε στις Publicistas moms συμβουλές για το ιδανικό εικαστικό αποτέλεσμα, ενώ ο social media manager Χρήστος Φραγκογιάννης μίλησε για το TikTok, το No. 1 ανερχόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο πλέον έχει μπει για τα καλά στη ζωή των content creators.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε επίσης η Matalon, η Giochi Perziosi, η Lego, η Playdoh και η Giotto,προσφέροντας φανταστικά δώρα και εκπλήξεις στις μαμάδες και τους μικρούς μας φίλους που καλωσόρισαν μαζί μας άλλη μια σχολική χρονιά.  

publicistas-moms-02

Από την πρώτη στιγμή oι Publicistas moms άφησαν το δικό τους στίγμα στην ομάδα μας, με φρέσκες ιδέες, πρωτότυπες προτάσεις και φυσικά την εμπειρία τους ως γυναίκες, μητέρες και επαγγελματίες. Οι Publicistas moms βρίσκονται σταθερά πλάι μας ώστε να δημιουργούμε ακόμα περισσότερα ξεχωριστά projects. Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε περήφανοι που μπορούμε να αναδείξουμε τη δουλειά των Publicistas moms και να παρουσιάσουμε τις μοναδικές τους ιστορίες.