She-Hulk: Attorney at Law – Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer

Περίληψη: Δες το πρώτο trailer της σειράς She-Hulk: Attorney at Law και μάθε τα πάντα για τη... θυμωμένη ξαδέρφη του Bruce Banner!

Μέχρι στιγμής οι μεγάλες super hero κυκλοφορίες της χρονιάς φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή της Marvel. Το Moon Knight, και το sequel του Doctor Strange έχουν ήδη κλέψει τις εντυπώσεις ενώ οι απανταχού φίλοι των σούπερ ηρώων περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα επερχόμενα Thor: Love and Thunder και Ms. Marvel. Εκτός από τον χαρακτήρα της Kamala Khan, σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε άλλη μια super ηρωίδα της Marvel. Λόγος για τη She-Hulk, τη θηλυκή εκδοχή του Hulk, η οποία θα «πρωταγωνιστήσει» στην επερχόμενη σειρά με τίτλο She-Hulk: Attorney at Law. Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer, και ήδη το ενδιαφέρον είναι τεράστιο!

She Hulk: Attorney at Law – Τι είδαμε στο trailer

Στο πρώτο trailer της νέας σειράς της Marvel, βλέπουμε την Tatiana Maslany (Orphan Black) στο ρόλο της δικηγόρου Jennifer Walters, η οποία ειδικεύεται σε νομικές υποθέσεις super ηρώων. Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, η Jennifer Walters αποκτά δυνάμεις αντίστοιχες με αυτές του Bruce Banner, ο οποίος τυχαίνει να είναι ξάδερφός της. Με μεγάλη δόση χιούμορ, η πλοκή της σειράς στρέφεται γύρω από τις προσπάθειες της ηρωίδας να ισορροπήσει ανάμεσα στη ζωή της ως πολυάσχολη δικηγόρος και ως She-Hulk, προσπαθώντας να συνηθίσει και να ελέγξει τις νέες της δυνάμεις. Bέβαια, η ίδια δεν φαίνεται να γοητεύεται από την ιδέα να γίνει super ήρωας. Όπως λέει χαρακτηριστικά «αυτά είναι για δισεκατομμυριούχους και νάρκισσους».

Εκτός από την Tatiana Maslany στο πρώτο trailer του She-Hulk: Attorney at Law εμφανίζεται ο Mark Ruffalo ο οποίος ενσαρκώνει και πάλι τον Hulk. Το καστ του She-Hulk: Attorney at Law περιλαμβάνει επίσης «βετεράνους» του MCU. Ο Tim Roth υποδύεται τον Emil Blonsky/The Abomination, ενώ στη σειρά επιστρέφει και ο Benedict Wong ως Wong. Το καστ του She-Hulk Attorney at Law συμπληρώνουν, οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass και Renee Elise Goldsberry. Το σενάριο υπογράφει η δημιουργός Jessica Gao (Rick & Morty, Silicon Valley) ενώ πίσω από τις κάμερες βρίσκεται η Anu Valia και η Kat Coiro (It's Always Sunny in Philadelphia, Florida Girls).

Video Duration
1:48

She Hulk: Η ιστορία της σούπερ ηρωίδας

Η Jennifer Walters (She-Hulk) εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κόμικ στις αρχές του 1980 (The Savage She-Hulk #1). Δημιουργός του χαρακτήρα είναι ο θρυλικός Stan Lee και ο γνωστός comic artist John Buscema.

Όπως και στη σειρά της Marvel, η Walters είναι δικηγόρος και ξαδέρφη του Bruce Banner. Λόγω ενός τραυματισμού χρειάζεται επείγουσα μετάγγιση αίματος από τον ξάδερφό της, αποκτώντας έτσι τις ίδιες δυνάμεις με τον Hulk. Σε αντίθεση με τον Hulk, η πάθηση της She-Hulk είναι αρκετά ηπιότερη καθώς μπορεί να διατηρεί τον έλεγχο της προσωπικότητάς της, όταν μεταμορφώνεται στον πράσινο εαυτό της. Ωστόσο, όπως και ο Bruce Banner, η Walters εξακολουθεί να είναι επιρρεπής σε εκρήξεις θυμού, με τις δυνάμεις της να αυξάνονται όταν θυμώνει.

Η She-Hulk έχει υπάρξει μέλος των Avengers, των Fantastic Four, των Heroes for Hire, και της οργάνωσης S.H.I.E.L.D. Ως ικανότατη δικηγόρος, συχνά χρησιμοποιεί τις γνώσεις της για να βοηθήσει ως νομική σύμβουλος διάφορους σούπερ ήρωες.

Ο χαρακτήρας της She-Hulk έχει αποκτήσει μεγάλη δημοφιλία μεταξύ των φίλων των κόμικ. Η She-Hulk έλαβε την 18η θέση στη λίστα της ιστοσελίδας Comic Book Resources με τους σπουδαιότερους χαρακτήρες κόμικ της Marvel. Το περιοδικό Wizard κατέταξε τη She-Hulk στην 101η θέση της λίστας με τους σπουδαιότερους χαρακτήρες κόμικ όλων των εποχών, ενώ η θηλυκή εκδοχή του Hulk έλαβε την 88η θέση στην αντίστοιχη λίστα του IGN.

Το She-Hulk Attorney at Law αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου στη συνδρομητική πλατφόρμα Disney+. Η σειρά, διάρκειας 9 ημίωρων επεισοδίων, θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου και θα αποτελεί μέρος της Phase Four του MCU.

Αν θες ακόμα περισσότερες προτάσεις σε σειρές για ατελείωτο binge-watching, μείνε συντονισμένος στο Public Blog.