Τραγούδια για τις μαμάδες - the quiz: συμπλήρωσε το στίχο

Περίληψη: Για τη φετινή Γιορτή της Μητέρας σου έχουμε ένα πολύ fun quiz! Αφού φτιάξαμε μία playlist με τραγούδια που μιλούν για μαμάδες, πρέπει τώρα να βρεις το στίχο!

Η Γιορτή της Μητέρας είναι αυτή την Κυριακή! Δώρο είμαστε σίγουροι πως έχεις ήδη πάρει, οπότε τώρα λέμε να κινηθούμε σε μουσικά μονοπάτια. Ο Αντώνης Κωνσταντάρας ετοίμασε ήδη ένα εκτενές άρθρο για τη μουσική και τα τραγούδια που μιλούν για μαμάδες. Μαζί με το άρθρο έχουμε και μία απολαυστική Spotify playlist με 30 αγαπημένα τραγούδια που μπορείς να απολαύσεις.

Μία τέτοια μέρα σίγουρα πρέπει να είναι γεμάτη μουσική και οι προτάσεις μας έχουν κάτι για όλους. Από Elvis Presley μέχρι Beyoncé και πάντα με θέμα τη μαμά, η λίστα που ετοιμάσαμε είναι και για παιδιά και για μαμάδες. Μαζί με τα λουλούδια ή το δώρο που θα πας στη μαμά λοιπόν, ακούστε και μουσική παρέα. Και μετά έρχεται ένα διασκεδαστικό τεστ με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας και τα τραγούδια για τις μαμάδες.

Γιορτή της μητέρας με μουσικό κουίζ!

Αφού ακούσεις την playlist, μόνος σου ή παρέα με τη μαμά, σου έχουμε και κάτι ακόμα πιο διασκεδαστικό. Ήρθε η ώρα να τεστάρουμε τις γνώσεις σου επάνω στα τραγούδια που μόλις άκουσες. Εμείς σου δίνουμε το στίχο κι εσύ πρέπει να τον συμπληρώσεις. Αφού κάνεις το τεστ, βάλε και τη μαμά να το κάνει για να δεις ποιος από τους δύο το «έχει» καλύτερα με τη μουσική (ή απλώς άκουγε πιο προσεκτικά τους στίχους όσο θα παίζουν τα τραγούδια)

Πάτα «START» στο κουίζ που ακολουθεί και κάνε το τεστ!