Οι Publicistas μπήκαν στο ρυθμό του Next Day Delivery!

Περίληψη: Οι Publicistas προτείνουν και εκείνες την υπηρεσία Next Day Delivery για άμεσες αγορές κάθε μέρα!

Εσύ έχεις ακούσει για την νέα υπηρεσία που προσφέρουν τα Public; Δεν είναι άλλη πέρα από το Next Day Delivery που έχει τη δυνατότητα να φέρει στην πόρτα σου περισσότερα από 100.000 προϊόντα σε χρόνο dt. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το προϊόν που επιθυμείς και να κάνεις κλικ στο φίλτρο «Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 24-48 ώρες» για να δεις ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα για Next Day Delivery. Τίποτε άλλο! Στη συνέχεια, μπορείς να περιμένεις το προϊόν σου με μεγάλη ανυπομονησία καθώς μπορεί από λεπτό σε λεπτό να χτυπήσει το κουδούνι σου. Σε τι μπορεί όμως να σε ωφελήσει αυτή η υπηρεσία; Σκέψου πως σε 2 μέρες έχεις ένα πολύ σημαντικό meeting στην δουλειά σου και σου λείπει ο απαραίτητος εξοπλισμός. Σκέψου επίσης πως το έτερον σου ήμισυ περιμένει πως και πως να πάτε αυτό το πολυσυζητημένο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε ένα ήρεμο μέρος για ξεκούραση, αλλά σου λείπει επίσης ο απαραίτητος εξοπλισμός ταξιδιού. Ο χρόνος, όμως, μέσα στην καθημερινότητά σου είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνεις να πας στα καταστήματα να αγοράσεις ό,τι χρειάζεσαι. Γιατί να αγχωθείς; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανησυχία, γιατί με το Next Day Delivery θα έχεις στην πόρτα σου οτιδήποτε χρειάζεσαι με μερικά μόνο κλικ!

Next Day Delivery: Γιατί το επιλέγουν οι Publicistas

Οι Publicistas, οι αγαπημένοι content creators όλων μας, που πάντα έχουν μία λύση για εμάς, μας περιγράφουν με την σειρά τους, εν συντομία, τις δικές τους ιστορίες για το πώς τους βοήθησε αυτή η νέα υπηρεσία από τα Public.

Η nonstop_travellers κανόνισε την πρώτη της καλοκαιρινή απόδραση στην παραλία και θυμήθηκε τελευταία στιγμή πως δεν έχει το κατάλληλο backpack που θα χωρέσει μέσα όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα αντηλιακά κλπ. Με το Next Day Delivery όμως, έλυσε το πρόβλημα της και είναι πλέον πανέτοιμη να περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Ο diamantis_stc από την πλευρά του χρειαζόταν μία φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώνει τις αγαπημένες του στιγμές της καθημερινότητας. Την χρειαζόταν άμεσα γιατί όσο καθυστερούσε να την αποκτήσει, τόσο λιγότερες αναμνήσεις αποτύπωνε στον φακό. Εντός μίας ημέρας, είχε στα χέρια του, το προϊόν που τόσο καιρό ονειρευόταν, αλλά ποτέ δεν έβρισκε το χρόνο να το αγοράσει προηγουμένως.

Η mamasou.gr ξεκινάει τις καλοκαιρινές βόλτες με τα παιδάκια της και γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να τους δίνει αρκετά συχνά νερό, γιατί... με τον καύσωνα δε γίνεται αλλιώς. Χρειαζόταν λοιπόν άμεσα παγούρια για τα μικρά της. Την επόμενη μέρα τα είχε σπίτι της!

Η thalia.vita οργανώνει το δικό της τριήμερο και τελευταία στιγμή χαλάει η ισιωτική των μαλλιών της. Δεν αγχώθηκε ούτε στιγμή όμως γιατί γνώριζε πως το Next Day Delivery είναι πάντα ο σύμμαχος της. Έτσι το πρόβλημα της λύθηκε άμεσα!

Η stergy.mommy λατρεύει να τρώει για πρωινό φρυγανισμένο ψωμί. Η φρυγανιέρα της όμως χάλασε και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να βρει τον χρόνο να επισκεφτεί ένα κατάστημα για να αγοράσει μία καινούρια. Βρήκε λοιπόν άμεσα και εύκολα τη λύση στο πρόβλημά της, χάρη στην υπηρεσία Next Day Delivery από τα Public.

Η paschalina_atmatzidou αναγνωρίζει πόσο μεγάλο «πλήγμα» μπορεί να είναι για έναν έφηβο το να του χαλάσει το αγαπημένο του αξεσουάρ που κουβαλάει πάντα και παντού μαζί του. Έτσι και έγινε με τον γιο της, στον οποίον και χάλασαν τα ακουστικά του λίγο πριν φύγουν για ένα όμορφο οικογενειακό ταξίδι. Με την υπηρεσία Next Day Delivery όμως, έχει πλέον ολοκαίνουρια ακουστικά σε πολύ σύντομο χρόνο.

Αν θες και εσύ να επωφεληθείς από την αμεσότητα των ηλεκτρονικών αγορών και αν είσαι ανυπόμονος κάθε φορά που ξέρεις ότι πρόκειται να παραλάβεις ένα δέμα, είσαι ένα βήμα μακριά από την επόμενη αγορά σου μέσω της υπηρεσίας Next Day Delivery από το Public. Ακόμα να κάνεις τις αγορές σου;