Οι Publicistas πωλητές για μία μέρα στο Public The Mall Athens!

Περίληψη: Όπως ψωνίζεις έρχεται να σε εξυπηρετήσει κάποιος που ακολουθείς στο Instagram! Αυτό έγινε στο The Mall Athens, με 12 Publicistas να γίνονται πωλητές Public!

Πας The Mall Athens; Περνάς μια βόλτα από το Public! Πάντα το κάνεις αυτό, ακόμα κι όταν πηγαίνεις απλώς για να δεις ταινία. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες στο Public του The Mall Athens όμως; Αν έχουν περάσει κάποιες μέρες (ή εβδομάδες) από την τελευταία σου επίσκεψη, τότε ετοιμάσου για εξόρμηση στο μεγάλο εμπορικό άμεσα! Γιατί; Μα επειδή το κατάστημά μας στο The Mall Athens ανανεώθηκε και το Σάββατο 1η Οκτωβρίου σε υποδέχεται με μοναδικά δώρα! Και εκεί που θα κάνεις τις βόλτες σου στους διαδρόμους του Public The Mall Athens για να δεις από κοντά τις προσφορές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, μπορεί να πετύχεις και τους Publicistas! Αν τους δεις, δεν τους ζητάς να σε εξυπηρετήσουν κιόλας; Έχουν εμπειρία σε αυτό το κομμάτι όπως θα δεις!

Όταν οι Publicistas έγιναν πωλητές

Στο Public νέας γενιάς θα βρεις περισσότερες κατηγορίες από ποτέ. Οπότε χρειαστήκαμε αρκετούς Publicistas για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Δώδεκα Publicistas αποδέχθηκαν την πρόκλησή μας και έγιναν πωλητές για μία μέρα! Τους χωρίσαμε σε 4 ομάδες και τους ρίξαμε αμέσως στα βαθιά! Για να δούμε πως τα κατάφεραν.

Publicistas-The-Mall-Athens-01

Στην ομάδα Books κατατάχθηκαν η @sophiealfin, ο @book_reviews_gr και η @ioanna_limberopoulou. H Σοφία αποδείχθηκε βιβλιοφάγος καθώς μόλις ο πρώτος πελάτης της ζήτησε ένα βιβλίο, είχε αμέσως πάρα πολλές προτάσεις να κάνει! Η Ιωάννα ήταν η πιο εξωστρεφής της Books Team αφού δεν έχασε ευκαιρία να πιάσει κουβέντα με τους πελάτες από την πρώτη στιγμή. Στο νέας γενιάς κατάστημά μας θα βρεις πλέον μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές. Έτσι βάλαμε την @mamasnpapas.gr, την @stergy.mommy και @ant_zou στην ομάδα Home. Τα αποτελέσματα ήταν ανάμικτα… Η Εύη (@mamasnpapas.gr) ήταν up to date με όλα τα trends στις οικιακές συσκευές και ξέρει τα πάντα για τις ρομποτικές σκούπες, την ώρα που η Άντα (@ant_zou) πρότεινε να ψήσουμε κέικ σε barbecue 😅

Από τεχνολογία άλλο τίποτα στο Public The Mall, κάτι που δεν θα μπορούσε να αλλάξει στο ανανεωμένο κατάστημα. Οι Publicistas που εκπροσώπησαν την Tech Team ήταν ο @trokopoules, ο @george_makridis και η @aspasia_kanta. Ο Γιώργος δεν μάσησε τα λόγια του και απέδειξε πως το κινητό που προτείνει είναι αδιάβροχο, αφού δεν δίστασε να βουτήξει το δικό του smartphone στο νερό! Ποιος μας έμεινε; Η ομάδα Toys! Εκεί ανέλαβαν το πόστο τους η @vasoumama, η @busymama.gr και ο @timkour. Ο Τίμος Κουρεμένος μάλλον πρέπει να μεταφερθεί στο τμήμα tech όμως, γιατί όταν του ζήτησαν το εστιατόριο της Barbie εκείνος μόνο που δεν άνοιξε το Google Maps για να αρχίσει να ψάχνει εστιατόρια και bar εκεί κοντά!

Γνώρισε το νέο Public The Mall Athens και κέρδισε!

Καλά πέρασαν οι Publicistas στο ανανεωμένο μας κατάστημα, αλλά εσύ θα περάσεις ακόμα καλύτερα αν έρθεις στο The Mall Athens το Σάββατο 1 Οκτωβρίου! Το next gen κατάστημά μας στο The Mall Athens φιλοξενεί πλέον μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές για να σου προσφέρει μία ακόμα πιο πλήρη εμπειρία αγορών. Στα 2.200 τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος θα βρεις ακόμα περισσότερα, σε έναν ανανεωμένο χώρο. Και αυτή την ανανέωση τη γιορτάζουμε μαζί σου καθώς το Σάββατο κληρώνουμε δώρα. Κάνοντας οποιαδήποτε αγορά στο κατάστημα εκείνη τη μέρα, μπαίνεις στην κλήρωση για ένα από τα 8 δώρα που θα χαρίσουμε. Τα δώρα που θα καταλήξουν σε 8 τυχερούς είναι τα εξής:

  • Φριτέζα Αέρος MOULINEX αξίας 129€
  • Σκούπα Ρομπότ ROWENTA αξίας 399€
  • Σεσουάρ Μαλλιών ROWENTA αξίας 44,90€
  • Σύστημα Σιδερώματος STIROPLUS αξίας 199€
  • Σκούπα Stick ROHNSON αξίας 349€
  • Μηχανή Espresso IZZY αξίας 112,90€
  • Φούρνος Μικροκυμάτων INVENTOR αξίας 89,90€
  • Φούρνος Μικροκυμάτων INVENTOR αξίας 79€

Επιπλέον, υποδεχόμαστε τη νέα εποχή στο κατάστημα The Mall Athens με μοναδικές προσφορές που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο μας κατάστημα. Το Σάββατο 1/10, στο κατάστημα νέας γενιάς Public The Mall Athens θα βρεις εκπτώσεις έως 40% και δώρα μαζί με τις αγορές σου. Ανακάλυψέ τα όλα με μία βόλτα στο Mall.

Οι Publicistas απόλαυσαν το νέο μας κατάστημα, τώρα είναι η σειρά σου! Μην το χάσεις λοιπόν!