Τα καλύτερα wearables για να είσαι fit και το καλοκαίρι

Περίληψη: Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το καλοκαίρι όλοι αφήνουμε τον εαυτό μας να...

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το καλοκαίρι όλοι αφήνουμε τον εαυτό μας να ξεφύγει λίγο από το πρόγραμμα. Ακόμα και για τους πιο fit της παρέας οι ζεστές ημέρες της εποχής θέλουν χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να διατηρήσεις την καλή φυσική σου κατάσταση ακόμα και την περίοδο των διακοπών. Ο καλύτερος βοηθός για να μείνεις σε φόρμα δεν είναι άλλος από τα wearables που με τις αναλυτικές πληροφορίες που σου προσφέρουν αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχο απέναντι στην τεμπελιά.

Το απόλυτο εργαλείο για κάθε ανδρικό καρπό είναι το Garmin Fenix 5X Plus, το οποίο είναι η πιο ανθεκτική πρόταση σε fitness ρολόι. Η έγχρωμη οθόνη του καλύπτεται από ζαφείρι ενώ η κάσα του είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι. Δεν θα το επιλέξεις μόνο για την κορυφαία του κατασκευή, όμως,καθώς το Fenix 5X Plus ξεχωρίζει, όπως και τα περισσότερα smartwatch της Garmin, για τις δυνατότητες καταγραφής δραστηριοτήτων που διαθέτει. Η Garmin κατάφερενα χωρέσει στο Fenix 5X Plus όλα τα συστήματα GPS που χρησιμοποιούνταιπαγκοσμίως, ενώ υπάρχει ακόμα και μετρητής οξυγόνου. Ακόμα, το smartwatch της Garmin υποστηρίζει την υπηρεσία πληρωμών Garmin Pay και διαθέτει κορυφαία αυτονομία η οποία φτάνει μέχρι και τις 20 ημέρες.

Η ποιότητα του Fenix 5X Plus το κάνει ιδανικό για κάθε περίσταση, όχι μόνο αθλητική, αλλά αν προτιμάς κάτι καθαρά για άθληση και δεν σε απασχολεί αν θα μπορείς να συνδυάσεις το smartwatch σου με κοστούμι τότε μπορείς να επιλέξεις το Garmin Forerunner 45. Διαθέτει τα ίδια εξαιρετικά χαρακτηριστικά καταγραφής, χωρίς οθόνη από ζαφείρι και με μικρότερη αυτονομία. Στην άλλη άκρη έχουμε το Galaxy Watch της Samsung. Χάρις στο απαράμιλλο στυλ του μπορεί να βρίσκεται στον καρπό σου ακόμα και στις πιο επίσημες των περιστάσεων, αλλά παραμένει μία πολύ αξιόπιστη λύση για παρακολούθηση ασκήσεων.

To smartwatch της Samsung προσφέρεται και σε έκδοση με καντράν 42 χιλιοστών, το οποίο ταιριάζει ιδανικά στον γυναικείο καρπό που συνήθως είναι μικρότερος. Ένα ακόμα έξυπνο ρολόι που αξίζει να κοιτάξεις είναι το Vivomove HR της Garmin, το οποίο ξεχωρίζει για την διακριτικότητά του. Ο σχεδιασμός του είναι αυτός ενός κλασικού ρολογιού, με αναλογικούς δείκτες, αλλά διαθέτει μία μικρή μονόχρωμη OLED οθόνη για να σε ενημερώνει για τις δραστηριότητές σου μέσα στην ημέρα.

Το καλύτερο smartwatch όμως για κάθε γυναικείο χέρι είναι το Apple Watch Series 4 των 40χιλιοστών, το οποίο συνδυάζει την ποιοτική και όμορφη κατασκευή με εξαιρετικές δυνατότητες άθλησης. Το νεότερο ρολόι της Apple μπορείνα είναι μαζί σου ακόμα και κατά τη διάρκεια της κολύμβησης καθώς διαθέτει αδιαβροχοποίηση μέχρι και 50 μέτρα βάθος. Διαθέτει ακόμα και GPS, ενώ ο αισθητήρας καρδιακών παλμών μπορεί να κάνει μέχρι και καρδιογράφημα.

Όπως βλέπεις οι επιλογές υπάρχουν. Μην αφήσεις το καλοκαίρι να γίνει η δικαιολογία για να «παραστρατήσεις». Με τα καλύτερα wearables που θα βρεις στο Public μπορείς να παραμείνεις fit ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών.