Τα νέα ακουστικά της Sony θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα AirPods

Περίληψη: Η Sony κατάφερε με τα WH-1000XM3 να κατακτήσει τις καρδιές όλων των audiophiles, καθώς τα...

Η Sony κατάφερε με τα WH-1000XM3 να κατακτήσει τις καρδιές όλων των audiophiles, καθώς τα ακουστικά της προσφέρουν εξαιρετικό ήχο, μεγάλη αυτονομία, αλλά πάνω απ' όλα ασυναγώνιστο Noise Cancellation. Η Ιαπωνική εταιρία πάει τώρα για το «2 στα 2» καθώς με τα καινούργια της ακουστικά θέλει να επιτύχει στα ασύρματα ακουστικά «ψείρες» ό,τι κατάφερε με τα WH-1000XM3 στην κατηγορία των ακουστικών κεφαλής. Τα νέα της ακουστικά είναι τα Sony WF-1000XM3 και με τα χαρακτηριστικά που τα συνοδεύουν μπορούν να εκθρονίσουν τα Apple AirPods από την κορυφή των προτιμήσεων.

Όπως και τα AirPods, έτσι και τα νέα WF-1000XM3 της Sony έχουν σχεδιασμό που σου επιτρέπει να τα φοράς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Επιπλέον, το σώμα κάθε ακουστικού είναι εξοπλισμένο με touch επιφάνεια για να μπορείς πανεύκολα να απαντήσεις σε κλήσεις ή να σταματήσεις τη μουσική. Διαθέτουν επίσης και την δική τους θήκη μεταφοράς η οποία προσφέρει στα ακουστικά συνολική αυτονομία μέχρι και 24 ώρες. Τα ακουστικά διαθέτουν ακόμα και αισθητήρα εγγύτητας για να καταλαβαίνουν πότε τα απομακρύνεις από το αυτί σου και να σταματούν την αναπαραγωγή αυτόματα.

Εκεί όμως που τα Sony WF-1000XM3 ξεχωρίζουν από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι ακουστικών στην αγορά είναι στην ακύρωση θορύβων. Τα νέα true wireless ακουστικά της Sony διαθέτουν ακριβώς το ίδιο noise cancelling chip που υπάρχει και στα WH-1000XM3, πράγμα που σημαίνει πως και αυτά διαθέτουν την καλύτερη ακύρωση θορύβου της αγοράς. Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με μικρόφωνο που καταγράφει τον εξωτερικό ήχο του περιβάλλοντος και το chip αναλαμβάνει να διοχετεύσει στα αυτιά σου ήχο αντίστροφης συχνότητας. Έτσι, οι δύο ήχοι εξουδετερώνουν ο ένας τον άλλο και στα αυτιά σου φτάνει μόνο η μουσική που θέλεις να ακούσεις.

Η Sony έχει προσέξει τα πάντα στα νέα της ακουστικά, αφού φρόντισε αυτά να φορτίζουν από θύρα USB Type-C. Η κυκλοφορία των καινούργιων noise cancelling ακουστικών της Sony δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά αυτό θα συμβεί μέσα στο καλοκαίρι. Γι’ αυτό μείνει συντονισμένος στο Public.gr για να τα αποκτήσεις πρώτος όταν έρθουν στην ελληνική αγορά.