Black Friday 2022 και προσφορές σε εικόνα και ήχο: Έλα στα Public

Περίληψη: Η μεγάλη εβδομάδα των Black Friday προσφορών συνεχίζεται με τρομερές εκπτώσεις και μειώσεις τιμών σε τηλεοράσεις και προϊόντα ήχου!

Αύριο είναι η μεγάλη… Παρασκευή της τεχνολογίας. Σε άκρα αντίθεση με την «άλλη» Μεγάλη Παρασκευή, ετούτη είναι μεγάλη λόγω των μεγάλων προσφορών, των μεγάλων εκπτώσεων, αλλά και των μεγάλων ευκαιριών που σου φέρνουν τα Public, για να κάνεις δικό σου ό,τι πάντα ήθελες. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να στείλεις εκείνη την παλιά τηλεόραση στην ανακύκλωση και να πάρεις κάτι σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο. Και βέβαια οικονομικό, γιατί οι νέες τηλεοράσεις καταναλώνουν σαφώς λιγότερη ενέργεια. Αλλά και ο ήχος έχει την τιμητική του την φετινή Black Friday, είτε μιλάμε για ηχεία, για soundbars για να συνοδεύσεις τη νέα σου τηλεορασάρα!

Όλες οι Black Fridays περνάνε από τα Public!

black-friday-eikona-ixos-01

Το ξέρουμε και το ξέρεις: η Black Friday ήρθε στην Ελλάδα από τα Public και συνεχίζει και είναι ο πρώτος σου προορισμός για τεχνολογία και για εικόνα και ήχο. Και ο τελευταίος! Θα βρεις στάνταρ αυτό που ψάχνεις και σε top bargains και τιμές Black Friday. Κάθε χρόνο.

Top tech στα Public

Ο κατάλογος των Public είναι ο πλέον ενημερωμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κυκλοφορήσει κάτι και να λείπει από τον κατάλογό μας. Φροντίζουμε για αυτό και συνεργαζόμαστε με όλες τις top εταιρείες για να φέρνουμε πρώτοι όλα τους τα καινούρια μοντέλα!

Τηλεόραση θέλω, τώρα την θέλω!

Το καταλαβαίνουμε απολύτως! Και όχι μόνο για τις τηλεοράσεις, αλλά για όλα τα προϊόντα. Αλλά δε γίνεται να πάρεις τηλεόραση και να περιμένεις μια 'βδομάδα για να την πάρεις! Τη θες άμεσα, σήμερα, ΤΩΡΑ! No problem, σε έχουμε! Θα στη δώσουμε άμεσα ή θα στη φέρουμε ακόμη πιο άμεσα με next-day delivery, για να αράξεις και να δεις ποδόσφαιρο στη νέα σου τηλεόραση. Και μάλιστα με ευκολίες στην πληρωμή, άτοκες δόσεις και στις τιμές Black Friday, αλλά και δυνατότητα πληρωμής με Klarna!

Ασυναγώνιστες Black Friday προσφορές σε τηλεοράσεις

black-friday-eikona-ixos-02

Οι τηλεοράσεις έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο! Δεν υπάρχει σχέση με αυτές που βλέπαμε μέχρι πριν λίγα χρόνια, πλέον έχει γίνει ένα άλμα στις τεχνολογίες και μπορείς να το δεις με τα μάτια σου. Τα μεγέθη έχουν εκτοξευτεί, η ανάλυση και η ευκρίνεια το ίδιο, η φωτεινότητα και η αντίθεση έχουν φτάσει σε στρατοσφαιρικά επίπεδα, ενώ οι τηλεοράσεις πλέον είναι τόσο λεπτές που μπορείς να τις τοποθετήσεις οπουδήποτε, ακόμη και σε ένα μικρό ράφι. Πάνε οι εποχές που η τηλεόραση απαιτούσε το δικό της τεράστιο έπιπλο. Τώρα μπορείς να έχεις άνετα – και σε πολύ λογική τιμή – μια τηλεόραση 75 ιντσών, με πλάτος εικόνας κοντά στο ενάμισυ μέτρο! Οι εποχές που οι 30 ίντσες ήταν προνόμιο για λίγους έχουν μπει στο ντουλάπι της ιστορίας. Πλέον ο μοναδικός περιορισμός είναι ο διαθέσιμος χώρος που έχεις στο σαλόνι σου. Για του λόγου το αληθές, ας δούμε μερικά μοντέλα.

Sony Bravia XR στις 55 ίντσες

Μια τηλεόραση σε ανάλυση 4k, με full array LED backlight, 120Hz refresh rate, Android λειτουργικό σύστημα, αλλά και τεχνολογίες για να κάνουν την εικόνα κρυστάλλινη και να ανεβάζουν την ποιότητα ακόμη και των τηλεοπτικών μεταδόσεων.

LG NanoCell στις 65 ίντσες

Απολαυστική σε μέγεθος και εντυπωσιακή σε ποιότητα εικόνας, η LG φέρνει την υψηλή της τεχνολογία στο σπίτι σου, σε απίστευτη τιμή! Τεχνολογία αιχμής με επεξεργαστή εικόνας α5 Gen5, για upscaling και βελτίωση του σήματος, αλλά και αναγνώριση φωνής για εντολές χωρίς τηλεχειριστήριο!

Samsung QLED στις 85 ίντσες

Η Samsung πραγματικά φέρνει τον κινηματογράφο στο σπίτι σου. Με πλάτος κοντά στα 2 μέτρα, αλλά και απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, η τηλεόραση αυτή είναι μοναδική εμπειρία από μόνη της!

Οι προσφορές σε ηχεία που δεν πρέπει να χάσεις τη φετινή Black Friday

black-friday-eikona-ixos-03

Η φυσική μας έχει μάθει πως ο ήχος είναι περιοδικές διακυμάνσεις της πίεσης του αέρα, οι οποίες διαδίδονται στο χώρο σαν κύμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλες οι πηγές του ήχου είναι ίδιες. Για να ακούσεις μουσική ή να δεις ταινίες και σειρές με απόλυτη πιστότητα ήχου και υψηλή ευκρίνεια, χρειάζεσαι και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μην συμβιβάζεσαι με μικροσκοπικά ηχεία για την τηλεόραση ή το smartphone· αυτό που χρειάζεσαι είναι ποιοτικά ηχεία, για να απολαύσεις τον ήχο ακριβώς όπως πρέπει.

Soundbars, το ταίρι της τηλεόρασης

Όπως είπαμε πιο πάνω, οι τηλεοράσεις έχουν γίνει πλέον πάρα πολύ λεπτές, σε βαθμό που οι κατασκευαστές πλέον πασχίζουν να βρουν χώρο για να βάλουν τα ηχεία – και αρκούνται σε μικροσκοπικά, για να μην αυξηθεί το μέγεθος της τηλεόρασης. Αλλά αν θέλεις ποιότητα, η soundbar είναι μονόδρομος!

Samsung Q700B

Η Samsung έχει ετοιμάσει και το κατάλληλο soundbar για να συνοδεύσει τις τηλεοράσεις της, με το Q700B να έρχεται στα 320W για να εκτοξεύσει τις ηχητικές ικανότητές τους σε επίπεδα Hi-Fi. Μαζί και subwoofer, ψηφιακή επεξεργασία σήματος, αλλά και υποστήριξη Dolby Atmos και DTS-X.

JBL Bar 5.1 Surround

Η JBL έχει δώσει ρέστα σε αυτό το μοντέλο, με 550W συνολικής ισχύος, ασύρματο subwoofer, τηλεχειριστήριο, αλλά και 5+1 κανάλια ήχου για τρισδιάστατο ήχο από μια μπάρα που θα κάτσει κάτω από την τηλεόρασή σου και θα κάνει το σαλόνι σου σινεμά!

LG SN4

Η οικονομική πρόταση της LG για να συνοδεύσει οποιαδήποτε τηλεόραση, φέρνοντας subwoofer για βαθιά μπάσα, διάφραγμα από ανθρακονήματα, αλλά και επεξεργασία σήματος με τεχνητή νοημοσύνη!

Black Friday με bluetooth speakers για μουσική on the move

black-friday-eikona-ixos-04

Η κατηγορία αυτή δε χρειάζεται πολλές εξηγήσεις: έχεις ήχο με ποιότητα και ένταση όπου κι αν βρίσκεσαι, είτε στο δωμάτιό σου είτε σε χειμερινές εξορμήσεις στα βουνά, χωρίς καλώδια και χωρίς πρίζα! Αλλά συνδέονται και με τηλεόραση, αν θες!

Fresh 'n Rebel Rockbox Bold XS

Μικρό, βολικό, φορητό. Τώρα, το speaker της Fresh 'n Rebel έρχεται με Black Friday deal σε τιμή 55% κάτω, για να μην το σκεφτείς καν.

Urbaners Ralis

Με ισχύ 20W και βολικό μέγεθος, το φορητό ηχείο της Urbaners θα σου επιτρέψει να ακούς μουσική ποιότητας οπουδήποτε. Το παίρνεις και στη θάλασσα… όταν θα μπορείς να πας στη θάλασσα. Με 53% μείωση Black Friday, δεν θα βρεις καλύτερο.

JBL Xtreme 2

Τα speakers της JBL τα ξέρουμε και χαρακτηρίζονται από την κορυφαία ποιότητα ήχου που προσφέρουν. Το «βαρελάκι» της JBL έρχεται με τιμή 43% κάτω, και σου παρέχει 40 Watt ποιοτικού ήχου, αλλά και φορητότητα!

Είσαι έτοιμος για Black Friday Public deals;

Η μαύρη Παρασκευή της τεχνολογίας είναι σχεδόν εδώ! Ετοιμάσου και κράτα την σελίδα των Public ανοιχτή, για να μη χάσεις τα deals που θα έρχονται και θα παρέρχονται, καθώς είναι βέβαιο πως τα top Black Friday deals θα εξαφανίζονται γρήγορα, όπως κάθε Black Friday. Μην το καθυστερείς άλλο, lock-αρε στα μοντέλα που θέλεις και καθάρισε καλά το F5, γιατί… now you see it, now you don't!