Τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Περίληψη: Καλοκαίρι χωρίς gadgets δεν γίνεται! Ανακάλυψε τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βαλίτσα φέτος για να ζήσεις κάθε στιγμή στο φουλ!

Βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού κι αν δεν έχεις φύγει ήδη για διακοπές τότε σίγουρα τις περιμένεις πώς και πώς. Με τη θερμοκρασία να έχει χτυπήσει κόκκινο, πώς να μην σκέφτεσαι σκέφτεται τις αποδράσεις; Πάνω στην βιασύνη σου να φύγεις, όμως, δεν πρέπει να ξεχάσεις τα αξεσουάρ που θα κάνουν το καλοκαίρι σου πιο fun! Γιατί εκτός από το smartphone, που σε ακολουθεί όπου κι αν πας έτσι κι αλλιώς, έχοντας πάντα μαζί μερικά tech gadgets μπορεί να ζήσεις κάθε στιγμή στο maximum φέτος το καλοκαίρι!

Προστάτεψε το κινητό σου

Άπειρες φωτογραφίες, χάρτης και πλοήγηση, επικοινωνία, social media. Το smartphone είναι το απόλυτο εργαλείο των διακοπών! Αν μείνεις χωρίς αυτό τι θα κάνεις; Βγάλε αυτό το τρομακτικό σενάριο από το μυαλό σου φροντίζοντας να προμηθευτείς την κατάλληλη θήκη προστασίας μαζί με προστατευτικό οθόνης. Για 100% προστασία, υπάρχει μέχρι και γυαλί προστασίας της κάμερας για συγκεκριμένα μοντέλα. Έτσι, ακόμα κι αν συμβεί κάποια ατυχία και το κινητό σου πέσει από τα χέρια, δεν θα πάθει καμία ζημιά και θα συνεχίσει να σε συνοδεύει σε κάθε σου περιπέτεια.

Το φορτιστή μη ξεχάσεις

Εκτός από την απαραίτητη προστασία, όμως, το κινητό σου πρέπει να έχει και ενέργεια για να μπορεί σε ακολουθεί παντού. Το να ξεχάσεις τον φορτιστή στο σπίτι πριν φύγεις για διακοπές είναι συχνό φαινόμενο για όλους, οπότε η καλύτερη λύση είναι να επενδύσεις σε έναν δεύτερο φορτιστή, αποκλειστικά για τα ταξίδια σου. Επίλεξε έναν κλασικό φορτιστή πρίζας και το καλώδιο που χρειάζεσαι για τη συσκευή σου, βάλε τα στο backpack σου και κράτα τα πάντα εκεί. Από εδώ και πέρα δεν θα σε νοιάζει αν ο φορτιστής μείνει σπίτι. Όποιο combo κι αν επιλέξεις όμως, δεν είναι πάντα αρκετό. Εκεί που θα βγάζεις όλη μέρα φωτογραφίες ή θα μιλάς στο τηλέφωνο, η μπαταρία μπορεί να εξαντληθεί. Για τις περιπτώσεις που θα είσαι μακριά από πρίζα χρειάζεσαι ένα powerbank και δεν θα ξεμείνεις ποτέ!

Και το αυτοκίνητο θέλει τα αξεσουάρ του

Μία ακόμα λύση για να μην βρεθείς ποτέ προ εκπλήξεως είναι να έχεις πάντα στο αμάξι έναν φορτιστή αυτοκινήτου μαζί με το κατάλληλο καλώδιο. Απλά τα αφήνεις μόνιμα στο ντουλαπάκι και τα χρησιμοποιείς μόνο όταν τα χρειαστείς. Έτσι εξασφαλίζεις πως όπου κι αν είσαι, ό,τι ώρα κι αν είναι, θα έχεις πάντα μπαταρία! Κι επειδή, όπως είπαμε και παραπάνω, το smartphone είναι και ο καλύτερος χάρτης όταν ταξιδεύεις σε νέα μέρη, δεν γίνεται να λείπει από το αυτοκίνητό σου μία βάση κινητού. Έτσι θα στηρίξεις το smartphone στο ταμπλό του αυτοκινήτου και θα μπορείς εύκολα να ακολουθείς τις οδηγίες πλοήγησης.

Καλοκαίρι χωρίς μουσική δεν γίνεται

Τις ώρες που το πλοίο θα διασχίζει τα πέλαγα εσύ τι θα κάνεις; Μία πολύ καλή λύση είναι να ακούς μουσική, podcasts, ή ένα audiobook! Για να μην ενοχλείς κανέναν όμως δεν πρέπει να ξεχάσεις τα ακουστικά σου. Επίλεξε ενσύρματα ακουστικά αν θες μία οικονομική λύση, ή ασύρματα αν θες την ευκολία του να μην μπλέκεσαι με καλώδια. Αν πάλι θες να μοιραστείς τη μουσική σου με πολύ κόσμο, τότε απλά φρόντισε να έχεις στην τσάντα σου και ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth.

Όλα τα καλοκαιρινά αξεσουάρ είναι στα Public!

Χρειάζεσαι ακόμα περισσότερα αξεσουάρ για το καλοκαίρι σου; Τα έχουμε! Απλά έλα σε ένα από τα καταστήματά μας ή επισκέψου το Public.gr και ανακάλυψέ τα. Εδώ θα βρεις σε αποκλειστικότητα και τα αξεσουάρ τεχνολογίας Tune, τα οποία θα γίνουν ο καλύτερος φίλος των συσκευών σου στις διακοπές! Σε συνδυασμό και με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις που «τρέχουν» αυτή την περίοδο, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσεις τα tech gadgets που θα χρειαστείς στις διακοπές σου.