PlayStation Plus: Δες τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου 2023

Περίληψη: Έχεις συνδρομή PlayStation Plus; Τότε έχεις δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα! Πάμε να δούμε ποιοι τίτλοι θα προστεθούν τον Ιανουάριο στην υπηρεσία.

Η Sony επενδύει συνεχώς στα του PlayStation Plus και έτσι ανακοίνωσε επίσημα τα games που θα προσφέρει δωρεάν στους χρήστες της υπηρεσίας μέσα στον Ιανουάριο του 2023. Οι τίτλοι καλύπτουν διαφορετικά γούστα από εταιρείες, όπως οι ΕΑ και Bethesda. Ας τα δούμε αναλυτικά.

PS Plus Game #1: Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4, PS5)

Ο Cal Kestis είναι εδώ. Ετοιμάσου για την κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor με το πρώτο παιχνίδι της νέας εποχής για τα action Star Wars videogames. Γνώρισε την ιστορία του χαρακτήρα που είδαμε στον τίτλο της Respawn Entertainment και η οποία ακολουθεί τα γεγονότα του Star Wars Episode III: Revenge of the Sith και της εντολής του Palpatine να εξοντώσει την Order 66, έτσι ώστε η Αυτοκρατορία να μπορεί να επιτεθεί. Ένωσε τα κομμάτια του παρελθόντος σας, ολοκλήρωσε την εκπαίδευση των Jedi και μάθε να χρησιμοποιείς τη «Δύναμη». Το παιχνίδι έλαβε πολύ καλές κριτικές, έχοντας συγκεντρώσει βαθμολογία 79% από τα διεθνή ΜΜΕ. Όλοι σημείωσαν πως η δουλειά της Respawn Entertainment ανοίγει διάπλατα τους δρόμους για ένα λαμπρό μέλλον στα Star Wars games.

Video Duration
0:57

PS Plus Game #2: Fallout 76 (PS4)

Έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια από τις ρίψεις πυρηνικών και ο παίκτης καλείται να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον προστασίας στα Vaults. Τα πιο «λαμπρά» μυαλά του κόσμου ετοιμάζονται για την Reclamation Day 2102 και στον κόσμο της Bethesda μπορείς να εξερευνήσεις το περιβάλλον μόνος ή με φίλους. Οι απειλές είναι παντού διασκορπισμένες και έτσι θα πρέπει να μείνεις μόνιμα έτοιμος για οτιδήποτε μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σου. Ο open world κόσμος του τίτλου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και θεωρείται (μετά και τις ενημερώσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια) μια εξαιρετική πρόταση στο σύμπαν του Fallout. Η αρχική του κυκλοφορία σημαδεύτηκε από τα πολλά bugs και έτσι οι κριτικές που έλαβε από τα διάφορα ΜΜΕ ανά τον κόσμο του έδωσε μια βαθμολογία που… έκατσε στο 53%. Ωστόσο, μετά και από τη δουλειά της Bethesda κατάφερε να μαζευτεί και να είναι μια πολύ αξιόλογη πρόταση. Και ενόψει της κυκλοφορίας του Starfield, του πρώτου νέου κόσμου της Bethesda μετά από πολλά χρόνια, θα γεμίσει αρκετές ώρες από το χρόνο σου.

Video Duration
1:04

PS Plus Game #3: Axiom Verge 2 (PS4, PS5)

To τρίτο παιχνίδι του μήνα είναι ξεχωριστό και εντελώς διαφορετικό από τα πλαίσια των ΑΑΑ παραγωγών. Το Axiom Verge 2 μάς φέρνει σε ένα ξεχωριστό σύμπαν, όπου δύο κόσμοι ενώνονται και σου προσφέρονται για εξερεύνηση. Το sequel του απολαυστικού platformer συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το πρώτο μέρος, εισάγοντας νέους χαρακτήρες, νέες ικανότητες και νέους μηχανισμούς στα του gameplay. Ο παίκτης καλείται να εξερευνήσει ένα σύμπαν που θυμίζει το δικό μας και να αντιμετωπίζει έναν αρχαίο πολιτισμό με έμφαση στην τεχνολογία. Ετοιμάσου να hackaρεις μηχανές, να παλέψεις με τέρατα και να χρησιμοποιήσεις το remote drone σας για να μπεις στο Breach, μια παράλληλη πραγματικότητα γεμάτη κινδύνους. Μην ξεχάσεις, δε, να ψάξεις για κάθε κρυμμένο αντικείμενο που μπορεί να σου ενισχύσει τον χαρακτήρα και να σας βοηθήσει να επιβιώσετε. To παιχνίδι έλαβε καλές κριτικές από τα ΜΜΕ παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας μια βαθμολογία που έχει φτάσει στο 76%. Όλα τα sites αναφέρουν τις βελτιώσεις που έχουν γίνει σε σχέση με το πρώτο μέρος, αλλά και τις πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες που έχουν εισαχθεί από την ομάδα προγραμματισμού.

Video Duration
1:48

Τα νέα παιχνίδια του PlayStation Plus θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες και των τριών διαφορετικών πακέτων της συνδρομητικής υπηρεσίας από τις 3 Ιανουαρίου 2023, όταν και θα αντικαταστήσουν τα τωρινά, δηλαδή τα Divine Knockout: Founder’s Edition, Mass Effect Legendary Edition και Biomutant. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως αφού κατεβάσεις τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus, αυτά παραμένουν διαθέσιμα στην κονσόλα σας όσο έχετε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία.

PlayStation Plus Free Games: Ετοιμαστείτε να «λιώσετε» όλο τoν Ιανουάριο!