Χριστουγεννιάτικος στολισμός γραφείου: Φτιάξε γιορτινή ατμόσφαιρα

Περίληψη: Ακολούθησε 6 εύκολα και απλά βήματα για να δημιουργήσεις τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο στολισμό και στο γραφείο σου φέτος τις γιορτές!

Οι στολισμοί στους δρόμους έχουν στηθεί. Η τηλεόραση παίζει διαφημιστικά σποτς από χριστουγεννιάτικες ταινίες. Οι φούρνοι έχουν βγάλει εδώ και μέρες μελομακάρονα. Σιγά σιγά και τα σπίτια ξεκινάνε να βάζουν τα πρώτα τους στολίδια - αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Για φαντάσου, λοιπόν, έναν χώρο γεμάτο χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες. Αμέσως δεν χαμογέλασες; Τώρα, ας μετατρέψουμε το χώρο σε κάτι πιο συγκεκριμένο. Μην βιάζεσαι, δεν μιλάμε για το σπίτι, αλλά το γραφείο σου. Ναι, το γραφείο σου! Έχεις σκεφτεί πόσες ώρες της ημέρας περνάς έξω από το σπίτι και πόσες από αυτές βρίσκεσαι στο γραφείο; Σίγουρα αρκετές. Με έξι πολύ απλά βήματα, μπορείς και εσύ να μετατρέψεις το γραφείο σου στη πιο ωραία χριστουγεννιάτικη εκδοχή του. Ξεκινάμε! Πάρε χαρτί και μολύβι για να ανακαλύψεις πώς δημιουργείται ο ιδανικός χριστουγεννιάτικος στολισμός γραφείου!

Πρώτο βήμα: Επιλογή σωστού χριστουγεννιάτικου δέντρου

Για να ξεκινήσεις τον χριστουγεννιάτικό στολισμό του γραφείου, πρέπει πρώτα να βρεις και το κατάλληλο δέντρο, που θα είναι το σημείο αναφοράς του decor! Υπάρχουν διάφορα είδη δέντρων που θα ταιριάξουν με κάθε χώρο! Πριν κάνεις την επιλογή σου, θα πρέπει να δεις τη διαθέσιμη χωρητικότητα για να μην πάρεις κάτι που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, έχεις πολλές όμορφες επιλογές στη διάθεσή σου.

Αν διαθέτεις μικρό χώρο μπορείς να επιλέξεις επιτραπέζια δεντράκια, για να το τοποθετήσεις πάνω στο γραφείο. Αν, από την άλλη μεριά, διαθέτεις ένα πιο μεγάλο χώρο, πήγαινε χωρίς δεύτερη σκέψη σε χριστουγεννιάτικα δέντρα μεγαλύτερου ύψους. Χιονισμένα, φωτισμένα, χρωματιστά αλλά και στολισμένα δέντρα, ψηλά, κοντά, λεπτά και πιο πυκνά, όλα είναι στη διάθεσή σου! Ξέρουμε, είναι δύσκολη η επιλογή αλλά εδώ όλα γίνονται πιθανά!

Δεύτερο βήμα: Γιρλάντες και φωτάκια για extra fun

Αφού βρεις το ιδανικό δέντρο, μια καλή ιδέα θα ήταν να προσθέσεις πάνω γιρλάντες και φωτάκια. Μια λάμψη και μερικά extra fun στολίδια είναι απαραίτητα για περάσει ο χριστουγεννιάτικος στολισμός γραφείου στο επόμενο επίπεδο. Βέβαια, μπορείς να στολίσεις το χώρο σου και με άλλα πράγματα, πέρα από το δέντρο! Τι θα έλεγες για μια γιρλάντα με κόκκινα berries επάνω; Ιδανικό χριστουγεννιάτικο στολίδι, έτσι δεν είναι;

Τρίτο βήμα: Στολίδια, το μυστικό συστατικό των Χριστουγέννων

Τούρτα χωρίς γλάσο γίνεται; Γίνεται αλλά δεν θα έχει την ίδια γεύση - νόστιμη μεν αλλά ελλιπής! Έτσι και με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, όσο και αν τα φωτίσεις, όσο extra fun και αν τους δώσεις, είναι όμορφα αλλά όχι όσο όμορφα θα μπορούσαν να είναι. Το «γλάσο των δέντρων» είναι τα στολίδια, οι μπάλες και κάθε τι μικρό που μπορείς να κρεμάσεις επάνω του και να προσθέσεις χριστουγεννιάτικη μαγεία και ομορφιά. Τώρα είναι στο δικό σου χέρι η επιλογή, ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχεις, το μέγεθος που θα επιλέξεις, τα χρώματα αλλά και το σχήμα. 

Αν είσαι λάτρης του κλασικού, για παράδειγμα, η διαχρονική επιλογή είναι μία, οι κόκκινες μπάλες! Μπορούν να προσφέρουν έναν όμορφο, κομψό και ταυτόχρονα χριστουγεννιάτικο στολισμό, τον οποίο θα απολαύσουν όλοι. H γνωστή φράση «old but gold», ταιριάζει στην επόμενή μας πρόταση, καθώς οι χρυσές μπάλες είναι σταθερή αξία όσα χρόνια κι αν περάσουν! Αν θες κάτι πιο fancy αλλά ταυτόχρονα και κομψό, μην διστάσεις να επιλέξεις χρυσές λεπτομέρειες για το δέντρο σου. Πολλές προτάσεις, πολλοί πειρασμοί, αλλά εμείς μέχρι εδώ μπορούμε να βοηθήσουμε. Η τελική επιλογή είναι δική σου!

Τέταρτο βήμα: Συμπλήρωσε τους στολισμούς σου με χριστουγεννιάτικες φιγούρες & φαναράκια

Αφού τελειώσεις με το δέντρο σου, το κοιτάς και νιώθεις χαρούμενος και γεμάτος, αλλά κάτι λείπει. Όχι από από το δέντρο όμως. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός γραφείου θέλει κάτι extra! Μια πολύ καλή επιλογή για να ολοκληρωθεί η διακόσμηση στο χώρο σου είναι οι χριστουγεννιάτικες φιγούρες! Γυάλινες μπάλες, φανάρια αλλά και ξύλινες φιγούρες θα μαγέψουν εσένα και τους συναδέλφους σου. Πιθανόν να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο ευχάριστα προβλήματα αυτής της περιόδου! Ααα και μην ξεχνάς, μια εύχρηστη και απλή λύση για να συμπληρωθεί με μία κίνηση ο χριστουγεννιάτικος στολισμός γραφείου είναι τα αυτοκόλλητα. Εμείς τα κολλήσαμε ήδη στα δικά μας γραφεία και σου προτείνουμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Πέμπτο βήμα: Κεριά & ράνερ για την πιο χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Τώρα έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στις λεπτομέρειες. Είναι βασικό ο χώρος μας να είναι διακοσμημένος ακριβώς έτσι όπως τον έχουμε φανταστεί. Για αυτό και κάποιες μικρές λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν τη διαφορά στο γραφείο σου. Τα κεριά ομορφαίνουν πάντα το χώρο μας, μόνο και μόνο με τη μυρωδιά τους. Θα την ομορφύνουν ακόμα περισσότερο αν βάλεις στη καθημερινότητά σου κεριά που περιτριγυρίζονται από χριστουγεννιάτικη αύρα. Μαζί με το κερί, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ράνερ, για να ολοκληρωθεί η εικόνα του γραφείου σου και να γίνει ακόμη πιο όμορφη! Μην το σκέφτεσαι, δοκίμασέ το!

Έκτο βήμα: Χριστουγεννιάτικες κούπες για ξεκινήσει η μέρα σου

Τι νόμιζες, πως θα είχαμε ξεχάσει το πιο βασικό κομμάτι της ημέρας σου; Εννοείται πως θα μετατρέψουμε και αυτό στη χριστουγεννιάτικη εκδοχή του! Μα για τον πρωινό σου καφέ, το τσάι ή ακόμη και τη ζεστή σοκολάτα μιλάμε! Όλοι μας το πρωί χρειαζόμαστε μια γουλιά από το αγαπημένο μας ρόφημα, για να ξεκινήσει όπως πρέπει η μέρα. Σκέψου λοιπόν πόσο πιο ωραία θα ήταν αν έπινες το ρόφημά σου σε μια χριστουγεννιάτικη κούπα αυτή την περίοδο. Η ευχαρίστηση θα βρισκόταν στα ύψη και το κλίμα θα γινόταν ακόμη πιο γιορτινό. Για να μην σχολιάσουμε τα αμέτρητα θετικά σχόλια που θα δεχόσουν από τους συναδέλφους σου. Κάνε μια δοκιμή, πιστεύουμε πως θα τις λατρέψεις.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός γραφείου γίνεται εύκολος με τα Public στο πλευρό σου!

Όπως βλέπεις, έχεις πάρα πολλές επιλογές για να μπορέσεις να δημιουργήσεις την ιδανική γιορτινή ατμόσφαιρα στη δουλειά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι διάθεση και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός γραφείου θα σου φανεί παιχνιδάκι. Εμείς στολίσαμε, σειρά σου τώρα!