L.O.L. Surprise: Οι πιο μοδάτες κούκλες έφτασαν μαζί με διαγωνισμό!

Περίληψη: Οι εντυπωσιακές κούκλες L.O.L. Surprise είναι εδώ και τις υποδεχόμαστε με έναν special διαγωνισμό Back to School!

Γέλιο, διασκέδαση και έντονα ροζ χρώματα. Έτσι θα περιγράφαμε με λίγες λέξεις τις κούκλες L.O.L. Surprise, που εδώ και λίγα χρόνια έχουν κερδίσει μικρούς και μεγάλους παγκοσμίως. Οι εμβληματικές κούκλες της MGA είναι επιτέλους εδώ, και μας επιφυλάσσουν, πολύ παιχνίδι άφθονες εκπλήξεις αλλά και έναν μεγάλο διαγωνισμό Back to School! Για να τις γνωρίσεις, συνέχισε να διαβάζεις.

L.O.L. Surprise: Η συναρπαστικότερη unboxing εμπειρία παιχνιδιών

Κούκλες-έκπληξη. Με αυτό το απλό αλλά πρωτότυπο concept ο Isaac Larian, ιδρυτής της εταιρείας MGA Entertainment, κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές χιλιάδων παιδιών και γονιών σε όλο τον κόσμο. «Πατώντας» πάνω στο hype του unboxing και τη δημοτικότητα της πλατφόρμας του YouTube, ο Larian λάνσαρε το 2016 τις κούκλες του μέλλοντος. Μαζί με την ομάδα της MGA δημιούργησε μια συλλογή από εντυπωσιακές κούκλες με μεγάλα εκφραστικά μάτια, υπερμεγέθη πρόσωπα και πολύ μοντέρνα ρούχα και μαλλιά.

lol-surpirse-diagwnismos-01

Γρήγορα η σειρά της L.O.L. Surprise αναδείχθηκε από τα κορυφαία παιχνίδια στο κόσμο κερδίζοντας το βραβείο «Παιχνίδι της Χρονιάς» για τρία συνεχόμενα χρόνια! Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην ιδέα του εμπνευστή των κουκλών L.O.L. Surprise να δημιουργήσει μια κούκλα κρυμμένη σε συσκευασία, προσφέροντας έτσι σε όλα τα παιδιά τη μοναδική εμπειρία του toy unboxing.

Οι κούκλες της L.O.L. Surprise πάνε σχολείο

Εκτός από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο σπίτι, οι κούκλες L.O.L. Surprise έρχονται τώρα και στο σχολείο. Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και ακόμα περισσότερα σχολικά ντύνονται στα χρώματα των L.O.L. Surprise, για τους μικρούς μας φίλους που λατρεύουν τις εκπλήξεις! Αξίζει να αναφέρουμε πως η «φρενίτιδα» για τις κούκλες L.O.L. Surprise φτάνει πολύ πέρα από τα ράφια των καταστημάτων. Τον Οκτώβριο του 2021, η ταινία animation «L.O.L. Surprise! The Movie» κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει δύο video games για το Nintendo Switch!

Video Duration
5:15

Διαγωνισμός «L.O.L. Surprise»

Οι μοδάτες κούκλες L.O.L. έρχονται και φωνάζουν «surprise»! Εμείς, όπως ξέρεις, αγαπάμε τις εκπλήξεις γι’ αυτό καλωσορίζουμε τη νέα σειρά παιχνιδιών με ένα μεγάλο διαγωνισμό. Για να δηλώσεις συμμετοχή δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής. Εδώ θα βρεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού, που θα διαρκέσει έως τις 16 Οκτωβρίου.

Οι πέντε (5) τυχεροί νικητές που θα επιλεγούν μετά από κλήρωση θα κερδίσουν ισάριθμα (5) πλήρη σετ με σχολικά. Συγκεκριμένα, τα δώρα περιλαμβάνουν: τσάντα πλάτης Δημοτικού, κασετίνα, μπλοκ ζωγραφικής και τετράδιο με τις αγαπημένες κούκλες «L.O.L. Surprise».

Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε μεγάλα δώρα! Καλή επιτυχία!