Bookvoice Kids Box: ένα δώρο που κρύβει μέσα του 300 μικρότερα δώρα!

Περίληψη: Το Bookvoice Kids Box είναι 300 δώρα σε ένα! Λέμε #LessScreenTime4Kids και δημιουργούμε ένα μοναδικό πακέτο audiobooks για παιδιά σε συνεργασία με το Bookvoice!

Το βιβλίο είναι ένα από τα αγαπημένα δώρα των γιορτών! Για κάθε ηλικία και για κάθε προτίμηση, υπάρχει πάντα το κατάλληλο βιβλίο για να χαρίσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ιδιαίτερα για τα παιδιά, τα βιβλία είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να τους κάνεις, γιατί συνδυάζουν ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μέσα από το διάβασμα, τα παιδιά απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη τα οποία τα βοηθούν να αναπτυχθούν, να έρθουν πιο κοντά με τους γονείς, να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να διευρύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Και σήμερα προσφέρουν ακόμα ένα μεγάλο προτέρημα, μειώνουν τον χρόνο που τα παιδιά περνούν μπροστά στην οθόνη!

Μιας και βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε το απόλυτο βιβλιο-δώρο για παιδιά! Έτσι συνεργαστήκαμε με το Bookvoice και φτιάξαμε το Bookvoice Kids Box, το οποίο σου δίνει 7 μήνες απεριόριστης πρόσβασης στο Bookvoice Kids, μία πλατφόρμα audiobooks αποκλειστικά με παιδικό περιεχόμενο, η οποία είναι εξαιρετικά προσιτή και μπορεί να γίνει το καλύτερο δώρο φέτος τις γιορτές! Το νέο αυτό προϊόν εντάσσεται στις δράσεις της νέας μας πρωτοβουλίας #LessScreenTime4Kids, μέσα από την οποία προωθούμε μία εναλλακτική πρόταση σε έναν κόσμο όπου οι οθόνες καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της καθημερινότητας των παιδιών.

Bookvoice Kids Box: 300+ παιδικά βιβλία και παραμύθια, αποκλειστικά στα Public

Στο Bookvoice Kids δίνεται πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό της πλατφόρμας με μία μόνο συνδρομή. Και αυτή τη στιγμή μπορείς να εξασφαλίσεις τη συνδρομή 7 μηνών μόνο με 26,99€ (29,99€ αρχική τιμή). Με λιγότερο από 4€/μήνα, έχεις απεριόριστη πρόσβαση στο αμιγώς παιδικό περιεχόμενο του Bookvoice Kids, το οποίο περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 300 παραμύθια και βιβλία σε μορφή audiobook! Γι’ αυτό και το πακέτο αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στα παιδιά φέτος τα Χριστούγεννα! Για τα παιδιά, τα ανίψια, τα εγγόνια, τα βαφτιστήρια, και όλους τους μικρούς φίλους της ζωής σου, το μεγαλύτερο βιβλιο-δώρο που θα μπορούσες να τους κάνεις ποτέ λέγεται Bookvoice Kids και θα το βρεις αποκλειστικά στα Public!

Τι θα βρει ένα παιδί στο Bookvoice Kids

Ενεργοποιώντας το λογαριασμό του στην πλατφόρμα, ένα παιδί αποκτά άμεσα πρόσβαση σε περισσότερα από 300 παιδικά βιβλία, ηχογραφημένα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές και πάντοτε σε συνεργασία με τους πλέον έγκυρους εκδοτικούς οίκους. Ο κατάλογος είναι ελεγμένος και πλήρως κατάλληλος για ηλικίες 3-9+ ετών. Σε αυτόν περιλαμβάνονται παραμύθια, κλασικά παιδικά αριστουργήματα και σύγχρονη παιδική λογοτεχνία, τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους συγγραφείς. Αδελφοί Γκριμ, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Ιούλιος Βερν, Κάρολος Ντίκενς, Αντώνης Παπαθεοδούλου, Ρένα Ρώσση-Ζαϊρη, Σώτη Τριανταφύλλου, είναι μόνο μερικοί από τους κορυφαίους συγγραφείς τα έργα των οποίων βρίσκονται στο Bookvoice Kids και στα οποία δίνουν τη φωνή τους κορυφαίοι αφηγητές.

Η συνδρομή στην πλατφόρμα έρχεται με τη μορφή του Bookvoice Kids Box, ενός πακέτου που δεν περιλαμβάνει μόνο τον μοναδικό κωδικό για ενεργοποίηση της 7μηνης συνδρομής αλλά διαθέτει ένα πολύχρωμο και πανέμορφα εικονογραφημένο βίβλο 112 σελίδων που βοηθά γονείς και παιδιά να ενεργοποιήσουν τη συνδρομή και να περιηγηθούν σε έναν φυσικό κατάλογο των προσφερόμενων τίτλων, πέρα από τον ψηφιακό που θα βρουν μέσα στο app. Ένας ακόμα τρόπος με τον οποίο διαδίδουμε το μήνυμα #LessScreenTime4Kids. Και χάρη στο box, το δώρο δεν χάνει τον χαρακτήρα του καθώς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να το ξετυλίξουν, να το ξεφυλλίσουν και να νιώσουν τη χαρά του ανοίγματος ενός δώρου.

Η πρωτοβουλία #LessScreenTime4Kids και η αξία των audiobooks

Σε έναν κόσμο όπου οι οθόνες καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της καθημερινότητας των παιδιών, τα audiobooks προσφέρουν μια εναλλακτική πηγή γνώσης και διασκέδασης. Μέσω της καμπάνιας #LessScreenTime4Kids ενθαρρύνουμε την επαφή των παιδιών με το πραγματικό περιβάλλον και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους μέσω των audiobooks, μειώνοντας την εξάρτησή τους από τις οθόνες.

Τα audiobooks προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στα παιδιά, από την ενίσχυση της κειμενικής κατανόησης και του λεξιλογίου, μέχρι την καλλιέργεια της φαντασίας και της φυσικής περιέργειας. Ενώ βοηθούν στην ανάπτυξη των αρχικών δεξιοτήτων γραμματισμού, τα παιδιά εξοικειώνονται με την αξία των βιβλίων και της λογοτεχνίας, διεγείροντας την περιέργειά τους. Μαθαίνουν να εστιάζουν και να κατανοούν τα συναισθήματα των άλλων, ενώ παράλληλα διευρύνουν τον ορίζοντά τους μέσα από διαφορετικές πολιτισμικές προοπτικές.

Μάλιστα, για τους γονείς που θέλουν να κινητοποιήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με την λογοτεχνία, τα audiobooks αποτελούν μια εξαιρετική λύση. Πολλά παιδιά που δεν θέλουν να διαβάσουν, συχνά ακούν με ιδιαίτερη προσοχή μια ιστορία ενώ ασχολούνται με διάφορες παράλληλες δραστηριότητες, όπως η ζωγραφική, τα τουβλάκια, ή ακόμη και πριν τον ύπνο.

Τα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ανάγνωση μπορούν επίσης να επωφεληθούν, καθώς τα audiobooks τους προσφέρουν τη δυνατότητα να ακούν ιστορίες χωρίς να φοβούνται την κριτική των άλλων ή κάποιο άλλο ψυχολογικό ή πρακτικό εμπόδιο. Αξιοποιώντας τα audiobooks, βάζουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία της μάθησης και της φαντασίας, μακριά από την καθημερινότητα των οθονών.