Public Winter Sales 2023: Τα πιο value-for-money κινητά με έκπτωση!

Περίληψη: Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν! Βρες τα πιο value for money κινητά σε έκπτωση και κάν' τα δικά σου σε μοναδική τιμή, μόνο από τα Public!

Καλή χρονιά είπαμε; Ε, λοιπόν, καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2023! Για να το κάνεις ακόμη πιο ευτυχισμένο, όμως, θα πρέπει να έρθεις και να συμβαδίσεις με την τεχνολογία. Τι να σου κάνει και το 2023 μόνο του, αν έχεις ξεμείνει με smartphone από την περασμένη δεκαετία; Μη φοβού, όμως, εμείς είμαστε εδώ και τα Winter Sales 2023 έχουν φτάσει, για να βρεις το κατάλληλο value-for-money κινητό και να το κάνεις δικό σου και με έκπτωση!

Τα smartphones έχουν κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, με πολλά μοντέλα να εμφανίζονται και να κάνουν τη διαφορά. Αν δεν το έχεις πάρει γραμμή, είναι πραγματικότητα. Οι εξελίξεις σε ουκ ολίγες πλευρές της τεχνολογίας των smartphones τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες. Τα σύγχρονα smartphones είναι πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα 2-3 ετών, πολύ περισσότερο δε από τα παλαιότερα. Τεράστιες διαφορές και βελτιώσεις θα δεις όχι μόνο στα high-end μοντέλα, αλλά ακόμη και στα value-for-money.

Τι βελτιώσεις θα περιμένεις στο νέο σου smartphone;

Ξεκινώντας από το πιο σημαντικό, η φόρτιση της μπαταρίας έχει βελτιωθεί δραματικά. Εκεί που έπρεπε να βάλεις το κινητό σου να φορτίζει όλο το βράδυ, τώρα υπάρχουν μοντέλα που ολοκληρώνουν τη φόρτιση μέχρι και σε 15 λεπτά, ενώ τα περισσότερα μπορούν να σου δώσουν αρκετές ώρες χρήσης με φόρτιση λίγων λεπτών.

Δεύτερος τομέας, η οθόνη. Αρκεί απλά να βάλεις δίπλα-δίπλα δύο smartphones, ένα σύγχρονο και ένα πενταετίας και θα το καταλάβεις από την πρώτη ματιά. Οι οθόνες έχουν μεγαλώσει, έχουν γίνει πιο φωτεινές και πλέον καταλαμβάνουν ολόκληρη την πρόσοψη της συσκευής.

Τρίτον, οι επεξεργαστές (SoC) είναι πλέον πανίσχυροι, οι περισσότεροι είναι οκταπύρηνοι, ενώ τα smartphones έρχονται με μπόλικη μνήμη RAM και δεν κολλάνε πουθενά! Επίσης, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας!

Τέλος, οι ικανότητες των smartphones στη φωτογραφία και το βίντεο είναι πλέον απίστευτες. Ακόμη και σε μεσαία μοντέλα, βλέπουμε αξιοπρεπέστατες φωτογραφικές ικανότητες και πλέον μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες και βίντεο και σε δύσκολες συνθήκες. Σε σχέση με τα μοντέλα του παρελθόντος… καμία σχέση!

Προφανώς, τα high-end και τα flagship smartphones διαθέτουν ακόμη καλύτερες τεχνολογίες και επιδόσεις, αν θέλεις το απολύτως καλύτερο που έχει να προσφέρει η σημερινή τεχνολογία. Αλλά αν έχεις συγκεκριμένο budget, μπορείς να κάνεις κάποιους μικρούς συμβιβασμούς και να βρεις κάτι πολύ αξιοπρεπές! Πάμε να δούμε τα καλύτερα value-for-money smartphones που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στις Winter Sales 2023!

winter-sales-smartphone-01

Value for Money #1: Samsung Galaxy A53

Είναι Samsung, είναι Galaxy, σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο; Το A53 έρχεται με μέγεθος 6,5 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos, οθόνη Infinity-O, 6GB RAM και 128GB δίσκου, αλλά και το μοναδικό One UI της Samsung. Επίσης έρχεται με τέσσερις κάμερες και κορυφαίες επιδόσεις σε φωτογραφία και βίντεο! Παράλληλα, έχει και οθόνη AMOLED με refresh rate στα 120Hz για gaming αλλά και για animations… βούτυρο! Η μπαταρία του είναι 5000mAh και φορτίζει με Super Fast Charging των 25W για να κρατά όλη μέρα κι όλη νύχτα. Τέλος, αντέχει και στο νερό (IP67)!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Με τέτοια τιμή, είναι πραγματικά value for money για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά της Samsung!

Value for Money #2: Samsung Galaxy S22 Ultra

Για όσους ανήκουν στο οικοσύστημα της Samsung (ή θέλουν να μπουν), δεν υπάρχει καλύτερο! Το S22 Ultra είναι κορυφαίο! Μάλιστα, έρχεται εξοπλισμένο με τον Exynos 2200, τον επεξεργαστή με υποσύστημα GPU από την AMD! Η Samsung διάλεξε την κορυφαία τεχνολογία RDNA 3 και έφτιαξε ένα τέρας επιδόσεων!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Αν σε ενδιαφέρει η τεράστια οθόνη και οι κάμερες, το S22 Ultra είναι πραγματικά value for money και ίσως το ιδανικό για να βάλεις κάποιον στον κόσμο της Samsung… απλά!

Value for Money #3: Samsung Galaxy Z Flip 3

Θέλεις ένα smartphone το οποίο να βρίσκεται μπροστά από την εποχή του; Μην ψάχνεις άλλο! Το μέλλον των smartphones έχει αναδιπλώμενες οθόνες, μικρό και βολικό μέγεθος, και όλα αυτά βρίσκονται ενσωματωμένα στο Flip 3 της Samsung! Το μοντέλο είναι το… περυσινό, αλλά έχει ελάχιστες διαφορές από το φετινό Flip 4, και στα Public το βρίσκεις πολύ φθηνότερα!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Αν θέλεις κορυφαίο hardware και κινητό που διπλώνει, αλλά δεν θέλεις να δώσεις 1000+ ευρώ, τότε το Flip 3 είναι η απάντηση που θέλεις!

winter-sales-smartphone-02

Value for Money #4: Samsung Galaxy Fold 4

Εδώ έχουμε κάτι ιδιαίτερο: Το Fold 4 είναι ένα smartphone με προδιαγραφές απολύτως κορυφαίες, και προσανατολίζεται σε όσους θέλουν ένα κινητό με πραγματικά μεγάλη οθόνη. Στο εσωτερικό του έχει τον Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm, τον ταχύτερο επεξεργαστή στην αγορά, οθόνη AMOLED η οποία διπλώνει, για να έχει μέγεθος τυπικού smartphone, αλλά η οποία ανοίγει και σου δίνει 7,6 ίντσες απόλαυσης!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Για σοβαρή δουλειά και εκτός γραφείου, απλά δεν υπάρχει καλύτερο.

Value for Money #5: Xiaomi Redmi Note 11S

Το... μεγάλο μικρό της Xiaomi έρχεται για να φέρει δυνατότητες πολύ μεγαλύτερων μοντέλων σε ιδιαιτέρως προσιτή τιμή. Επεξεργαστής MediaTek Helio G96 με ψύξη LiquidCool, μπαταρία 5000mAh, γρήγορη φόρτιση, κάμερα στα 108 megapixels, συνθέτουν ένα εκπληκτικό πακέτο.

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Απλά δεν πρόκειται να βρεις ένα all-around κινητό με τέτοιες προδιαγραφές σε καλύτερη τιμή!

Value for Money #6: Samsung Galaxy S22

Το flagship της Samsung έρχεται για να κάτσει στην κορυφή των επιδόσεων και των δυνατοτήτων. Ο επεξεργαστής Exynos 2200 είναι ό,τι καλύτερο έχει δημιουργήσει η Samsung, η οθόνη του S22 είναι απλά κορυφαία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις κάμερες. Πολύ απλά, έχουμε την αιχμή της τεχνολογίας.

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Θέλεις flagship της κορυφαίας εταιρείας κινητών Android; Θέλεις S22!

Value for Money #7: Xiaomi Redmi 9A

Ίσως το πιο value for money, για όσους θέλουν ένα απολύτως budget friendly smartphone, το οποίο όμως να είναι και αξιόλογο. Δεν θα βάλει φωτιά στις επιδόσεις, αλλά ο επεξεργαστής του, MediaTek Helio G25 είναι αξιοπρεπής και ιδιαιτέρως χαμηλής κατανάλωσης, ενώ η μπαταρία των 5000mAh σου δίνει κολοσσιαία αυτονομία!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: αν θες ένα smartphone για να κάνεις τα βασικά και η αυτονομία σε ενδιαφέρει περισσότερο από τις φωτογραφίες.

Value for Money #8: Huawei P50 Pro

Το P50 Pro είναι το… περσινό flagship της Huawei! Επεξεργαστής Snapdragon 888, μπόλικη μνήμη 8GB, άπλετος δίσκος στα 256GB, μεγάλη και φωτεινή οθόνη, τέσσερις πολύ καλές κάμερες, το P50 Pro συνθέτει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πακέτο! Αυτά, σε συνδυασμό με μεγάλη μπαταρία 4360mAh και γρήγορη φόρτιση 66W, σου δίνουν όλα όσα θα ήθελες.

Γιατί δεν πρέπει να το χάσεις: Κορυφαία τεχνολογία με ελάχιστους συμβιβασμούς και ελκυστική τιμή!

winter-sales-smartphone-03

Τις καλύτερες Χειμερινές Εκπτώσεις σε κινητά θα τις βρεις στα Public!

Τα πράγματα είναι απλά: οι Winter Sales 2023 έχουν σαφή προορισμό κι αυτός έχει χρώμα πορτοκαλί! Μόνο σε εμάς θα βρεις όλα αυτά τα smartphones με τιμές που τα κάνουν… άχαστα. Για να κάνεις σεφτέ στον νέο χρόνο με ένα νέο κινητό, μπες στο Public.gr ή πέρνα μια βόλτα από το κατάστημα Public που σε βολεύει καλύτερα, δες όλα τα νέα μοντέλα και διάλεξε το ιδανικό για τις δικές σου απαιτήσεις και τα δικά σου «θέλω». Είναι βέβαιο πως θα το βρεις σε τιμή που θα σε κάνει να μην το πολυσκεφτείς, ενώ η δυνατότητα να πληρώσεις και σε δόσεις χωρίς κάρτα με Klarna θα εξαφανίσει κάθε δισταγμό! Winter Sales 2023 στα Public, για το καλύτερο smartphone και… όχι μόνο!