Winter Sales 2023: Τα top smartwatches σε προσφορά για παιδιά!

Περίληψη: Οι Winter Sales ξεκίνησαν! Ανακάλυψε τις κορυφαίες προσφορές σε smartwatches για παιδιά και ξεκίνα το νέο έτος με ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο!

Τι και αν έχουν περάσει λίγες μόνο εβδομάδες από τα X-mas offers; To 2023 συνεχίζουμε ακάθεκτοι, και υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με δυνατές εκπτώσεις για να κάνεις ακόμα καλύτερα deals σε χιλιάδες προϊόντα. Μιλάμε φυσικά για τις Winter Sales 2023. Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει είδηση, να σε ενημερώσουμε εδώ πως οι νέες μας εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει, με προσφορές που φτάνουν έως και το -70%! Μετά τον οδηγό μας για value for money smartphones, σειρά έχουν τα wearables και πιο συγκεκριμένα τα top smartwatches σε προσφορά για παιδιά.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Γιατί να διαλέξεις ένα smartwatch ως το πρώτο δώρο του 2023; Εκτός από μοδάτα wearables, τα smartwatches είναι ένας ασφαλής τρόπος ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν βήμα βήμα το θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας. Ανάμεσα στις αμέτρητες δυνατότητες των «έξυπνων» ρολογιών, βρίσκουμε ακόμη ορισμένες λειτουργίες πολύ σημαντικές για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Η δυνατότητα εντοπισμού μέσω GPS και η πραγματοποίηση κλήσεων από την οθόνη του ρολογιού εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια, όσο το παιδί βρίσκεται μακριά την επίβλεψη των γονιών. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να κάνεις δώρο ένα wearable διασκεδαστικό όσο και χρήσιμο, συνέχισε να διαβάζεις.

smartwatches-paidia-prosfora-01

Top smartwatch για παιδιά #1: Redmi Watch 2 Lite

Χαριτωμένο, στιλάτο αλλά και συμπαγές το Redmi Watch 2 Lite, είναι το κατ’ εξοχήν entry μοντέλο. Η Redmi σχεδίασε ένα ρολόι που είναι πάνω από όλα βολικό, άνετο και εύχρηστο. Με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 1.55”, έντονα χρώματα και 100+ προσόψεις, ο μικρός δε θα σταματά να παίζει με το νέο του ρολόι. Το Redmi Watch 2 Lite φέρει επίσης GPS τσιπ υψηλής ακρίβειας και μετρά τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα καθόλη τη διάρκεια του ύπνου. Αν δεις την τιμή θα καταλάβεις γιατί μιλάμε για το κορυφαίο budget smartwatch για μικρούς αλλά και μεγάλους.

Top smartwatch για παιδιά #2: Amazfit GTS 2

Στην κατηγορία των value for money smartwatches, παίζει δυνατά και η Amazfit. Το Amazfit GTS 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή δώρου για το ανηψάκι ή το βαφτιστήρι. Και αυτό γιατί είναι τόσο όμορφο όσο και ανθεκτικό. Παιδί είναι θα τρέξει, θα παίξει, θα σκοντάψει, τα ξέρεις. Η οθόνη Super AMOLED 1.65”, προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα μαζί με εντυπωσιακά χρώματα και μεγάλη γκάμα προσόψεων, ενώ η αδαμάντινη επίστρωση άνθρακα δημιουργεί ένα επιπλέον τοίχος προστασίας για τις περιπέτειες του μικρού. Και από άποψη λειτουργιών όμως το Amazfit GTS 2 δεν πάει πίσω. Το smartwatch διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο για εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις μαζί με ένα ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης της υγείας ανά πάσα στιγμή.

Top smartwatch για παιδιά #3: Amazfit GTS 3

Ακόμα ένα top smartwatch για παιδιά είναι Amazfit GT3. Ο διάδοχος του GTS 2 έρχεται με ακόμα πιο εντυπωσιακή οθόνη (AMOLED Ultra HD 1.75”), μεγαλύτερη διάμετρο και πιο προηγμένες λειτουργίες. Όπως ο προκάτοχός του, έτσι και το GT3 διαθέτει σύστημα εντοπισμού μέσω GPS και υποστηρίζει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων. Ακόμη, το smartwatch της Amazfit, μπορεί να καταγράψει με λεπτομέρεια εξειδικευμένα δεδομένα από την καθημερινότητα του παιδιού όπως η ποιότητα του ύπνου, η ένταση της άσκησης ακόμα και τα επίπεδα του στρες. Αν «παρατηρήσει» κάτι ασυνήθιστο σε ενημερώνει αμέσως μέσω ειδοποιήσεων, κάνοντας έτσι πιο βολική τη ζωή για όλη την οικογένεια.

Top smartwatch για παιδιά #4: Amazfit GTR 3 Pro

Από την Amazfit μας έρχεται ακόμα ένα smartwatch που έχει αποδειχθεί top. Λόγος για το Amazfit GTR 3 Pro. Το premium μοντέλο της εταιρείας υπόσχεται μοναδική ακρίβεια σε όλες τις μετρήσεις χάρη στον προηγμένο βιομετρικό αισθητήρα. Εκτός από έναν πιστό «σύμμαχο» για τις καθημερινές δραστηριότητες του παιδιού, το Amazfit GTR 3 Pro είναι η επιτομή του στιλ στα budget-friendly smartwatches, ενώ κάλλιστα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εσύ για να ανεβάσεις επίπεδο το ντύσιμό σου. Ρίξε μια ματιά στο στρογγυλό κομψό σώμα και την AMOLED οθόνη που κλέβει την παράσταση με διάμετρο που φτάνει τα 46mm.

smartwatches-paidia-prosfora-03

Top smartwatch για παιδιά #5: Samsung Galaxy Watch4

Μιλώντας για top smartwatches δεν μπορούμε να προσπεράσουμε τον κολοσσό που ακούει στο όνομα Samsung. Αν το ανηψάκι είναι λίγο μεγαλύτερο, πιθανώς να σου έχει ήδη κάνει μια νύξη για ένα smartwatch τελευταίας τεχνολογίας. Οπότε αν ψάχνεις για ένα πρωτοποριακό έξυπνο ρολόι σε προσφορά, look no further. To Samsung Galaxy Watch4 είναι εξοπλισμένο με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία αλλά και προηγμένες λειτουργίες. Μην αφήσεις να σε ξεγελάσει ο απλός σχεδιασμός. Το Galaxy Watch4 είναι ένα παιχνιδιάρικο smartwatch με μοναδική αισθητική που ο μικρός δε θα χορταίνει να φορά. Παράλληλα, το έξυπνο ρολόι της Samsung ξεχωρίζει για τον ειδικό αισθητήρα Samsung BioActive, ο οποίος σε κρατά πάντα ενήμερο για την υγεία και την ευεξία του μικρού. Άσε που με την winter sale τιμή του Galaxy Watch4, ειναι ευκαιρία να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά χαρίζοντας ένα πραγματικά premium smartwatch.

Top smartwatch για παιδιά #6: Samsung Galaxy Watch5

Στο δρόμο που χάραξε το Galaxy Watch4 συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία το Galaxy Watch5. Κομψό όσο και άνετο, το smartwatch της Samsung τραβάει όλα τα βλέμματα. Η ευκρίνεια της οθόνης και τα ολοζώντανα χρώματα κάνουν την εμπειρία ενός Galaxy Watch5 αξέχαστη. Ειδικά, αν δεις την τιμή που τρέχει τώρα στις winter sales μας. Με μια τεράστια ποικιλία διαδραστικών καντράν το smartwatch γίνεται παιχνίδι, ενώ σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα βρίσκουμε σαφώς μεγαλύτερη μπαταρία. Αρκεί μόνο να πούμε πως η αυτονομία της οποίας φτάνει έως και τις 40 ώρες. Φυσικά, το Galaxy Watch5 διαθέτει σύστημα εντοπισμού μέσω GPS, δυνατότητα κλήσεων και λεπτομερή ανάλυση της ποιότητας του ύπνου. Με λίγα λόγια, ένα top smartwatch και μάλιστα σε προσφορά!

Top smartwatch για παιδιά #7: Apple Watch Series 7

Ποιο παιδί ή μάλλον περίμενε, ποιος φίλος των wearables μπορεί να πει όχι σε ένα smartwatch με την υπογραφή της Apple. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα μοντέλο όπως Apple Watch Series 7. Από πού να το πιάσουμε; Από την φανταστική OLED Always-On Retina οθόνη; Από τον σχεδιασμό που είναι πιο ανθεκτικός από ποτέ; Ή μήπως από τα state of the art features του όπως η λειτουργία «Επείγον SOS»; Μέχρι και την έλευση του Apple Watch 8, το Apple Watch Series 7 βρισκόταν δικαίως σε όλες τις λίστες των κορυφαίων smartwatches. Η αισθητική του ρολογιού και η πρόσβαση που σου δίνει σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για την υγεία σου, κάνουν το μοντέλο της Apple το καλύτερο wearable που μπορείς να δωρίσεις και ένα από τα πιο δυνατά value for money deals που μπορείς να κάνεις στις φετινές μας winter sales.

smartwatches-paidia-prosfora-02

 Για τις καλύτερες χειμερινές εκπτώσεις σε smartwatches έλα στα Public!

Οι Winter Sales 2023 είναι και επίσημα εδώ. Μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου μπορείς να αποκτήσεις το smartwatch της αρεσκείας σε σούπερ τιμή. Αν δεν είσαι σίγουρος ακόμα για το ποιο είναι το κατάλληλο smartwatch, δεν έχεις παρά να περάσεις από το κοντινότερο Public, και εμείς θα σε καθοδηγήσουμε ώστε να χαρίσεις στο μικρό σου φίλο ένα φανταστικό δώρο. Και αν σκέφτεσαι το budget, don’t worry. Μη ξεχνάς πως στη διάθεσή σου έχεις και την υπηρεσία Public Now, Pay Later για να «σπάσεις» το ποσό στα τρία, με άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα. Winter Sales στα Public λοιπόν και φύγαμε για νέο smartwatch!