«Αλλάζω & Εξοικονομώ»: Εξοικονόμηση & πολλαπλά οφέλη για κάθε σπίτι!

Περίληψη: Η πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» φέρνει μαζί της πολλαπλά οφέλη για να αναβαθμίσεις ενεργειακά - και όχι μόνο - το σπίτι σου!

Η νέα πρωτοβουλία των Public, «Αλλάζω & Εξοικονομώ», είναι εδώ και μαζί της φέρνει ένα πλήρες πακέτο αναβάθμισης ηλεκτρικών συσκευών για το σπίτι. Τώρα μπορείς πανεύκολα να αντικαταστήσεις τον παλιό ενεργοβόρο εξοπλισμό του σπιτιού με φιλικές προς το περιβάλλον συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης. Εκτός από τα προφανή οφέλη, που είναι το μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και η σημαντική διαφορά στο λογαριασμό του ρεύματος, το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» προσφέρει επιπλέον προνόμια, τα οποία και θα δούμε αναλυτικά ευθύς αμέσως!

Όφελος #1: 10+ κατηγορίες συσκευών!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οι λευκές συσκευές είναι ο «στυλοβάτης» του σπιτιού. Όσο ολιγαρκής και να είσαι δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα χωρίς ψυγείο, πλυντήριο ρούχων και κλιματιστικό, ειδικά τώρα που ο υδράργυρος δείχνει σιγά σιγά όλο και υψηλότερες θερμοκρασίες. Ένα σπίτι όμως δε χρειάζεται μόνο αυτά. Γι' αυτό και στο «Αλλάζω & Εξοικονομώ» θα βρεις όλες τις οικιακές συσκευές που έχει ανάγκη κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Εκτός από λευκές συσκευές, στην νέα Public πρωτοβουλία θα βρεις επίσης κουζίνες, εστίες, σκούπες στικ και ρομπότ, τηλεοράσεις και όλα τα gadgets για να μεταμορφώσεις το σπίτι σου σε ένα πραγματικά smart home. Να αναφέρουμε εδώ, πως όλες οι συσκευές της πρωτοβουλίας «Αλλάζω & Εξοικονομώ» έρχονται με προηγμένες λειτουργίες και, φυσικά, πληρούν τις προϋποθέσεις υψηλής ενεργειακής κλάσης, για να εξοικονομείς χρήματα και να αποφεύγεις τυχόν ενεργειακές σπατάλες.

allazw-exoikonomw-ofelh-01

Όφελος #2: Τα πάντα άτοκα!

Η ευελιξία πληρωμών είναι κάτι που χρειάζεται κάθε καταναλωτής, ειδικά αν έχει έρθει η ώρα για μια ριζική ανανέωση στις συσκευές του σπιτιού. Στα Public έχουμε μεριμνήσει προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών για να σχεδιάσεις τις αγορές σου ακριβώς με τον τρόπο που εξυπηρετεί τις δικές σου ανάγκες. Ασφαλώς και η πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Από ψυγειοκαταψύκτες μέχρι high-end τηλεοράσεις, όλες οι συσκευές του προγράμματος έρχονται να αναβαθμίσουν το σπίτι σου εντελώς άτοκα. Για τις αγορές σου μπορείς να επιλέξεις το πρόγραμμα 3 άτοκων δόσεων by Klarna, ενώ με τo FlexPay μπορείς να διαμορφώσεις το δικό σου πλάνο πληρωμών από 2 έως 36 άτοκες δόσεις. Τα πάντα άτοκα και χωρίς κάρτα λοιπόν, σε όλα τα καταστήματα Public, "Public + Home" και online!

Όφελος #3: Δωροεπιταγές ανακύκλωσης έως €100!

Η ενεργειακή απόδοση των συσκευών που θα βρεις στο «Αλλάζω & Εξοικονομώ» δεν είναι το μοναδικό οικονομικό όφελος που απολαμβάνεις μέσω της νέας Public πρωτοβουλίας. Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας μας είναι η δημιουργία ενός βιωσιμότερου κόσμου. Ανακυκλώνοντας την παλιά σου συσκευή με μια καινούρια, όχι μόνο μειώνεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα αλλά κερδίζεις και δωροεπιταγές ανακύκλωσης! Συγκεκριμένα, αλλάζοντας την παλιά σου κουζίνα, εστία ή ψυγειοκαταψύκτη κερδίζεις δωροεπιταγή Public ύψους €30. Το ίδιο ισχύει και για το παλιό σου πλυντήριο, ενώ ανακυκλώνοντας το παλιό σου κλιματιστικό, σου χαρίζουμε δωροεπιταγή έως €100 για τις επόμενες αγορές σου!

allazw-exoikonomw-ofelh-04

Όφελος #4: Δωρεάν εγκατάσταση & ανακύκλωση

Αναφερθήκαμε προηγουμένως στη σημασία της ανακύκλωσης. Βέβαια, η ανακύκλωση της παλιάς συσκευής μπορεί πολλές φορές να αποδειχθεί ένας μικρός «μπελάς». Η ομάδα του Public βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό σου για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αφού επιλέξεις την καινούρια σου κουζίνα, εστία, ψυγείο, καταψύκτη ή κλιματιστικό, εμείς αναλαμβάνουμε την ανακύκλωση της παλιάς σου συσκευής εντελώς δωρεάν. Όσον αφορά τα κλιματιστικά, αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση της νέας σου μονάδας. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή που θα αναβαθμίσει ενεργειακά το σπίτι και τα υπόλοιπα μπορείς να τα αφήσεις πάνω μας!

Όφελος #5: Επιστροφή αξίας στο Public+ wallet

Ακόμα ένα όφελος που απολαμβάνεις μέσω της πρωτοβουλίας «Αλλάζω & Εξοικονομώ» είναι η επιστροφή αξίας στο Public+ wallet. Αναβαθμίζοντας το σπίτι σου με συσκευές του προγράμματος, κερδίζεις επιστροφή αξίας στο Public + wallet σου! Πολύ απλά, με κάθε αγορά συσκευών «Αλλάζω & Εξοικονομώ» θα πιστώνεται στο Public+ Wallet σου η αντίστοιχη επιστροφή αξίας που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τις επόμενες Public αγορές σου.

Οι κατηγορίες Επιστροφής Αξίας είναι οι εξής:

  • 1% επιστροφή για αγορές μικρών ή μεγάλων οικιακών συσκευών
  • 0,5% επιστροφή για αγορές σε προϊόντα τεχνολογίας, τηλεοράσεις και gaming
  • 0,5% επιστροφή  για αγορές σε μουσική, ταινίες, παιδικά παιχνίδια, γραφική ύλη

allazw-exoikonomw-ofelh-02

Το Public+ wallet σου προσφέρει επίσης έξτρα προνόμια για τις υπόλοιπες αγαπημένες προϊοντικές κατηγορίες των Public. Έχουμε και λέμε:

  • 25% έκπτωση σε audiobooks από το Bookvoice.gr
  • 1 δωρεάν γραπτή πιστοποίηση για το smartphone σου ή 1 δωρεάν διάγνωση laptop από τους iRepair epxerts
  • Δωρεάν data από τη Vodafone
  • Έκπτωση 10% στα βιβλία των φυσικών καταστημάτων Public

«Αλλάζω & Εξοικονομώ»: Για «πράσινο» σπίτι, λέμε Public!

Οπότε, ήρθε μήπως η στιγμή να αναβαθμίσεις ενεργειακά το σπίτι με οικιακές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας; Η πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ» είναι εδώ για να δημιουργήσεις το ιδανικό για σένα σπίτι. Ξέγνοιαστα, άτοκα και με 5πλό όφελος. Όπως και όλες οι αγορές που συνηθίζεις να κάνεις... the Public way. Εδώ, θα βρεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τις οικιακές συσκευές που μπορείς να κάνεις δικές σου, μιας και το κάθε σπίτι έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες!

Καλές αγορές!