Κεφάλαιο φοιτητικό σπίτι: βρες την ιδανική σκούπα και καθάρισες!

Περίληψη: Ανοίγουμε το κεφάλαιο φοιτητικό σπίτι με ηλεκτρικές σκούπες τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν το σκούπισμα και το συμμάζεμα παιχνιδάκι!

Φοιτητική ζωή. Η συναρπαστική στιγμή που περίμενες τόσο καιρό έφτασε. Πάμε στοίχημα πως ήδη έχεις ξεκινήσει τις βόλτες με τους συμφοιτητές και τις πρώτες φοιτητοσυγκεντρώσεις στο σπίτι. Θαυμάσια! Βέβαια γνωρίζεις πολύ καλά τι έπεται στη συνέχεια. Ξυπνάς το πρωί και αντικρίζεις ένα μικρό χάος. Οκ, κανένας δεν τρελαίνεται για τις δουλειές του σπιτιού, αλλά κάπως πρέπει και αυτές να γίνουν δε νομίζεις; Ευτυχώς, σε αυτό τον άνισο πολλές φορές αγώνα δεν είσαι μόνος. Οι ηλεκτρικές σκούπες, είναι μερικές από τις οικιακές συσκευές που μπορούν να σε βοηθήσουν στο συμμάζεμα του σπιτιού.

Ηλεκτρικές σκούπες με κάδο: Σύμμαχος η «παράδοση»

Πιστός σου σύμμαχος στη «γενική» του σπιτιού δεν είναι άλλος από την κλασική ηλεκτρική σκούπα με κάδο. Απλή στη χρήση και ιδιαίτερα αποτελεσματική, η ηλεκτρική σκούπα είναι η καλύτερη all-around λύση. Πρόσεξε, δε μιλάμε για τα απαρχαιωμένα μοντέλα που «σηκώνουν» την πολυκατοικία στο πόδι. Πλέον, έχουν εξελιχθεί για τα καλά. Διαθέτουν μειωμένο βάρος, προηγμένα συστήματα φιλτραρίσματος, υψηλή απορροφητικότητα και πολλαπλά εξαρτήματα που ταιριάζουν σε όλες τις επιφάνειες. Εννοείται πως σε αυτή την κατηγορία βρίσκεις προτάσεις από τα μεγαλύτερα brands, ώστε να επιλέξεις το μοντέλο που σου ταιριάζει.

foititiko-spiti-katharisma-02

Σκούπες stick: Ξεκούραστο σκούπισμα από ψηλά

Η ηλεκτρική σκούπα με κάδο είναι εκεί για να τα βγάζει πέρα με τις «βαριές εργασίες». Υπάρχουν βέβαια και πιο flexible λύσεις για το απλό καθημερινό σκούπισμα ή τις ημέρες που βαριέσαι να κουβαλάς την ηλεκτρική. Οι σκούπες stick κερδίζουν όλο και περισσότερους φίλους, χάρη στη μεγάλη τους ευελιξία και την υψηλή απόδοση καθαρισμού. Σκέψου το λίγο. Αρχικά δε μπλέκεις με καλώδια. Έπειτα το σκούπισμα γίνεται από όρθια θέση. Έτσι ξεμπερδεύεις με την #1 αγγαρεία του σπιτιού γρήγορα, εύκολα και χωρίς να χάνεις τη μισή σου μέρα μαζεύοντας. Ο χρόνος για διάβασμα διασκέδαση είναι πολύτιμος!

Σκούπες Ρομπότ: Σκούπισμα & σφουγγάρισμα από τον... καναπέ

Τώρα, αν ακόμα και η μελέτη για τη σχολή σου φαίνεται προτιμότερη από το να κάτσεις να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού το σαββατοκύριακο, ευτυχώς η τεχνολογία έχει μεριμνήσει αντίστοιχα. Θα έχεις ακούσει για τις σκούπες ρομπότ. Οι χαριτωμένες αυτές σκούπες, μας έρχονται από το μέλλον και αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τα πάντα. Σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Πράγματι, φίλε φοιτητή, ποτέ το συγύρισμα του σπιτιού δεν ήταν ευκολότερο. Γι' αυτό και οι ρομποτικές σκούπες έχουν κερδίσει περίοπτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Απλά αράζεις στον καναπέ σου, ρυθμίζεις τη σκούπα μέσα από το αντίστοιχο app του smartphone, και... αυτό ήταν! Η οικιακή έκδοση του R2-D2 θα κάνει το φοιτητικό σου σπίτι να λάμπει.

foititiko-spiti-katharisma-01

Σκουπάκια χειρός: Για τα δύσκολα σημεία 

Δυστυχώς όσο ισχυρά, ευέλικτα ή προηγμένα και αν είναι σήμερα τα νέα μοντέλα, ακόμα δε φτάνουν παντού. Επιφάνειες όπως οι πάγκοι της κουζίνας, τα καλοριφέρ, το χαλάκι της εισόδου και τα διάφορα έπιπλα του σπιτιού θέλουν προσεκτικό και ακριβές καθάρισμα. Εδώ έρχονται τα σκουπάκια χειρός για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Τα ηλεκτρικά σκουπάκια είναι ό,τι πρέπει για μαζέψεις ψίχουλα, χνούδια, σκόνη και να καθαρίσεις διάφορους μικρούς λεκέδες που γρήγορα δημιουργούν εικόνα χάους στο σπίτι

Για οικιακές συσκευές ο προορισμός είναι "Public + home"

Ηλεκτρική σκούπα, σκούπα στικ, σκούπα και... φαράσι, όποια λύση και αν επιλέξεις, καλό είναι να θυμάσαι ένα βασικό tip. Μην αφήνεις τα πάντα για την τελευταία στιγμή. Προσπάθησε να ασχολείσαι από λίγο κάθε μέρα και δε θα χρειαστεί πότε να καταφύγεις στις μεγάλες δυνάμεις (λέγε με μαμά) για να επανέλθει το σπίτι στη φυσιολογική κατάσταση.

Αντ' αυτού μπορείς να περάσεις μια βόλτα από τα "Public + home". Η ομάδα των home experts στα ανανεωμένα μας καταστήματα θα σε καθοδηγήσει για να βρεις όσα χρειάζεται το φοιτητικό σου σπίτι. Εκεί που θα περάσεις πολλές από τις συναρπαστικότερες στιγμές της ζωής σου!