Καλοκαιρινές προσφορές σημαίνει ανανέωση στο σπίτι!

Περίληψη: Στο σπίτι περνάς «άπειρες» στιγμές της ζωής σου. Γιατί να μην το ζεις με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν; Ανακάλυψε καλοκαιρινές προσφορές για να το ανανεώσεις!

Αυτή την περίοδο όλοι περιμένουμε ένα πράγμα, τις διακοπές. Μερικές μέρες μακριά από το σπίτι για χαλάρωση ή διασκέδαση χωρίς υποχρεώσεις είναι το διάλειμμα που χρειαζόμαστε. Σήμερα θέλουμε να σκεφτείς λίγο αντίστροφα όμως. Ξέχνα για λίγο τις δύο εβδομάδες του χρόνου που φεύγεις και επικεντρώσου στις άλλες πενήντα, που είσαι στη βάση σου. Θυμήσου τα game nights που ξεκινάνε απόγευμα και τελειώνουν το επόμενο πρωί, τον τελικό του Champions League που μαζευτήκατε να δείτε όλοι μαζί, τα cocktails το βραδάκι στο μπαλκόνι τώρα που καλοκαίριασε. Στο σπίτι ζεις μερικές από τις ωραιότερες στιγμές γι’ αυτό και εμείς είπαμε να στρέψουμε εκεί την προσοχή μας. Γιατί; Επειδή τώρα μπορείς να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου στο σπίτι, στις καλοκαιρινές εκπτώσεις!

Απόλαυσε το σπίτι χωρίς να λιώνεις από τη ζέστη

Μέχρι να έρθει η άδεια και να μπεις στο καράβι ή να έρθει το ΣΚ για να τρέξεις μέχρι την κοντινότερη παραλία, αυτό που σε απασχολεί είναι πώς θα περνάς άνετα στο σπίτι. Το ξέρουμε γιατί κι εμείς το ίδιο θέλουμε. Για να ζήσεις το σπίτι σου όπως ακριβώς το θες πρέπει να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Κάτι τέτοιες μέρες, που το θερμόμετρο είναι κολλημένο σταθερά πάνω από τους 30°C, αυτό σημαίνει πως πρέπει να βρεις τρόπο να ρίξεις τη θερμοκρασία σε άνετα επίπεδα. Για να το πετύχεις αυτό δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από ένα κλιματιστικό. Αν έχεις ένα παλιό air condition για ανακύκλωση βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος καθώς είναι πολύ πιθανό να δικαιούσαι επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών, κάτι που συνεπάγεται χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος από τη νέα μονάδα! Αυτό είναι πολύ σημαντικό σήμερα μιας και ο λογαριασμός του ρεύματος είναι κι αυτός… καυτός.

Με νέο κλιματιστικό στο σπίτι θα έχεις ακόμα ένα bonus: Όλοι οι φίλοι σου από εδώ και πέρα θα μαζεύονται στο δικό σου σπίτι για να λιώνετε σε σειρές και ταινίες! Και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, τα movie nights θέλουν και τα σνακ τους. Πέρα από τα κλασικά ποπ κορν, τώρα το καλοκαίρι σου έχουμε μία πιο cool ιδέα. Φτιάξε cocktails για να πιείτε και να δροσιστείτε και άσε τα ποπ κορν για άλλη φορά. Για να γίνεις ο αγαπημένος mixologist της παρέας θα χρειαστείς, εκτός από ένα shaker για την ανάμιξη, έναν δυνατό πολυκόφτη για να θρυμματίσεις πάγο. Αν βέβαια έχεις κι εσύ φίλους που έχουν πάθει «ανοσία» στην καφεΐνη και μπορούν να πιούν καφέ ακόμα στις 12 το βράδυ, τότε στην κουζίνα σου πρέπει να υπάρχει πάντα σε stand by μία μηχανή espresso. Και χωρίς αυτούς τους φίλους τη χρειάζεσαι βέβαια. Υπάρχει καλύτερο πράγματα από το να φεύγεις το πρωί για δουλειά έχοντας απολαύσει ένα freddo espresso (σκέτο εννοείται!) όπως ακριβώς σου αρέσει; Γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις το σπίτι σου στις φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις πρέπει μία μηχανή espresso να είναι πρώτη στη λίστα! 

Το σπίτι πρωταγωνιστεί στις καλοκαιρινές προσφορές

Αντί για σειρές, τέτοια εποχή, υπό κανονικές συνθήκες, θα έβλεπες παρέα με τους φίλους σου τους νοκ άουτ αγώνες του φετινού Μουντιάλ. Η FIFA είχε άλλα σχέδια βέβαια και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα γίνει το χειμώνα. Τι Ιούλιος, τι Δεκέμβριος θα πούμε εμείς! Όποτε και να μαζευτείτε στο σπίτι για να δείτε ματσάκια, οι παγωμένες μπύρες δεν θα λείπουν. Έχει κι ένα καλό το Μουντιάλ που γίνεται χειμώνα όμως: Δεν θα σε βρει απροετοίμαστο! Εκμεταλλευόμενος τις καλοκαιρινές εκπτώσεις μπορείς να αποκτήσεις μοντέρνο ψυγειοκαταψύκτη έτσι ώστε η μπύρα να ρέει άφθονη και παγωμένη κάθε φορά που μαζεύεστε στο σπίτι για αγώνα.

Η μπύρα είναι η εύκολη υπόθεση βέβαια. Πάμε τώρα και στα δύσκολα: Σουβλάκι ή πίτσα; Ή μήπως sushi; Noodles κανείς; Φαλάφελ ίσως; Και για burger δεν θα λέγαμε όχι! Ok, σταματάμε εδώ με τα φαγητά γιατί μας άνοιξε η όρεξη! Για να τα απολαύσεις όλα αυτά στο σπίτι δεν χρειάζεται να έρθει το Μουντιάλ (αν και δεν χρειαζόσουν εμάς για να το μάθεις αυτό). Δεν χρειάζεται και να τα παραγγείλεις όμως! Τώρα που ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, μπορείς να ανανεώσεις την ηλεκτρική κουζίνα του σπιτιού. Φτιάξε σπιτική πίτσα, ψήσε σουβλάκια στο grill, ή προετοίμασε το ιδανικό μπολ με noodles, για εσένα, το άλλο σου μισό, την οικογένεια, ή τους φίλους. Η ποιότητα θα ανέβει σε άλλο επίπεδο και όποιος και να δοκιμάσει τις συνταγές σου θα ζητάει κι άλλο!

Αν η ανανέωση του σπιτιού ήταν στο μυαλό σου για καιρό, τώρα είναι η εποχή για να τη βάλεις σε πρώτο πλάνο! Οι οικιακές συσκευές έφτασαν και θα σε βοηθήσουν να ζήσεις το σπίτι σου όπως σου αρέσει, και τώρα είναι πιο προσιτές. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου. Θα τις βρεις online αλλά και στα καταστήματά μας, τα οποία θα λειτουργήσουν και την Κυριακή 17 Ιουλίου. Δεν χρειάζεται να το αναβάλεις άλλο λοιπόν, τώρα είναι η ευκαιρία να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου στο σπίτι.