Apple Far Out: Το επόμενο Apple event έρχεται 7 Σεπτεμβρίου

Περίληψη: Είσαι έτοιμος για ολοκαίνουργιες Apple συσκευές; Η Apple μόλις ανακοίνωσε το Far Out event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Πίστη στο φθινοπωρινό ραντεβού της με τον κόσμο της τεχνολογίας, η Apple μόλις ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο event της για το 2022. Μετά το Peek Performance του Μαρτίου και το WWDC22 του Ιουνίου, η Apple ανακοίνωσε το Far Out event για τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πότε ακριβώς; Το Far Out της Apple θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 20:00 (ώρα Ελλάδος).

Η πρόσκληση που έστειλε η Apple στους συμμετέχοντες του event αποκαλύπτει πως το Far Out θα έχει φυσική παρουσία. Αυτή είναι η δεύτερη εκδήλωση της Apple με παρουσία κόσμου στα χρόνια της πανδημίας, μετά το φετινό WWDC. Σε αντίθεση με το WWDC όμως, το κοινό θα συγκεντρωθεί στο Steve Jobs Theater του Apple Park. Αυτό που δεν ξέρουμε με βεβαιότητα είναι αν οι παρουσιάσεις θα γίνουν ζωντανά ή αν το περιεχόμενο που θα προβληθεί θα είναι δημιουργημένο από πριν. Πιθανότερο σενάριο είναι το δεύτερο, μιας και το keynote που άνοιξε το WWDC22 ήταν έτοιμο από πριν και όχι live.

Video Duration
0:00

Ακόμα κι αν δεν έχεις πρόσκληση για το Far Out event όμως, εννοείται ότι θα μπορείς να το παρακολουθήσεις. Όπως κάνεις εδώ και χρόνια η Apple, το event θα μεταδοθεί και μέσω live streaming για να το παρακολουθήσεις από όπου κι αν βρίσκεσαι. Η παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη στο YouTube κανάλι της Apple, ενώ το live stream θα είναι διαθέσιμο και στο Apple TV app

Το μεγάλο ερώτημα τώρα πλέον είναι ένα: Τι θα παρουσιαστεί στο Far Out event; Ως συνήθως, η Apple κρατά εντελώς κλειστά τα χαρτιά της και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Εμείς έχουμε κάποιες ιδέες στο μυαλό μας -περιμένουμε να δούμε τη νέα γενιά iPhone, δηλαδή τα iPhone 14-, αλλά ας μη βιαζόμαστε καλύτερα 😉.

Για να μάθεις όλες τις ανακοινώσεις από το Far Out event της Apple μόλις αυτές πραγματοποιηθούν, το μόνο που έχεις να κάνεις μείνεις συντονισμένος εδώ. Στο YouTube βίντεο που βλέπεις παραπάνω θα πραγματοποιηθεί η ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης. Αν χάσεις το live stream, μετά την ολοκλήρωση του Far Out θα σε περιμένει το αναλυτικό μας άρθρο με όλα όσα θα ανακοινώσει η Apple. Stay tuned στο Public Blog λοιπόν!