Samsung Galaxy Unpacked 2023 event: Έρχεται την 1η Φεβρουαρίου!

Περίληψη: Το πρώτο Galaxy Unpacked event του 2023 διεξάγεται σε λίγες μέρες και η Samsung υπόσχεται επικές παρουσιάσεις! Τι μας επιφυλάσσει;

Η Samsung ετοιμάζεται για μεγάλες ανακοινώσεις! Την 1η Φεβρουαρίου επιστρέφει το Samsung Galaxy Unpacked και μάλιστα θα έχει και φυσική παρουσία μετά από πολύ καιρό. Το πρώτο μεγάλο event της νοτιοκορεάτικης εταιρείας για το 2023 υπόσχεται επικά πράγματα και η ανυπομονησία για τα νέα προϊόντα έχει σχεδόν κορυφωθεί! Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και όλος ο κόσμος της τεχνολογίας περιμένει το επερχόμενο Galaxy Unpacked. Οπότε ας αναλύσουμε τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και τι περιμένουμε από τη Samsung σε λίγες μέρες.

Τι είναι το Samsung Galaxy Unpacked

Θα ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το Samsung Galaxy Unpacked είναι το όνομα που έχει καθιερώσει η κορυφαία εταιρεία για τα events στα οποία παρουσιάζει τις νεότερες κινητές συσκευές της. Galaxy είναι το brand των κινητών συσκευών, οπότε Galaxy Unpacked είναι το event στο οποίο «ξεπακετάρει» τα αντίστοιχα προϊόντα και τα παρουσιάζει σε όλους μας. Κάθε χρόνο γίνονται -συνήθως- δύο Unpacked. Η ώρα πρώτο τέτοιο event για το 2023 λοιπόν καταφθάνει.

Samsung Galaxy Unpacked 2023: Το trailer video

Video Duration
0:16

Η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τίποτα συγκεκριμένο για το περιεχόμενο του event. Όπως θα δεις και στο teaser video που δημοσίευσε όμως, υπάρχουν κάποια στοιχεία που αφήνουν υποσχέσεις! Η Samsung μας παροτρύνει να ετοιμαστούμε για τις επικές νύχτες που έρχονται, με τα γραφικά του βίντεο να παραπέμπουν ξεκάθαρα στο σύστημα κάμερας που θα ενσωματώνουν τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στο event. Πέρσι η Samsung είχε φέρει στο προσκήνιο την εντυπωσιακή λειτουργία Nightography, λες φέτος να κάνει κάτι ακόμα πιο καινοτόμο φέτος; Θα μάθουμε σύντομα.

Τι επικό υπόσχεται η Samsung στο φετινό Galaxy Unpacked event;

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της εκδήλωσης είναι γνωστές μόνο στη Samsung, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε μείνει τελείως στο σκοτάδι. Η Samsung έχει μοιραστεί κάποιες γενικές πληροφορίες για τα όσα θα δούμε και έτσι μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα για μερικά πράγματα που αναμένονται.

Focus στα Ultra μοντέλα

Ο πρόεδρος και and Head of Mobile eXperience Business της Samsung Electronics, TM Roh, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα επερχόμενες mobile προτάσεις της Samsung σε ένα blog post που ανέβασε στο επίσημο newsroom της εταιρείας. Σε αυτό αναφέρει πως η εταιρεία στοχεύει πάντα να θέτει νέα στάνταρ απόδοσης και πως η σειρά Galaxy S είναι το καλύτερο παράδειγμα αυτού του οράματος. Σημειώνει επίσης πως στην κορυφή της γκάμας Galaxy S βρίσκεται το Galaxy S Ultra, από τότε που η σειρά Note και S ενοποιήθηκαν, δηλαδή από το Unpacked του Ιανουαρίου 2021 και μετά. Στο ίδιο blog post επισημαίνει επίσης πως «Το Galaxy S Ultra έχει γίνει πραγματικά το αποκορύφωμα της καινοτομίας της Samsung Mobile, μιας μάρκας που ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο, και σύντομα θα σας δείξουμε τι μπορεί να κάνει το Ultra σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες συσκευών.» Ανυπομονούμε!

Κάμερα και επιδόσεις στο επίκεντρο

Συνεχίζοντας να διαβάζουμε το blog post, μαθαίνουμε τους πυλώνες επάνω στους οποίους δημιουργήθηκαν τα νέα μοντέλα της Samsung. Σύμφωνα με τον TM Roh, λοιπόν, τα επόμενα Galaxy μοντέλα εστιάζουν στους τομείς της κάμερας και των επιδόσεων. Το επαγγελματικό σύστημα κάμερας θα γίνει πιο έξυπνο, όπως μας προϊδεάζει ο πρόεδρος της Samsung Electronics, ενώ οι επιδόσεις θα γίνουν ακόμα πιο ισχυρές.

Τι μας δείχνουν τα παλιότερα Galaxy Unpacked

Μπορεί να μην έχουμε πολλές επιβεβαιωμένες πληροφορίες για όσα θα γίνουν στο πρώτο Samsung Galaxy Unpacked του 2023, αλλά η ιστορία των μεγάλων event της Samsung μας βοηθά να κάνουμε κάποιες προβλέψεις. Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Samsung μιλά για την κορυφαία σειρά Galaxy S, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως στο Galaxy Unpacked που έρχεται θα γνωρίσουμε τις συσκευές που θα διαδεχθούν τα smartphones της σειράς Galaxy S22, με κορυφαίο το επόμενο Galaxy S Ultra. Σε πολλά Unpacked, επίσης, βλέπουμε και πολλά Samsung αξεσουάρ που συμπληρώνουν τη γκάμα της εταιρείας. Στο περσινό Unpacked που διεξήχθη στις αρχές Φεβρουαρίου, για παράδειγμα, πέρα από τα Galaxy S22 παρουσιάστηκαν νέα flagship tablets, ενώ στο Unpacked που ανακοινώθηκαν τα S21, ανακοινώθηκαν μαζί και τα Galaxy Buds Pro και SmartTags. Το παρελθόν των Galaxy Unpacked μας βοηθά να υποθέσουμε και τι ΔΕΝ θα δούμε στο επερχόμενο event. Η Samsung διοργανώνει συνήθως ένα δεύτερο Unpacked event τον Αύγουστο κάθε χρονιάς. Σε αυτό τα τελευταία χρόνια ανακοινώνονται οι foldable συσκευές της εταιρείας. Οπότε, στο Galaxy Unpacked 2023 #1 δεν θα δούμε -λογικά- κάποια αναδιπλούμενη συσκευή, εκτός κι αν η Samsung μας επιφυλάσσει κάποια μεγάλη έκπληξη.

Οι καινοτομίες που έχουμε γνωρίσει σε Unpacked

Στα Unpacked events της Samsung ανακοινώνονται πάντα τα πιο premium και high end μοντέλα της εταιρείας. Οπότε εκεί αποκαλύπτονται συνήθως και μερικά από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά που μπορεί να βρει κανείς σε mobile συσκευές. Μιλώντας τόση ώρα για παλιότερα Unpacked λοιπόν, δεν γίνεται να μην θυμηθούμε τις σημαντικότερες στιγμές. Στο Samsung Galaxy Unpacked που διοργανώθηκε τον Αύγουστο του 2021, ας πούμε, είδαμε για πρώτη φορά foldable smartphones με ανθεκτικότητα στο νερό! Λίγα χρόνια νωρίτερα, στο πρώτο Unpacked του 2020, η Samsung έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σειρά Galaxy S20, και ειδικότερα με το S20 Ultra, που ενσωμάτωνε αισθητήρα κάμερας με τεράστια (για την εποχή) ανάλυση 108MP και την πρωτοποριακή λειτουργία Space Zoom με εύρος έως και 100×! Ποιες θα είναι οι καινοτομίες που θα γνωρίσουμε στο Galaxy Unpacked του Φεβρουαρίου 2023 άραγε;

Παρακολούθησε το Galaxy Unpacked 2023 στα Public!

Όπως καταλαβαίνεις, το Samsung Galaxy Unpacked 2023 αναμένεται καθηλωτικό! Για να ενημερωθείς πρώτος για τα επικά Galaxy που έρχονται συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα μας!