«Το μενού του έρωτα»: Κέρδισε το νέο μυθιστόρημα του Nicolas Barreau

Περίληψη: Ο βραβευμένος Nicolas Barreau επιστρέφει με μια μαγική ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται μεταξύ λογοτεχνίας και κουζίνας. Ανακάλυψε «Το μενού του έρωτα»!

Λίγες ώρες έμειναν για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου. Μιλάμε για την αυριανή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φυσικά! Η μέρα των ερωτευμένων είναι σχεδόν εδώ και λίγα δώρα είναι πιο ταιριαστά για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου από ένα ρομαντικό μυθιστόρημα. Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα λογοτεχνικό ταξίδι με προορισμό το Παρίσι; Εκεί όπου ο έρωτας, η αγάπη και το πάθος συναντιούνται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, πλάι στο γραφικό Σηκουάνα. Αν είσαι fan του βιβλίου και δη του romance fiction, το όνομα του Nicolas Barreau λογικά θα σου είναι γνωστό. Το σαγηνευτικό love story ανάμεσα στην Ορελί και τον Αντρέ που απολαύσαμε στο best seller «Η εποχή των κερασιών» συνεχίζεται τώρα στο μυθιστόρημα «Το μενού του έρωτα» που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη.

to-menou-tou-erwta-nicolas-barreau-02

«Το μενού του έρωτα»: Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης στην Πόλη του Φωτός

Η «εποχή των κερασιών» πέρασε φέρνοντας την Ορελί στην αγκαλιά του αγαπημένου της Αντρέ. Ένα χρόνο μετά,  η σχέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ιστορίας φαντάζει πλέον ιδανική. Ο Αντρέ απολαμβάνει τη δόξα ενός σταρ της λογοτεχνίας ενώ το ρεστοράν της Ορελί στο κέντρο του Παρισιού ετοιμάζεται να βραβευτεί με αστέρι Michelin! Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ο Αντρέ σχεδιάζει να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του. Μια διαβολική σύμπτωση και μια απρόσμενη συνάντηση αρκούν όμως για να φέρουν τα πάνω κάτω στη σχέση των δύο ηρώων. Σε ακόμα ένα βιβλίο του Nicolas Barreau, βλέπουμε πως κανένας έρωτας δε μένει αλώβητος από τις δοκιμασίες που επιφυλάσσει η μοίρα. Η αγάπη και ο θαυμασμός θα δώσουν τη θέση τους στη ζήλια και οι δύο ήρωες θα δώσουν ακόμα μια μάχη για να ενώσουν ξανά τα χαμένα τους κομμάτια και να σταθούν και πάλι όρθιοι. 

Συναισθηματικό, ρομαντικό, ευφάνταστο, και ταυτόχρονα αστείο, το «Μενού του έρωτα» είναι μια λογοτεχνική πραγματεία πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και τις προκλήσεις που υπομένει όποιος δέχεται τα βέλη του μικρού φτερωτού θεού που λέγεται «έρωτας». Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες, οι ερωτικές συγκρούσεις, η ζήλια και το αίσθημα του ανεκπλήρωτου εναλλάσσονται με τον ενθουσιασμό την τρυφερότητα, το πάθος και τη συγκίνηση. Στο μυθιστόρημα του Nicolas Barreau η γαστρονομία παίζει ένα διακριτικό αλλά σημαντικό ρόλο, πλαισιώνοντας την ιστορία της Ορελί και του Αντρέ, με ονειρικές γεύσεις και μεθυστικά αρώματα!

Γιατί να διαβάσεις τα βιβλία του Nicolas Barreau  

Οι ολοζώντανοι χαρακτήρες, η ανατρεπτική πλοκή, και φυσικά ο έκδηλος ρομαντισμός που συναντάμε στα μυθιστορήματα του Nicolas Barreau, έχουν κάνει τον Γαλλογερμανό συγγραφέα ένα best selling φαινόμενο. Το όνομά του βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους κορυφαίους νεότερους εκπροσώπους του romance fiction με καταγωγή από τη Γηραιά Ήπειρο. Με αστείρευτη εκφραστικότητα, ο Nicolas Barreau στήνει μοναδικές λογοτεχνικές εικόνες, ολότελα ξεχωριστές και ταυτόχρονα τόσο μα τόσο οικίες. Μοναδική σταθερά το παριζιάνικο τοπίο. Όσοι έχουν διαβάσει στο παρελθόν τα μυθιστορήματα του Nicolas Barreau γνωρίζουν την αγάπη που τρέφει ο συγγραφέας για την Πόλη του Φωτός. Στο «Μενού του έρωτα» η ιστορία των ηρώων εκτυλίσσεται για άλλη μια φορά στις πανέμορφες γειτονιές της γαλλικής πρωτεύουσας, αποδεικνύοντας γιατί το Παρίσι είναι πάντα μια καλή ιδέα!

to-menou-tou-erwta-nicolas-barreau-01

«Το μενού του έρωτα»: Διαγωνισμός

Τα Public και οι Εκδόσεις Πατάκη χαρίζουν τρία (3) αντίτυπα του βιβλίου «Το μενού του έρωτα», σε τρεις τυχερούς αναγνώστες. Αν θες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κάνουν δικό τους το νέο βιβλίο του Nicolas Barreau, λάβε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής, μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Πολλαπλές συμμετοχές δε λαμβάνονται υπόψη. Και αν θες να ζήσεις από κοντά την μαγική εμπειρία της Πόλης του Φωτός ετοιμάσου να μποξάρεις με ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο!

Καλή επιτυχία!