Μπόξαρε και τον Άγιο Βαλεντίνο και κέρδισε ταξίδι στο Παρίσι!

Περίληψη: Love is in the air και μπορεί να σε πάει ακόμα και μέχρι το Παρίσι! Public και BOX NOW σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο!

Ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να ταξιδέψεις τον κόσμο, να γνωρίσεις διαφορετικούς ανθρώπους, να ζήσεις νέες εμπειρίες. Και είναι ακόμα ωραιότερο αν όλα αυτά μπορείς να τα μοιραστείς με το άλλο σου μισό. Η ανυπομονησία κι αυτό το ευχάριστο άγχος μέχρι να μπείτε στο αεροπλάνο δίνει τη θέση του σε ατελείωτες βόλτες σε άγνωστες γειτονιές, και, αν νιώθετε λίγο περιπετειώδεις, σε νέες γεύσεις που σας προκαλούν να τις δοκιμάσετε. Για φαντάσου όλα αυτά να συμβαίνουν με φόντο τον Σηκουάνα, τον Πύργο του Άιφελ και το Λούβρο! Το ξέρουμε, έχουμε κάνει trigger το wanderlust συναίσθημά σου, αλλά υπάρχει λόγος για αυτό!

Με τον Άγιο Βαλεντίνο να πλησιάζει, πιστεύουμε πως ένα ρομαντικό ταξίδι θα ήταν το τέλειο δώρο για εσένα και τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, αρκεί να σκεφτείς… inside the box αυτή τη φορά. Γιατί μέσα στο κουτί; Επειδή το κουτί μπορεί να κρύβει ένα ταξίδι στο Παρίσι! Το σύνθημα των ημέρων είναι «Amour… in a Box» και μπορεί να στείλει εσένα και το άλλο σου μισό στην Πόλη του Φωτός! Ποιο ζευγάρι θα έλεγε όχι σε μία τέτοια ευκαιρία; Μιλάμε για την πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης και ένα τέτοιο ταξίδι είναι σίγουρα #CoupleGoals! Για να μην μιλάμε άλλο αόριστα όμως, πάμε να δούμε ακριβώς πώς μπορείς να κερδίσεις ένα ταξίδι στο Παρίσι και να κάνεις μία έκπληξη στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, την οποία δεν θα περιμένει με τίποτα. 

Πώς θα διεκδικήσεις το ταξίδι στο Παρίσι

Η συνταγή της επιτυχίας έχει μόνο 2 υλικά: Public + BOX NOW! Για να διεκδικήσεις το μεγάλο έπαθλο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου από το public.gr και να το παραλάβεις από το locker BOX NOW που σε εξυπηρετεί, μέσω την νέας υπηρεσίας Locker Pickup 24/7. Με περισσότερο από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα σίγουρα ένα βρίσκεται κοντά σου. Μετά, το μόνο που μένει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα του διαγωνισμού Amour in a Box! Αν είσαι τυχερός θα κάνεις διπλό δώρο στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου! Πρώτα αυτό που επέλεξες από τα Public και έπειτα το ταξίδι στο μαγευτικό Παρίσι!

BOX NOW και του Αγίου Βαλεντίνου

Για τσέκαρε το ημερολόγιο, ο Άγιος Βαλεντίνος είναι σχεδόν εδώ. Η Γιορτή των Ερωτευμένων έφτασε και η αναζήτηση δώρου θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί. Τι γίνεται αν ακόμα ψάχνεις όμως; Σου έχουμε μερικές ιδέες. Μπορεί να επιλέξεις ρομαντικά δώρα, αστεία δώρα, ή αν το άλλο σου μισό λατρεύει το διάβασμα μπορείς να του χαρίσεις ένα βιβλίο ρομαντικής λογοτεχνίας. Δεν χρειάζεται κάτι μεγάλο και extravagant για να κλέψεις τις εντυπώσεις, αρκεί κάτι που δείχνει πόσο καλά ξέρεις τον άνθρωπό σου.

Προλαβαίνεις ακόμα να παραγγείλεις το δώρο που ταιριάζει στον άνθρωπό σου, αλλά θα το έχεις στα χέρια σου για τις 14 Φλεβάρη; Θα το έχεις! Απλά επίλεξε παράδοση μέσω της νέας υπηρεσίας Locker Pickup 24/7 και παράλαβε το δέμα σου όποτε και όπου σε βολεύει. Από τη στιγμή που τα lockers της BOX NOW είναι διαθέσιμα κάθε στιγμή της ημέρας, μπορείς να παραλάβεις το δέμα σου όταν εσύ επιλέξεις. Ακόμα και τελευταία στιγμή, στο δρόμο προς το εστιατόριο που έχεις κλείσει για τους δυο σας, μπορείς να κάνεις μία στάση στο locker, να παραλάβεις το δέμα και να φτάσεις με το δώρο στα χέρια 😉 Όπως καταλαβαίνεις, φέτος δεν έχεις δικαιολογία αν εμφανιστείς με άδεια χέρια!

Public και BOX NOW σε στέλνουν Παρίσι!

Τα σχέδιά σου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να έχουν ήδη προγραμματιστεί, αλλά αν κερδίσεις το διαγωνισμό του BOX NOW τότε θα έχεις τον ευχάριστο πονοκέφαλο να οργανώσεις κι ένα ταξίδι! Δεν νομίζουμε να σε πειράζει και πολύ, έτσι; Απόκτησε δώρο για το άλλο σου μισό από τα Public, παράλαβέ το από ένα locker BOX NOW και μπορεί πολύ σύντομα να ετοιμάζεις βαλίτσες!