Public και Disney+ σε στέλνουν στο Star Wars Celebration στο Λονδίνο!

Περίληψη: Η μεγαλύτερη γιορτή για Star Wars fans έρχεται στο Λονδίνο και τα Public σε πάνε εκεί! Δες πώς θα κερδίσεις ένα ταξίδι στο Star Wars Celebration 2023!

Λατρεύεις το Star Wars; This is the way! Σου έχουμε νέα που σε αφορούν περισσότερο από κάθε άλλον. Και θα σε ενθουσιάσουν. Ο Γκρόγκου επιστρέφει στη μικρή οθόνη στον τρίτο κύκλο της σειράς «The Mandalorian», την οποία βλέπεις αποκλειστικά στο Disney+. Μαζί με τον κυνηγό επικηρυγμένων, Ντιν Τζάριν που τον ανακάλυψε, μπαίνει σε νέες διαστημικές περιπέτειες και δράση από άλλον γαλαξία. Κι αν έχεις την τύχη με το μέρος σου μπορεί να περπατήσεις και να «χαθείς» στον γαλαξία του Star Wars στο Λονδίνο μέσα από έναν αποκλειστικά ξεχωριστό διαγωνισμό με το Disney+. Δες πώς θα πάρεις μέρος στο τέλος του άρθρου!

Star Wars: The Mandalorian – Νέα σεζόν, νέες περιπέτειες

Ο ενθουσιασμός για την τρίτη σεζόν του «The Mandalorian» είχε ξεκινήσει από τη στιγμή που το πρώτο teaser έκανε την επίσημη εμφάνισή του. Ας ξεκινήσουμε, όμως, από τα βασικά. Η νέα σεζόν της βραβευμένης, live action, πρωτότυπης σειράς έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney+ την Τετάρτη 1η Μαρτίου. Αν ακόμα δεν έχεις προλάβει να χαθείς στον κόσμο του και να την παρακολουθήσεις σου έχουμε συγκεντρώσει μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις. Scroll down!

Τα ταξίδια του Mandalorian δεν σταματούν ούτε σε αυτή τη σεζόν. Δεν θα μπορούσαν κιόλας, αφού Star Wars χωρίς διαγαλαξιακά ταξίδια σίγουρα δεν είναι Star Wars. Σε αυτή τη σεζόν βλέπουμε τον άλλοτε μοναχικό κυνηγό επικηρυγμένων, Ντιν Τζάριν, να έχει επανενωθεί με τον Γκρόγκου για νέες περιπέτειες.

Στο μεταξύ, η New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει το γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Όλα αυτά, όσο ο Mandalorian συναντιέται με παλιούς συμμάχους και κάνει νέους εχθρούς, καθώς εκείνος και ο Γκρόγκου συνεχίζουν μαζί το ταξίδι τους. Δράση, μυστήριο, περιπέτεια και αδρεναλίνη που κορυφώνεται σε κάθε επεισόδιο , τα οποία βλέπεις αποκλειστικά στο Disney+. Τα επεισόδια του νέου κύκλου γίνονται διαθέσιμα κάθε Τετάρτη. Αν θες να μάθεις τα πάντα για αυτά, να προσθέσουμε ότι οι σκηνοθέτες των οκτώ επεισοδίων του τρίτου κύκλου είναι οι: Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey και Bryce Dallas Howard. Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες Disney+ και πάτα play!

Star Wars Celebration Διαγωνισμός: Έφυγες για Λονδίνο με τους φίλους σου!

Κλείσε την τηλεόραση και τα μάτια σου. Πώς θα σου φαινόταν να βρεθείς για τέσσερις μέρες στη μεγαλύτερη γιορτή των fans του Star Wars και να χαθείς στον γαλαξία των αγαπημένων σου κινηματογραφικών ηρώων; Αυτή ακριβώς την ευκαιρία σου δίνουμε!

star-wars-celebration-disney-plus-diagwnismos-01

Τα Public σε συνεργασία με το Disney+ θα στείλουν μία παρέα ή οικογένεια 4 ατόμων στο μεγαλύτερο Star Wars event της χρονιάς παγκοσμίως, το Star Wars Celebration 2023. Φέτος η τετραήμερη γιορτή του Star Wars θα γίνει στο Λονδίνο, 7 με 10 Απριλίου, και ο υπερτυχερός νικητής κερδίζει:

  • 4 εισιτήρια για απευθείας πτήση στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
  • Διαμονή για 3 βράδια σε δύο δίκλινα δωμάτια στο Λονδίνο με πρωινό
  • Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο (και το αντίστροφο) από τη στιγμή που θα προσγειωθείτε στο Λονδίνο
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • 1.000 λίρες για να τις ξοδέψετε όπως θέλετε (και φυσικά σε Star Wars Merchandise)

Ι like those odds!

Στο γαλαξία του Star Wars Celebration

Το Star Wars Celebration ανοίγει τις πύλες του στις 7 Απριλίου στο Λονδίνο. Για τέσσερις ημέρες οι μεγαλύτεροι Star Wars fans δίνουν ραντεβού στο Εκθεσιακό Κέντρο ExCeL. Πρόκειται για την τρίτη φορά που το Λονδίνο γίνεται η host city του event και μόλις η πέμπτη ευρωπαϊκά, καθώς τα υπόλοιπα events είχαν πραγματοποιηθεί σε διάφορες πόλεις των Η.Π.Α.

Το Star Wars Celebration είναι αυτό ακριβώς που φανερώνει το όνομα του, μία μεγάλη γιορτή. Μία γιορτή την οποία αν χάσεις τώρα, θα έχεις ξανά την ευκαιρία να πας το 2025. Τι συμβαίνει, όμως, στο γαλαξία του Star Wars Celebration;

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ!

Από αποκλειστικό backstage υλικό μέχρι insider information για όλα τα Star Wars νέα και ανακοινώσεις σε παγκόσμια πρώτη, δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από ένα ξεχωριστό hub φανατικών, οι οποίοι ανυπομονούν να μάθουν πρώτοι τα πάντα γύρω από τις Star Wars προσωπικότητες.

Δεν φεύγει κανείς παραπονεμένος…

Υπάρχουν πολλών ειδών fans. Εκείνοι που τρελαίνονται για τις ταινίες αυτές καθαυτές. Εκείνοι που δεν μπορούν να αντισταθούν στα προϊόντα και τις στολές του Star Wars. Εκείνοι που αγαπούν τα βιβλία, τα οποία εμπνέονται από την αγαπημένη τους ταινία. Στο Star Wars Celebration κανείς δεν θα φύγει απογοητευμένος. Κάθε άλλο. Ίσως ζοριστείς, μάλιστα, να επιλέξεις ποιο section σου αρέσει περισσότερο.

Ξεχωριστά Meet & Greet

Τη στιγμή που η περιήγηση στον εντυπωσιακό χώρο σταματά, η γνωριμία με τους αυστηρά επιλεγμένους καλεσμένους ξεκινά. Σε ένα ειδικά σχεδιασμένο booth, παραγωγοί, συντελεστές και ενδεχομένως ακόμα και πρωταγωνιστές συνομιλούν με όσους τυχερούς βρεθούν εκεί. Μόλις το απαιτητικό Q&A ολοκληρωθεί, έρχεται η στιγμή του αυτόγραφου και των προσωπικών φωτογραφιών. Το πρόγραμμα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Ashley Eckstein (φωνή της Ahsoka Tano), την Vivien Lyra Blair (η αγαπημένη Young Leia Organa) και τον Matt Lanter (φωνή του Anakin Skywalker). Εσύ, θα το χάσεις;

Τα πρώτα teasers έχουν ήδη αρχίσει να προκαλούν πανικό!

Μπορεί να απέχουμε έναν περίπου μήνα από τις 7 Απριλίου, όμως, οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη ιντριγκάρει τους Star Wars fans παγκοσμίως. Ανάμεσα, λοιπόν, στα μεγάλα projects για τα οποία θα μάθουμε περισσότερα ξεχωρίζει αυτό του Damon Lindelof (δημιουργού του Watchmen στο HBO) και του Taika Waititi (σκηνοθέτη του Thor: Ragnarok). Και οι πληροφορίες μόλις άρχισαν να διαρρέουν…

star-wars-celebration-disney-plus-diagwnismos-02

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και ετοιμάσου για Λονδίνο!

Τα Public, σε αποκλειστική συνεργασία με το Disney+, σε στέλνουν στο Star Wars Celebration 2023 στο Λονδίνο για να ζήσεις με την παρέα σου τις τέσσερις πιο διαγαλαξιακές ημέρες της ζωής σας. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής και λάβε μέρος στον διαγωνισμό μέχρι τις 26 Μαρτίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν, αλλά αν η τύχη είναι με το μέρος σου δεν θα τις χρειαστείς.

This is the way!