Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις συναντούν το «Αλλάζω & Εξοικονομώ»

Περίληψη: Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις νέες οικιακές συσκευές καθώς μπορείς να συνδυάσεις τις καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024 με τα οφέλη του «Αλλάζω & Εξοικονομώ».

Η εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι περνά από τις ηλεκτρικές συσκευές. Αντικαθιστώντας τις παλιές συσκευές που καταναλώνουν πολύ ρεύμα μπορείς να μειώσεις το κόστος ενέργειας στο σπίτι και να πετύχεις σημαντική οικονομία σε βάθος χρόνου. Για να γίνει αυτό πρέπει να επωμιστείς το κόστος των νέων συσκευών όμως, έτσι δεν είναι; Όχι! Ακριβώς για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε την πρωτοβουλία «Αλλάζω & Εξοικονομώ», για να κάνουμε την απόκτηση νέων, φιλικότερων προς το περιβάλλον συσκευών πολύ πιο προσιτή. Και το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο καθώς αυτή την στιγμή «τρέχουν» και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024, επιτρέποντάς σου να βγεις ακόμα πιο κερδισμένος! Ας δούμε όλους τους τρόπους που κερδίζεις αν συνδυάσεις το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» με τις εκπτώσεις Public!

Οι χαμηλότερες τιμές της χρονιάς

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024 ξεκίνησαν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και φέρνουν hot τιμές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που θα βρεις στα Public. Χιλιάδες προϊόντα είναι διαθέσιμα σε τιμές πιο χαμηλές από οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αλλάξεις το ψυγείο, το κλιματιστικό ή κάποια άλλη συσκευή που «καίει» πολύ, τώρα θα βρεις τα μοντέλα που θες σε πιο προσιτές τιμές.

Τα προνόμια του «Αλλάζω & Εξοικονομώ»

Οι μειωμένες τιμές κάνουν από μόνες τους πιο προσιτές τις νέες, ενεργειακά αποδοτικές συσκευές. Μέσω της πρωτοβουλίας «Αλλάζω & Εξοικονομώ» όμως κάνουμε ακόμα πιο άνετες τις αγορές σου με μοναδικά προνόμια.

Απόκτησε με άτοκες δόσεις τη συσκευή που θες

Το μεγαλύτερο όφελος που σου προσφέρουμε αυτή τη στιγμή είναι πως μπορείς να αποκτήσεις τις συσκευές που θες με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα! Μέσω των προγραμμάτων Klarna και FlexPay σου δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσεις σε 2 έως 36 άτοκες δόσεις, κάνοντας έτσι πιο εύκολη την απόφαση να αλλάξεις τις παλιές σου συσκευές.

Ανακύκλωσε και κέρδισε περισσότερο

Το δεύτερο μεγάλο όφελος από το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» σε ενθαρρύνει να λειτουργήσεις ακόμα πιο πράσινα και να δώσεις την παλιά σου συσκευή για ανακύκλωση. Όχι όπου κι όπου, σε εμάς! Αν επιλέξεις νέο κλιματιστικό, φούρνο ή κουζίνα, πλυντήριο, ψυγείο ή στεγνωτήριο, και επιλέξεις να παραδώσεις την παλιά συσκευή σε εμάς για ανακύκλωση, τότε θα πάρεις δωροεπιταγή αξίας έως 100€. Έτσι κερδίζεις και την επόμενη φορά που θα κάνεις αγορές στα Public.

Άσε την τοποθέτηση σε εμάς

Οι ζέστες του καλοκαιριού θέλουν οπωσδήποτε κλιματιστικό. Δεν γίνεται όμως να σκέφτεσαι αν αξίζει να το ανάψεις μήπως και «φουσκώσει» ο λογαριασμός του ρεύματος. Άλλαξέ το λοιπόν με ένα πολύ οικονομικότερο! Και δεν θα χρειαστεί να ψάξεις για τεχνικό να σου το εγκαταστήσει, ούτε να πληρώσεις παραπάνω για αυτή την υπηρεσία. Στα Public, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αλλάζω και Εξοικονομώ», αναλαμβάνουμε δωρεάν την εγκατάσταση του νέου σου κλιματιστικού.

Επιπλέον κέρδος στο Public+ Wallet σου!

Τα κέρδη δεν σταματούν, αν είσαι μέλος του Public +. Τα μέλη του προγράμματος ανταμοιβών μας κερδίζουν ακόμα περισσότερο για τις αγορές τους. Πιο συγκεκριμένα, αποκτώντας νέες συσκευές για το σπίτι μέσω του «Αλλάζω και Εξοικονομώ», θα λάβεις ένα ποσοστό της αξίας των αγορών σου ως επιστροφή στο Public+ Wallet σου! Το ποσό αυτό μπορείς έπειτα να το εξαργυρώσεις σε επόμενη αγορά σου από τα Public.

Βρες συσκευές με έκπτωση που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία

Για τη μέγιστη εξοικονόμηση λοιπόν, επίλεξε οικιακές συσκευές που συμμετέχουν στο «Αλλάζω και Εξοικονομώ» και ταυτόχρονα έχουν και έκπτωση αυτή την περίοδο. Εδώ θα βρεις τα προϊόντα που έχουν έκπτωση αυτή τη στιγμή και ανήκουν στις συμμετέχουσες κατηγορίες

Το μέγιστο όφελος «κρύβεται» σίγουρα στις κατηγορίες των κλιματιστικών, των ψυγείων, των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, και των κουζινών καθώς σε αυτές μπορείς να κάνεις ανακύκλωση και να πάρεις δωροεπιταγή. Σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες όμως μπορείς να απολαύσεις όλα τα προνόμια για τα οποία μιλήσαμε.

Πότε τελειώνουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις;

Οι εκπτώσεις για το καλοκαίρι του 2024 θα κρατήσουν μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Άρα μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 θα μπορείς να συνδυάσεις τα οφέλη των προσφορών και των χαμηλότερων τιμών με αυτά της πρωτοβουλίας «Αλλάζω και Εξοικονομώ».

Το 5πλο όφελος γίνεται 6πλο στις εκπτώσεις!

Συνοψίζοντας, το σύνολο των οφελών που μπορείς να αποκομίσεις αυτή την περίοδο συνδυάζοντας τις εκπτώσεις με την νέα μας πρωτοβουλία είναι:

  • Χαμηλότερη τιμή λόγω καλοκαιρινών εκπτώσεων
  • Μεγάλη ποικιλία επιλογών καθώς 10+ κατηγορίες συσκευών συμμετέχουν στην πρωτοβουλία
  • Απόκτηση με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική
  • Δωροεπιταγή έως 100€ για επόμενη αγορά
  • Επιστροφή μέρους της αξίας αγοράς στο Public + Wallet
  • Δωρεάν εγκατάσταση

Άρα το 5πλο όφελος που χαρίζει το «Αλλάζω & Εξοικονομώ» γίνεται 6πλό για την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων 2024! Έλα λοιπόν σε ένα κατάστημα Public ή Public + home, ή κάνε τις αγορές σου στο Public.gr και βγες πιο κερδισμένος από ποτέ!