Ήρθε η ώρα για σχολικά; Θα τα βρεις στα “Public + home” φυσικά!

Περίληψη: Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της επόμενης σχολικής χρονιάς, τα καταστήματα “Public + home” είναι ο καλύτερος προορισμός για όλα τα σχολικά φέτος!

Όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβρη το σχολείο επιστρέφει σιγά-σιγά στις σκέψεις των παιδιών. Κι αν τα παιδιά έχουν λίγες εβδομάδες ακόμα για να απολαύσουν το καλοκαίρι τους, εσύ πρέπει από τώρα να μπεις στους ρυθμούς της νέας σχολικής χρονιάς. Φτιάχνοντας το πλάνο για τα σχολικά του 2024, στην κορυφή της λίστας σου πρέπει να μπει ένα μόνο πράγμα: τα καταστήματα “Public + home” φυσικά! Τα πλεονεκτήματα των MEGA καταστημάτων μας τα καθιστούν τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, και η προετοιμασία για την επιστροφή στα θρανία γίνεται εύκολα, γρήγορα, κι ευχάριστα.

“Public + home” και για τα σχολικά

Κάθε τάξη έχει τις δικές τις ανάγκες και προκλήσεις, αλλά στα “Public + home” θα βρεις ό,τι χρειάζεται κάθε μαθητής για τη χρονιά που ξεκινά πολύ σύντομα, και θα απολαύσεις μία σειρά από μοναδικά οφέλη. Ποια είναι αυτά; Πάμε να δούμε!

Μεγαλύτερη γκάμα από ποτέ

Ο πρώτος και ίσως σημαντικότερος λόγος για να επιλέξεις τα “Public + home” καταστήματα για τις αγορές σχολικών φέτος είναι η τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτουν. Εκτός από προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στα “Public + home” βρίσκεις οικιακές συσκευές αλλά και όλα τα σχολικά. Έτσι μπορείς να δεις και να δοκιμάσεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν πριν προχωρήσεις σε αγορά. Ίσως για τα τετράδια και τα μολύβια αυτό να μην έχει μεγάλη σημασία. Για σχολικά όπως τσάντες ή προϊόντα τεχνολογίας όπως ένας υπολογιστής, όμως, καλό είναι να τα δοκιμάσεις πριν κάνεις την τελική επιλογή.

Άνετο πάρκινγκ

Η επίσκεψή σου στα “Public + home” ξεκινά ομαλά κι ευχάριστα πριν ακόμα μπεις στην είσοδο του καταστήματος. Όλα μας τα MEGA καταστήματα διαθέτουν parking πολλών θέσεων, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το πού θα αφήσεις το αμάξι όταν βγεις για ψώνια. Έτσι μπορείς να πάρεις όλη την οικογένεια και να κάνετε χαλαρά τα ψώνια σας όλοι μαζί για τα σχολικά της νέας χρονιάς.

Κάνεις τα ψώνια σου με ευκολία

Τα “Public + home” έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα εκτός από την μεγάλη γκάμα προϊόντων: ευρύχωρα καταστήματα. Οι μεγάλοι διάδρομοι διευκολύνουν τα ψώνια καθώς σου επιτρέπουν να περιηγηθείς με ευκολία σε όλο το χώρο. Έτσι τα ψώνια μαζί με τα παιδιά γίνονται πιο απλή διαδικασία. Ακόμα κι αν κουβαλάς πράγματα και κρατάς τα παιδιά από το χέρι, μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου με άνεση.

Δώσε μας τη λίστα και αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα

Βέβαια, δεν χρειάζεται να έρθεις στα “Public + home” και να κουβαλήσεις τα πάντα! Μπορείς να επισκεφθείς τα MEGA καταστήματά μας απλά για να δεις από κοντά την τεράστια γκάμα που διαθέτουν και να αφήσεις τα υπόλοιπα σε εμάς. Με αυτό εννοούμε πως αντί να αναζητάς ένα-ένα με τη σειρά όλα τα σχολικά, μπορείς απλά να φέρεις τη λίστα με τα σχολικά σου σε εμάς. Έπειτα εμείς θα συγκεντρώσουμε όλα όσα έχεις σημειώσει και θα τα παραδώσουμε στο σημείο παραλαβής που θα μας υποδείξεις!

Σχολικά για τα παιδιά, προσφορές για τους γονείς

Μπορεί αυτή την περίοδο τα σχολικά να είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους γονείς, αλλά στα “Public + home” θα βρεις τόσο μεγάλη ποικιλία σε όλες τις κατηγορίες που ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να συνδυάσεις τις αγορές σχολικών με μερικές ακόμα που σκεφτόσουν να κάνεις. Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μία ενέργεια που σίγουρα σε ενδιαφέρει. Από τις 20/8, οι αγορές σχολικών ειδών από τα Public σού εξασφαλίζουν προσφορές σε άλλες προϊοντικές κατηγορίες! Για την ακρίβεια, με αγορές σχολικών άνω των 20€ κερδίζεις έκπτωση 10% σε αγορές μικροσυσκευών, μεγάλων οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων! Άρα τα “Public + home” είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος προορισμός για να εκμεταλλευτείς αυτή την προσφορά. Εννοείται πως μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου σου επιφυλάσσουμε πολλές ακόμα προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο. Οπότε μείνε συντονισμένος εδώ για να μην χάσεις καμία! Και μην ξεχνάς πως οι αγορές σου μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ευέλικτα με Klarna. Για τις αγορές σχολικών λέμε “School Now, Pay Later” και εσύ εξοφλείς σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα!

15 καταστήματα “Public + home” σε περιμένουν με όοολα τα σχολικά!

Από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο οι απαιτήσεις ενός μαθητή αλλάζουν. Ό,τι τάξη κι αν πάνε φέτος τα παιδιά όμως, είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τους τις ανάγκες με μία τεράστια ποικιλία από όλα τα απαραίτητα σχολικά. Από τετράδια και γραφική ύλη μέχρι τον υπολογιστή και το φαγητοδοχείο τους, βρίσκεις όλα όσα υπάρχουν στη λίστα σου. Και χάρη στα μοναδικά τους πλεονεκτήματα, τα 15 καταστήματα “Public + home” είναι η πιο έξυπνη επιλογή για αγορές σχολικών φέτος!

Καλή σχολική χρονιά!