Back to School: Επιστροφή στις τάξεις με διαγωνισμό Disney!

Περίληψη: Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο κουδούνι και ετοιμαζόμαστε για τη νέα σχολική χρονιά με Back to School σχολικά και δώρα από την Disney!

Σεπτέμβριος. Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών και την αντίστροφη μέτρηση μέχρι το πρώτο κουδούνι. Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες απαιτεί μια μικρή προετοιμασία. Μπορεί π.χ. ο μικρός να χρειάζεται πλέον καινούρια τσάντα. Εκεί όπου θα βάλει τα σχολικά του βιβλία, τα βοηθήματά του, την κασετίνα του και όλα τα απαραίτητα «εφόδια» που θα τον συντροφεύσουν σε ακόμα μία σχολική χρονιά. Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για μία ακόμη χρονιά φροντίζουμε να κάνεις Back to School με χαμόγελο. Με πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερα δώρα.

back-to-school-dwra-disney-01

Κάνε Back to School με δώρα Disney!

Ποια είναι τα σχολικά που απαρτίζουν φέτος τη σχολική λίστα; Μερικά τετράδια είναι αρκετά ή έχει έρθει η ώρα για μια μίνι ανανέωση στα… άπαντα της γραφικής ύλης; Σε κάθε περίπτωση, κάνοντας Back to School στα Public βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος. Στη διάθεσή σου βρίσκεται μια τεράστια γκάμα επιλογών σε όλα τα σχολικά με εξίσου πολλαπλά offers! Να πάρεις τα σχολικά που αποζητά ο μικρός, αλλά να μη βγεις και εκτός προϋπολογισμού. Όπως πιθανότατα γνωρίζεις όμως, η μάθηση δεν περνάει αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες των σχολικών βιβλίων. Εδώ και αιώνες το παιχνίδι θεωρείται ένας σίγουρος δρόμος προς τη γνώση. Εν αναμονή και της νέας σχολικής χρονιάς λοιπόν, είπαμε να συνδυάσουμε αυτούς τους δύο «κόσμους» με έναν μεγάλο διαγωνισμό για μοναδικά παιχνίδια Disney

Στον Back to School διαγωνισμό βρίσκουμε ήρωες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο θαυμαστό κόσμο της Disney. Η Έλσα, η παραμυθένια πριγκίπισσα του χιονιού μας συστήθηκε το 2013 με την ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα». Την ίδια στιγμή μπήκε στην καρδιά εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο, ενώ τα τραγούδια της ταινίας – όπως και του sequel «Ψυχρά και Ανάποδα ΙΙ» – με την αιθέρια φωνή της Idina Menzel έδωσαν νέα πνοή στα animated μιούζικαλ. Τώρα μπορείς να πάρεις και εσύ μια γεύση από τον κόσμου του «Frozen», με το μαγευτικό Παλάτι της Έλσας από τη Mattel.

back-to-school-dwra-disney-02

Το άλλο δώρο που μπορείς να κερδίσεις μέσα από τον Back to School διαγωνισμό της Disney, μας έρχεται από τον γεμάτο ταχύτητα κόσμο των «Cars». Μπορεί η πρώτη ταινία του franchise να κυκλοφόρησε το μακρινό 2006, οι περιπέτειες ταχύτητας όμως του φιλόδοξου Κεραυνού Μακουίν, συνεχίζουν να συναρπάζουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων. Να θυμίσουμε εδώ πως το πρώτο «Cars» ήταν μία από τις πρώτες ταινίες που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου με τη χρήση υπολογιστών από το θρυλικό στούντιο της Pixar. Τα πιο διάσημα αυτοκινητάκια του σινεμά είναι και αυτά έτοιμα να κάνουν Back to School, με ένα εντυπωσιακό σετ 3 αυτοκινήτων-χαρακτήρων για να ξαναζήσεις παίζοντας μια από τις πιο iconic σκηνές της ταινίας της Disney.

Back to School × Disney – Μεγάλος διαγωνισμός!

Οι μεγάλες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney αναβιώνουν στον Back to School διαγωνισμό. Public και Mattel χαρίζουν σε δέκα (10) νικητές σετ παιχνιδιών για μια κινηματογραφική επιστροφή στις σχολικές αίθουσες. Για να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς νικητές, μπες στον διαγωνισμό μας που θα διαρκέσει μέχρι και τις 16/09. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις τα σχολικά σου (αγορές άνω των €20) από οποιοδήποτε brand και αυτόματα μπαίνεις στην κλήρωση για τα μοναδικά παιχνίδια της Disney. Καιρός λοιπόν να κάνεις ένα μικρό rewind στον μυθικό κόσμο της Disney, με ταινίες που ξεχειλίζουν από περιπέτεια, φαντασία και χιούμορ, μαζί με τα απαραίτητα σχολικά, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα σχολική χρονιά. Εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

back-to-school-dwra-disney-03

Για τα σχολικά (και) φέτος λέμε Public!

Ώρα για σχολικά; Ώρα για Public! Στα καταστήματα Public, “Public + home” και το Public.gr σε περιμένουν όλα τα σχολικά για μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς. Από σχολικές τσάντες, κασετίνες και είδη γραφικής ύλης μέχρι επιτραπέζιους υπολογιστές, laptops και tablets, οι καλύτερες προσφορές «παίζουν» δυνατά στα Public για ακόμα μία χρονιά. Και αν ο χρόνος πιέζει για σχολική έρευνα αγοράς, στα Public σου έχουμε ήδη έτοιμο το school pack της νέας χρονιάς για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Απλά επιλέγεις την τάξη που θα πάει το παιδί, και έχεις έτοιμα όλα τα σχολικά του βιβλία!