Τα καλύτερα deals ψυχαγωγίας σε περιμένουν στην Orange Week!

Περίληψη: Η Orange Week συνεχίζεται με top προσφορές στα αγαπημένα σου είδη ψυχαγωγίας για να περάσεις φέτος τις πιο fun χριστουγεννιάτικες γιορτές!

Εβδομάδα Orange Week και εμείς έχουμε πράξει τα δέοντα ώστε να κρατήσουμε για τα καλά ζωντανό το πνεύμα της Black Friday. Με ακόμα περισσότερα offers, για τα αγαπημένα σου Public προϊόντα που έχεις εδώ και εβδομάδες στη watchlist σου, πολύ πριν τη γιορτή της «Μαύρης Παρασκευής» και της Cyber Monday που ακολούθησε. Από tech και είδη θέρμανσης είμαστε καλυμμένοι, όσον αφορά τη διασκέδαση όμως τι γίνεται; Μη ξεχνάς πως έρχονται και γιορτές! Orange deals (και) σε είδη ψυχαγωγίας είναι απάντηση, και είσαι πανέτοιμος για τα πιο μαγευτικά Χριστούγεννα!

Top Orange Deal #1: Kydos LED 32" K32NH22CD02

Την εβδομάδα της Black Friday είδαμε μοναδικές προσφορές σε budget, mid-range και high end τηλεοράσεις. Τώρα η Orange Week πάει ένα βήμα παραπέρα με ακόμα πιο εντυπωσιακά offers. Ας πάρουμε για παράδειγμα την Kydos LED 32" K32NH22CD02. Τι θα έλεγες για μια καλή 32αρα τηλεόραση με τιμή κάτω από 100 ευρώ; Ω ναι, και όμως γίνεται. Παρά τη χαμηλή της τιμή, η τηλεόραση της Kydos προσφέρει μοναδική ποιότητα εικόνας (ανάλυση HD Ready) με ικανοποιητικά επίπεδα φωτεινότητας και πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, για να μετατρέψεις το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σου σ’ ένα πραγματικό κέντρο ψυχαγωγίας!

orange-deals-psyxagogia-01

Top Orange Deal #2: Hisense ULED 55" 55U6KQ

Συνεχίζουμε με τη Hisense ULED 55U6KQ. Εδώ ανεβαίνουμε αυτόματα επίπεδο χωρίς όμως να ξεφεύγουμε από άποψη τιμής. Η Orange Week έχει μεριμνήσει γι’ αυτό. Έχουμε και λέμε: τεχνολογία Mini-LED, προηγμένος επεξεργαστής Hi-View, ανάλυση 4K Ultra HD, Dolby Atmos και λειτουργία Game Mode Plus. Τι σημαίνουν αυτά; Μοναδική ευκρίνεια, βαθύτερο μαύρο, ακόμα πιο ρεαλιστικά χρώματα, ασύγκριτη ποιότητα ήχου, και gaming χωρίς ίχνος lag και παραμόρφωσης. Με άλλα λόγια απολαμβάνεις μια εμπειρία κινηματογραφικών προδιαγραφών σε budget τιμή. Εννοείται πως η τηλεόραση της Hisense είναι smart, για να απολαμβάνεις ανά πάσα στιγμή τις αγαπημένες σου εφαρμογές και πλατφόρμες.

Top Orange Deal #3: Samsung Neo QLED 55" 55QN85C

Η τεχνολογία QLED έχει κάνει ένα μεγάλο step-up στην εμπειρία θέασης που απολαμβάνουμε στις τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς. Στα μοντέλα Neo QLED, όπως η Neo QLED 55” 55QN85C η Samsung συνεχίζει να καινοτομεί, με σχεδιασμό και λειτουργίες που κάνουν τη διαφορά. Ο οπίσθιος φωτισμός Dual LED συνδυάζεται υπέροχα με την προηγμένη τεχνολογία Neo Quantum HDR και το πάνελ UHD ανάλυσης 4K. Αποτέλεσμα; Εντυπωσιακή αντίθεση, πλούσια χρώματα και λεπτομερείς αποχρώσεις σε κάθε σκηνή. Είτε μιλάμε για την αγαπημένη σου ταινία ή το τελευταίο game που σε έχει καθηλώσει στην κονσόλα σου. Να μην παραλείψουμε βεβαίως το κομμάτι του ήχου (Dolby Atmos) και τη δυνατότητα upscaling χάρη στον πανίσχυρο Neural Quantum Processor 4K.

orange-deals-psyxagogia-02

Top Orange Deal #4: Samsung OLED 55” 55S95C

Η απόλυτη πρόταση της κορεατικής εταιρείας στην OLED κατηγορία ακούει στο όνομα OLED 55” 55S95C. Η Samsung φέρνει τώρα την πιο «WOW εμπειρία θέασης σε 4Κ». Η Samsung 55S95CNeo QLED μοιράζεται πολλά από τα specs της 55QN85C. Εκτός αυτών, ξεχωρίζει για τον απαράμιλλο design της. Ο κομψός και λεπτός σχεδιασμός της 55αρας τηλεόρασης της Samsung, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις μοναδικές της δυνατότητες. Η 55S95C OLED έρχεται με πιστοποίηση PANTONE και ενσωματώνει state of the art τεχνολογίες που ανεβάζουν επίπεδο το σαλόνι, δημιουργώντας τον απόλυτο home προορισμό ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Top Orange Deal #5: LG OLED 55" 55C36LC

Τον τίτλο του κορυφαίου orange deal για την «Πορτοκαλί Εβδομάδα» διεκδικεί μαζί με την τηλεόραση της Samsung και η LG 55” OLED 55C36LC. Πάνελ τεχνολογίας OLED, ανάλυση 4K, τετραπύρηνος επεξεργαστής α9 AI Processor 4K Gen6, σύστημα Dolby Vision & Dolby Atmos. Σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, HDR10 και HLG και πολλαπλές HDMI και USB υποδοχές για να συνδέεις τις συσκευές σου, η OLED τηλεόραση της LG σου προσφέρει την ελευθερία να απολαμβάνεις το περιεχόμενο που θες, με τον τρόπο που θες, σε κορυφαίας κλάσης ποιότητα. Απεικονίζοντας ζωηρά χρώματα με τη μέγιστη δυνατή λεπτομέρεια. Α, και με έκπτωση που φτάνει τα 499,99€. Orange Week έχουμε αφού!

orange-deals-psyxagogia-03

Top Orange Deal #6:  Samsung HW-Q700C/EN Soundbar

Η τηλεόραση είναι, όπως είδαμε, η κατεξοχήν συσκευή ψυχαγωγίας στο σαλόνι του σπιτιού. Είτε όμως θες να φέρεις την εμπειρία του κινηματογράφου στο σαλόνι σου, είτε να «ζήσεις» το αγαπημένο σου game σαν να βρίσκεσαι στο κέντρο της δράσης, ο ήχος κάθε άλλο παρά είναι δευτερεύον στοιχείο. Τα soundbars πλαισιώνουν ιδανικά κάθε σύστημα home cinema με πεντακάθαρα πρίμα, βαθιά μπάσα και αξεπέραστη λεπτομέρεια. Μια από τις πιο εξελιγμένες ηχόμπαρες είναι η Samsung HW-Q700C/EN. Το 3.1.2 σύστημα της Samsung έρχεται με απολαυστικό hi-fi ήχο μαζί με τεχνολογίες Dolby Atmos/DTS:X, ώστε να διακρίνεις κάθε ηχητική λεπτομέρεια ξεχωριστά καθώς απλώνεται γύρω σου.

Top Orange Deal #7: Canon EOS RP Mirrorless

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η καλύτερη στιγμή του χρόνου για να εξασκήσεις το φωτογραφικό σου ταλέντο. Κάτι η στολισμένη πόλη, κάτι η εύθυμη διάθεση, κάτι η γιορτή της Πρωτοχρονιάς, μπροστά σου έχεις ουκ ολίγες στιγμές για να απαθανατίσεις παρέα με τους αγαπημένους σου. Μαζί με τις DSLR, οι mirrorless κάμερες είναι οι κατεξοχήν μηχανές για όσους ασχολούνται λίγο πιο σοβαρά με την τέχνη της φωτογράφησης. Στην κορυφή φιγουράρει το όνομα της Canon, με πρωτοποριακές μηχανές όπως η Canon EOS RP Mirrorless, που επαναπροσδιορίζουν τα όρια της φωτογραφίας, προσφέροντας ασύγκριτες δημιουργικές δυνατότητες.

orange-deals-psyxagogia-04

Όπως βλέπεις έχεις ουκ ολίγες επιλογές για να κάνεις φέτος το πιο fun χριστουγεννιάτικο δώρο σε σένα και τους αγαπημένους σου. Φωτογραφία, μουσική, gaming, ταινίες, όπως και αν σκοπεύεις να περάσεις τις φετινές γιορτές, στα Orange Week deals θα βρεις αυτό που ψάχνεις για να απολαύσεις από τώρα τη χαρά των Χριστουγέννων. Πού; Μα φυσικά στα Public!