7+1 Orange deals που θα σε κρατήσουν «ζεστό» το φετινό χειμώνα!

Περίληψη: Black Friday, Cyber Monday και τώρα Orange Week! Ώρα να καλωσορίσεις και επισήμως το φετινό χειμώνα με τα καλύτερα orange deals σε θερμαντικά σώματα και όχι μόνο!

Ο Δεκέμβρης είναι καθ' οδόν και μαζί του, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται να φέρει και τα πρώτα τσουχτερά κρύα. Όσο όμορφες είναι οι βόλτες στους soon-to-be στολισμένους δρόμους της πόλης, άλλο τόσο απολαυστικό μπορεί να γίνει το άραγμα στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή παρέα και άνετη ατμόσφαιρα. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με επιτυχία τα μεγάλα «εμπόδια» που λέγονται ψύχος και υγρασία. Πώς; Με τα πιο δυνατά Orange deals στα πιο προηγμένα είδη θέρμανσης. Μπορεί η Cyber Monday τυπικά να έληξε χθες, όμως οι ασυναγώνιστες Public προσφορές θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα! Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες προσφορές δεν πρέπει με τίποτα φέτος να προσπεράσεις.

Top Orange Deal #1: Xiaomi Mi Smart Space S

Οι θερμοπομποί είναι μια ευέλικτη και οικονομικά συμφέρουσα εναλλακτική για την θέρμανση του σπιτιού. Τα σύγχρονα μοντέλα εξασφαλίζουν άμεση απόδοση θέρμανσης σε ελάχιστο χρόνο αλλά και μηδαμινές απώλειες ενέργειας, μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος. Αν χρειάζεσαι ένα επιπλέον θερμαντικό σώμα για να πλαισιώσει το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού, ο θερμοπομπός Xiaomi Mi Smart Space S έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση με την υψηλότερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, μαζί με μια μεγάλη γκάμα smart λειτουργιών που κάνουν τη διαφορά.

orange-deals-thermantika-swmata-04

Top Orange Deal #2: Kerosun KRMC 25E Mica

Μαζί με το κλιματιστικό, το καλοριφέρ είναι η βασική λύση θέρμανσης που επιλέγουν τα περισσότερα νοικοκυριά. Φυσικά, υπάρχουν διάφοροι τύποι καλοριφέρ, ο καθένας με τα δικά του ξεχωριστά πλεονεκτήματα. Τα τελευταία χρόνια το «όνομα» των καλοριφέρ τύπου Mica «παίζει» όλο και πιο δυνατά. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Kerosun KRMC 25E. Το μοντέλο αυτό προσφέρει υψηλή και ισομερή κατανομή του ζεστού αέρα και ταχύτερη θέρμανση του χώρου σε σχέση με ένα συμβατικό καλοριφέρ, χωρίς όμως να ξηραίνει τον αέρα. Σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, τα καλοριφέρ Mica δείχνουν το δρόμο προς το μέλλον της οικιακής θέρμανσης.

Top Orange Deal #3: De'Longhi HFS50B20.AV

Την Orange Week βρίσκουμε φανταστικά deals και σε μικρότερα θερμαντικά σώματα. Τα αερόθερμα μπορεί να μην τα βγάζουν πέρα με τις ανάγκες θέρμανσης των μεγάλων χώρων του σπιτιού, ωστόσο είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο κομμάτι του «παζλ», για να απολαμβάνεις αποδοτική θέρμανση και άνετη ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα. To αερόθερμο De'Longhi HFS50B20.AV έρχεται με εργονομικό σχεδιασμό, μικρό μέγεθος, μέγιστη φορητότητα και ισχύ 2000W για να απολαμβάνεις τη θαλπωρή που ονειρεύεσαι σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Στο υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, ακόμα και το μπάνιο.

Top Orange Deal #4: Primo PREB-81080/PRIMO PREB-81079

Η πιο οικονομική, και μεταξύ μας, χουχουλιάρικη λύση θέρμανσης για τις νύχτες του χειμώνα είναι το ηλεκτρικό υπόστρωμα. Τι καλύτερο άλλωστε από το να ξαπλώνεις στα ζεστά όσο έξω μαίνεται η κακοκαιρία. Ακόμα και αν το χειμωνιάτικο ψύχος σε αφήνει «παγερά» - see what we did there - αδιάφορο, ένα ηλεκτρικό υπόστρωμα μπορεί να χρησιμεύσει ως μια οικονομική εναλλακτική αντί ενός συμβατικού θερμαντικού σώματος. Ειδικά από τη στιγμή που και εδώ βρίσκεις άχαστα orange deals. Το ηλεκτρικό υπόστρωμα της PRIMΟ (μονό ή διπλό), διαθέτει ισχύ 60W, αποσπώμενο χειριστήριο, 3 βαθμίδες θέρμανσης και προστασία από υπερθέρμανση. Όσα χρειάζεσαι δηλαδή για να περάσεις τον πιο cosy χειμώνα.

orange-deals-thermantika-swmata-02

Top Orange Deal #5: Rohnson R-91512

Για να τα βγάλεις πέρα όμως με το πολικό λέμε τώρα ψύχος, εκτός από τις χαμηλές θερμοκρασίες έχεις να αντιμετωπίσεις και το θέμα της υγρασίας. Πολλές φορές τα υψηλά ποσοστά υγρασίας είναι αυτά που ευθύνονται για εκείνη την εκνευριστικά διαπεραστική αίσθηση του κρύου που δε λέει να φύγει. Η άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού περνάει επομένως μέσα από τον αφυγραντήρα. Για ένα χώρο έως 60 τ.μ. ο αφυγραντήρας Rohnson R-91512 είναι ό,τι πρέπει. Με δυνατότητα συλλογής υγρασίας 12lt/24ωρο και ισχυρή λειτουργία ιονισμού, το μοντέλο της Rohnson εξασφαλίζει υγιεινή και ζεστή ατμόσφαιρα χωρίς να χρειάζεται να έχεις μονίμως αναμμένα όλα τα σώματα του σπιτιού στο φουλ.

Top Orange Deal #6: De'Longhi DNS60

Ακόμα ένα top orange deal της «Πορτοκαλί Εβδομάδας» που διανύουμε στα Public, αφορά το De'Longhi DNS60. Ο αφυγραντήρας της ιταλικής εταιρείας είναι αποδοτικός, πανεύκολος στη χρήση, αθόρυβος και προπάντων αξιόπιστος. Ο De'Longhi DNS60 απορροφά έως και 16lt νερού την ημέρα, με χωρητικότητα δοχείου που φτάνει τα 2,8Lt. Διαθέτει 5 ειδικά modes αφύγρανσης αλλά και έξτρα λειτουργίες (στέγνωμα ρούχων, λειτουργία ιονιστή, χρονοδιακόπτης παύσης λειτουργίας), που υπόσχονται να χαρίσουν ζεστασιά στο σπίτι σου, κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Εννοείται πως και το μοντέλο τελευταίας τεχνολογίας της De'Longhi θα το βρεις σε τιμή Orange Week.

Top Orange Deal #7: Primus PM-WUI-16L

Όσο μεγαλώνει το εμβαδόν του χώρου σου τόσο πιο ισχυρές χρειάζεται να είναι οι επιδόσεις του αφυγραντήρα. Ο αφυγραντήρας Primus PM-WUI-16L έρχεται να καλύψει αποδοτικά μεγάλους χώρους έως 80 τ.μ. Με το μοντέλο της Invertor απολαμβάνεις πεντακάθαρη ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από υγρασία και αιωρούμενα σωματίδια που βλάπτουν την υγεία, χάρη στον ιονιστή και την τεχνολογία UVC. Με δοχείο χωρητικότητας 3Lt και μια μεγάλη ποικιλία ειδικών λειτουργιών (χρονοδιακόπτης 24 ωρών, λειτουργία Turbo, σύστημα στεγνώματος ρούχων, αυτόματη επανεκκίνηση, αυτοδιάγνωση βλαβών, Wi-Fi συνδεσιμότητα κ.α.) ο Invertor Primus Primus PM-WUI-16L εγγυάται ένα εκατό τοις εκατό υγεινό περιβάλλον στο σπίτι. Ζεστό το χειμώνα όσο και δροσερό το καλοκαίρι.

orange-deals-thermantika-swmata-03

Top Orange Deal #8: Juro-Pro Optimum

Τέλος, αν αναζητάς το απόλυτο μοντέλο αφυγραντήρα που θα βάλει τέλος στις όποιες σκοτούρες σχετίζονται με την υγρασία του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, να σε ενημερώσουμε τότε πως ανάμεσα στις δεκάδες προσφορές της Orange Week θα βρεις και το πανίσχυρο Juro-Pro Optimum. Η λέξη πολυεργαλείο του ταιριάζει καλύτερα μιας και ο ο Juro-Pro Optimum είναι επίσης καθαριστής και ιονιστής αέρα. Με δεξαμενή νερού 2,8 Lt, πολλαπλές λειτουργίες αφύγρανσης, πάνελ αφής, εργονομικό σχεδιασμό που κάνει τη διαφορά και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, το μοντέλο της Juro-Pro φέρνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα αφύγρανσης σε μία μόνο συσκευή. Συνδύασέ τον με τις λύσεις θέρμανσης που είδαμε πιο πάνω και είσαι πανέτοιμος για το φετινό χειμώνα. Όσο σκληρός κι αν αποδειχθεί στο φινάλε. 

Public Orange Week: Ετοιμάσου για έναν ζεστό και συναρπαστικό χειμώνα!

Ψήθηκες για ακόμα περισσότερα Orange deals; Πες Public κι έγινε! Οι καλύτερες προσφορές σε περιμένουν στο Public.gr για να μπεις από νωρίς σε κλίμα εορτών και να απολαύσεις τα φετινά Χριστούγεννα φτιάχνοντας την πιο cosy και fun ατμόσφαιρα που έχεις ποτέ ονειρευτεί!