Πασχαλινή μαγεία στη βιτρίνα του Public Golden Hall!

Περίληψη: Ποιο παιδί δεν αγαπά τη μαγεία; Κανένα! Γι’ αυτό στο Public Golden Hall ετοιμάσαμε μία μαγική εμπειρία για τα παιδιά τις ημέρες του Πάσχα!

Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και εμείς έχουμε ήδη μπει σε κλίμα πασχαλινό! Καιρός να το κάνεις κι εσύ! Ξεκίνα φτιάχνοντας ένα σχέδιο για το Πάσχα 2022. Τι εννοούμε σχέδιο; Να εντοπίσεις και να προμηθευτείς λαμπάδα, παιχνίδια, δώρα, σοκολατένιο αυγό και όλα όσα περιμένουν τα παιδιά αυτές τις μέρες, αλλά και όσα χρειάζεσαι κι εσύ. Οι αστείες λαμπάδες είναι μία fun επιλογή για όλες τις ηλικίες, ενώ πολλά βαφτιστήρια περιμένουν σίγουρα κάποιο tech δώρο από τη νονά και το νονό φέτος. Κάτι τέτοιες περιόδους, όπως αυτή του Πάσχα, είναι σίγουρα οι καλύτερες μέρες να είσαι παιδί! Γι’ αυτό και αποφασίσαμε φέτος να προσθέσουμε ακόμα περισσότερη μαγεία στο Πάσχα των παιδιών. Πασχαλινή μαγεία; Ναι! Στο Public!

Τρελοκαπελάς και Αλίκη ήρθαν στο Public Golden Hall

Όσοι επισκεφθούν το κατάστημα Public στο Golden Hall μέχρι το Μεγάλο Σάββατο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα «μαγικό» ζωντανό act. Στη βιτρίνα του καταστήματος θα εμφανίζονται ο Τρελοκαπελάς και η Αλίκη, οι αγαπημένοι χαρακτήρες από το αριστούργημα της παιδικής λογοτεχνίας «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Πάρε τα παιδιά και έλα βόλτα στο Public Golden Hall λοιπόν, όχι μόνο για να αποκτήσεις τα πασχαλινά είδη που θέλει το βαφτιστήρι, αλλά και για να απολαύσουν τα παιδία μία «μαγική» εμπειρία ψυχαγωγίας στο κατάστημα.

Video Duration
0:15

Ο Τρελοκαπελάς και η Αλίκη θα βρίσκονται στο Public Golden Hall μέχρι το Μεγάλο Σάββατο. Οι ώρες που θα εμφανίζονται στο κατάστημα έχουν ως εξής:

  • 08/04: 17:00 – 21:00
  • 09/04: 11:00 – 15:00
  • 15/04: 17:00 – 21:00
  • 16/04: 11:00 – 15:00
  • 17/04: 11:00 – 15:00
  • Μ. Τρίτη – Μ. Παρασκευή: 17:00 – 21:00
  • Μ. Σάββατο: 11:00 – 15:00

Το φετινό Πάσχα λοιπόν, μην σημειώσεις απλώς τα δώρα που θα σου ζητήσουν τα παιδιά! Μία επίσκεψη στο κατάστημα Public στο Golden Hall για τα πασχαλινά ψώνια είναι ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, αλλά και να μαγευτούν οι μικροί μας φίλοι από το πρωτότυπο show που τα περιμένει στη βιτρίνα του καταστήματος. Οπότε, τώρα που φτιάχνεις τα πλάνα σου για το Πάσχα η μόνη σου σκέψη για να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι και να χαρίσεις μαγικές στιγμές στα παιδιά είναι μία: επόμενη στάση Public Golden Hall!