Public x E-professor.gr: Ενισχυτική εκπαίδευση online για κάθε μαθητή!

Περίληψη: Συνεργαζόμαστε με την πλατφόρμα του e-professor.gr για να φέρουμε τα οφέλη της online διδασκαλίας σε όλους τους μαθητές της μέσης εκπαίδευσης!

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με τους μαθητές και τους γονείς να προετοιμάζονται πλέον πυρετωδώς για την επιστροφή στις τάξεις. Τα ερωτήματα πολλά. Τι χρειάζεται η λίστα των σχολικών; Ποια είναι τα καλύτερα βοηθήματα για κάθε τάξη; Ήρθε μήπως ή ώρα για νέα σχολική τσάντα; Για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου στον ορίζοντα υπάρχει και το θέμα του φροντιστηρίου. Enter, e-professor.gr. Η πλατφόρμα του e-professor.gr δημιουργήθηκε για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο online φροντιστήριο. Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν ενεργά και τα Public. Στόχος μας, η πρόσβαση των μαθητών σε ενισχυτική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, όπου και αν βρίσκονται

E-professor.gr: Το σύγχρονο φροντιστήριο έρχεται στο σπίτι σου!

Το e-professor.gr μοιάζει σε πολλά με το φροντιστήριο της γειτονιάς. Με τη διαφορά βέβαια, πως εκείνο είναι που «έρχεται» στο σπίτι σου και όχι το ανάποδο όπως συνηθίζεται. Οπότε ευθύς αμέσως απαλλάσσεσαι από την κούραση του commuting, είτε είσαι γονιός είτε μαθητής. Η πλατφόρμα του e-professor.gr προσομοιάζει πλήρως τη λειτουργία του «φυσικού» φροντιστηρίου, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη μαθητική εμπειρία με τη βοήθεια της τεχνολογίας. 

Οι μαθητές συνδέονται με τον κατάλληλο εξοπλισμό στην εικονική αίθουσα, έχουν οπτική και ακουστική επαφή με τον καθηγητή και παρακολουθούν το μάθημα από το χώρο τους. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον καθηγητή, να διατυπώσουν απορίες και να συμμετέχουν στο μάθημα. Μέσω της ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας, οι μαθητές παρακολουθούν live τον πίνακα του καθηγητή, τις σημειώσεις του και εξετάζονται με ειδικά τεστ προσομοίωσης.public-eprofessor-01

Με λίγα λόγια όλα τα εργαλεία που χρειάζονται σήμερα οι μαθητές για να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους, έρχονται πλέον στην οθόνη του laptop ή του tablet.

Οι καθηγητές που συνιστούν την ομάδα του e-professor.gr είναι εκπαιδευμένοι πάνω στο κομμάτι του distance learning, μια μέθοδο διδασκαλίας η οποία αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ μαθητών, σπουδαστών και εκπαιδευτικών. Στο e-professor.gr διδάσκονται 25+ μαθήματα μέσης εκπαίδευσης, πληροφορικής και ξένων γλωσσών. Ο κάθε μαθητής μπορεί επίσης να διαμορφώσει ένα προσωποποιημένο πακέτο εκμάθησης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους του.

Γνώρισε τον δικό σου e-professor με έκπτωση -30%!

Τα online μαθήματα είναι το μέλλον της εκπαίδευσης, ενώ συνδυαστικά με τη φυσική παρουσία στις τάξεις μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά τους μαθητές να πετύχουν τους στόχους τους και να φέρουν την καθημερινή μελέτη στα δικά τους «μέτρα». Φέτος, στα Public κάνουμε Back to School μαζί με το e-professor.gr, στηρίζοντας την ισότιμη ενίσχυση γνώσεων για όλους τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Αγοράζοντας τα σχολικά σου στα Public, έχεις έκπτωση -30% στα φροντιστηριακά δίδακτρα του e-professor.gr!

Ετοιμάσου για Back to School στα Public

Βιβλία τσεκ, tech εξοπλισμός τσεκ, σχολικά είδη τσεκ. Τώρα μπορείς σιγά σιγά να «τικάρεις» και τα υπόλοιπα κουτάκια της σχολικής λίστα για να σε βρει πανέτοιμο η νέα σεζόν. Ε, και αν κατά τύχη, δεν την έχεις κάπου εύκαιρη, τη φτιάχνουμε εμείς! Πού; Εννοείται στα καταστήματα Public και το Public.gr. Με τη μεγαλύτερη ποικιλία και με τον τρόπο πληρωμής που σου ταιριάζει.

Καλή σχολική χρονιά!