Έξυπνες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Περίληψη: Βρες χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά και μοίρασε χαρά φέτος τις γιορτές! Ανακάλυψε τις προτάσεις μας για ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά!

Ήρθε σχεδόν ο Δεκέμβρης ε; Πότε φτάσαμε εδώ ούτε που το καταλάβαμε! Έχουμε όμως τη γιορτινή ατμόσφαιρα παντού γύρω μας να μας το υπενθυμίζει και να μας φτιάχνει τη διάθεση ταυτόχρονα! Τώρα που όλοι στολίζουν το δέντρο και κάνουν πλάνα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, είναι ώρα να σκεφτείς και τα χριστουγεννιάτικα δώρα! Και εννοείται πώς προτεραιότητα παίρνουν τα παιδιά! Οι χειμερινές διακοπές είναι μία εποχή που τους ανήκει άλλωστε! Μπορεί να νομίζεις πως έχεις ακόμα χρόνο στη διάθεσή σου, αλλά όσο γρήγορα έφυγαν οι περασμένοι 11 μήνες τόσο γρήγορα μπορεί να περάσουν και οι μέρες του Δεκέμβρη! Για πάμε να δούμε από σήμερα τι «παίζει» σε χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά κάθε ηλικίας, για να μην «ψάχνεσαι» τελευταία στιγμή.

Ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά νηπιαγωγείου

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας, η επιλογή χριστουγεννιάτικου δώρου μοιάζει εύκολη υπόθεση. Τους χαρίζεις ένα παιχνίδι και ό,τι και να τους πάρεις θα διασκεδάσουν. Μόνο που η ποιότητα του παιχνιδιού παίζει μεγάλο ρόλο στο τι θα αποκομίσουν τα παιδιά από αυτό, πέρα από διασκέδαση. Τσέκαρε 3 ιδέες μας για χριστουγεννιάτικά δώρα για παιδιά νηπιαγωγείου (3 έως 5 ετών), τις οποίες θα αγαπήσουν και τα μικρά και οι γονείς.

Play-Doh Kitchen Creations Super Colorful Café Playset

Με ένα σετ πλαστελίνες τα παιδιά είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν τη φαντασία τους και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους! Γι’ αυτό και το Play-Doh Kitchen Creations Super Colorful Café Playset ξεχωρίζει! Διαθέτει 8 δοχεία με τα κορυφαία πλαστοζυμαράκια της Play-Doh, με τα οποία τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ό,τι θέλουν! Έχει όμως και όλα τα αξεσουάρ για να ετοιμάσουν πλαστελινο-λιχουδιές για το δικό τους καφέ, με 20 αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι.

Επιτραπέζιο «Buckaroo!»

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μία τέλεια ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά! Επίλεξε ένα παιχνίδι κατάλληλο για την ηλικία τους, στήσε το ταμπλό και ξεκινήστε το παιχνίδι. Ειδικά τις ημέρες των γιορτών, που όλοι θα είστε μαζεμένοι σε ένα σπίτι, μπορείς να χαρίσεις στα παιδιά στιγμές χαράς που θα τις θυμούνται για πάντα. Εμείς ξεχωρίζουμε το «Buckaroo!», το οποίο είναι απρόβλεπτο, διασκεδαστικό και πολύ εύκολο να το καταλάβουν τα μικρά παιδιά.

Barbie Cutie Reveal

Οι κούκλες είναι ένα από τα αρχαιότερα παιχνίδια, μιας και είναι και αυτό ένα πολύ εκπαιδευτικό παιχνίδι. Παίζοντας με κούκλες, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν την ενσυναίσθησή τους και να αποκτήσουν (ή να εξελίξουν) κοινωνικές δεξιότητες. Τι καλύτερο από μία Barbie για χριστουγεννιάτικο δώρο για παιδιά 3-5 ετών λοιπόν; Η Barbie Cutie Reveal με λαγουδάκι και 10 εκπλήξεις θα γίνει αμέσως το αγαπημένο παιχνίδι σε όποιο παιδί το χαρίσεις!

Ποια χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά δημοτικού σου προτείνουμε

Αν ψάχνεις δώρο για λίγο μεγαλύτερα παιδιά, ο στόχος σου πρέπει να είναι περίπου ίδιος. Φυσικά και θέλεις να διαλέξεις κάτι με το οποίο θα διασκεδάσουν. Αλλά είναι προτιμότερο ό,τι επιλέξεις να βοηθήσει τα παιδιά να περάσουν ποιοτικά τον ελεύθερό τους χρόνο. Μην αγχώνεσαι, και εδώ σου έχουμε ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά δημοτικού, δηλαδή 6-12 ετών.

Μαθαίνω και Δημιουργώ – Αποστολή στον Άρη

Τα παιδιά, από το δημοτικό ακόμα αρχίζουν να σκέφτονται τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν. Εμείς οι μεγάλοι τους ρωτάμε πολύ συχνά για αυτό, οπότε λογικό δεν είναι; Τι θα έλεγες, λοιπόν, να επιλέξεις ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο για παιδιά και να τους χαρίσεις ένα παιχνίδι που θα τα φέρει πιο κοντά με τις θετικές επιστήμες; Δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά λένε ότι θέλουν να γίνουν αστροναύτες, οπότε το καλύτερο δώρο δεν είναι άλλο από το Διαστημικό Εργαστήριο Αποστολή στον Άρη.

LEGO Minecraft The Training Grounds

Αν τα παιδιά παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή, τότε είναι τεράστια η πιθανότητα να παίζουν Minecraft. Μιλάμε για ένα από τα κορυφαία και πιο επιτυχημένα video games όλων των εποχών. Ο τεράστιος ανοιχτός κόσμος του επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν. Φέρε αυτά τα συναισθήματα και στον πραγματικό κόσμο, χαρίζοντας στα παιδιά το σετ LEGO Minecraft The Training Grounds για τα Χριστούγεννα.

Ένα παιδί μετράει τ' άστρα

Δημοτικό. Η καλύτερη ηλικία για να αγαπήσει ένα παιδί τη λογοτεχνία. Και ένα από τα καλύτερα βιβλία για να το κάνει αυτό είναι το «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη! Τα οφέλη του διαβάσματος είναι πάρα πολλά και με το κατάλληλο βιβλίο θα βοηθήσεις τους μικρούς σου φίλους να ανακαλύψουν τη μαγεία της λογοτεχνίας.

Μικρά χριστουγεννιάτικα δωράκια για παιδιά κάθε ηλικίας!

Μπορείς να κινηθείς και σε άκρως χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, επιλέγοντας μικρά δωράκια που ταιριάζουν με την εποχή. Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο BIC θα αυξάνει κάθε μέρα την ανυπομονησία των παιδιών για τα Χριστούγεννα, αφού κάθε μέρα θα μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη γιορτή! Μετά τις γιορτές, τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους κάθε μέρα τη γραφική ύλη του σετ, για να τους θυμίζει τις τέλειες ημέρες των χειμερινών διακοπών. Τέλεια επιλογή είναι και τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Τα παιδιά μπορούν να διακοσμήσουν το γραφείο και το δωμάτιό τους για να νιώσουν τη μαγεία των γιορτών.

Plan B: Φτιάξε κάτι χειροποίητο στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξεις την αγάπη σου από το να δημιουργήσεις κάτι πραγματικά μοναδικό! Φτιάχνοντας ένα χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά θα τα ξαφνιάσεις ευχάριστα και θα τους δώσεις να καταλάβουν πόσο σημαντικά είναι για εσένα. Μάζεψε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για κατασκευές, συμβουλέψου ένα βιβλίο με χειροτεχνίες και φτιάξε κάτι ξεχωριστό. Μπορείς να φτιάξεις στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, για να μείνεις στο πνεύμα της εποχής, ή μπορείς να δημιουργήσεις κάτι τελείως διαφορετικό, όπως ένα διακοσμητικό για το δωμάτιό τους.

Μπορείς ακόμα και να αντιστρέψεις αυτή την ιδέα! Αντί να φτιάξεις εσύ κάτι, κάνε δώρα στα παιδιά αξεσουάρ χειροτεχνίας με αντικείμενα κατάλληλα για την ηλικία τους, για να φτιάξουν εκείνα ό,τι θέλουν. Έτσι τα παιδιά θα μπορούν να εκφράσουν με έναν ακόμα τρόπο τη δημιουργικότητά τους! Και για να γίνει ακόμα πιο ουσιώδες αυτό το δώρο, μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά στις κατασκευές τους και να περάσετε παρέα πολύ χρόνο, δημιουργικά και ποιοτικά. Μία τέλεια ιδέα για κατασκευές αυτή την περίοδο είναι ένα χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον αγαπημένο δάσκαλο ή δασκάλα των παιδιών.

Και αυτά τα Χριστούγεννα, για δώρα στους μικρούς μας φίλους πας μόνο Public!

Το να δίνουμε δώρα μας γεμίζει όλους χαρά! Την εποχή που όλοι ανταλλάσσουμε δώρα, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα από τα καταστήματά μας ή το Public.gr για να βρεις το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για παιδιά. Πρωτότυπα, δημιουργικά, διασκεδαστικά, εκπαιδευτικά. Για όλες τις ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά που σου περνούν από το μυαλό μπορούμε και φέτος να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που σκέφτεσαι!