«The Orange Show» @ Spotify: Με Όσκαρ ξεκινάμε το νέο μας podcast

Περίληψη: Ιστορίες που γίνονται Public στο The Orange Show! Το νέο μας podcast ξεκινά με την Έρρικα Ρούσσου να υποδέχεται την Ιωσηφίνα Γριβέα για μία Οσκαρική συζήτηση.

Πρόσωπα που θες να γνωρίσεις, προσωπικές εμπειρίες που αξίζει να ακούσεις, ειδήσεις γύρω από ό,τι σε αφορά, σχόλια για οτιδήποτε pop υπάρχει στη ζωή σου, προτάσεις για να δώσεις χρώμα και γεύση στις εξόδους σου, διαγωνισμοί στους οποίους σίγουρα θες να πάρεις μέρος! Οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητα σου σε ένα podcast, γεμάτο cool διάθεση και θετικά vibes. Αυτό είναι το «The Orange Show»! Το  πρώτο μας podcast είναι εδώ με την Έρρικα Ρούσσου και σου «κλείνει» το μάτι μία φορά το μήνα. Ακολούθησε το «The Orange Show» στο Spotify για να μην χάσεις κανένα από τα επόμενα επεισόδια!

The Orange Show ή αλλιώς ό,τι παίζει σήμερα 

Η αλήθεια είναι ότι τα podcasts δεν είναι απλά, μικρές ή μεγαλύτερες σε διάρκεια, εκπομπές. Είναι η παρέα μας στο μετρό, στον ηλεκτρικό, στο λεωφορείο. Η συντροφιά μας όταν όλοι λείπουν από το σπίτι ή απλά περιμένουμε τους φίλους και τον σύντροφο μας να έρθει στο ραντεβού που έχουμε δώσει. Μία καλή ευκαιρία να μάθουμε νέα πράγματα, να δούμε όσα γνωρίζουμε από μία άλλη οπτική, να σκεφτούμε, να προβληματιστούμε, να διώξουμε το στρες και να χαλαρώσουμε. Να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, να ακούσουμε κάτι διαφορετικό, να υιοθετήσουμε νέα hobbies και να «περπατήσουμε» σε νέα μονοπάτια.

Το «The Orange Show» είναι αυτό ακριβώς. Ένα σύγχρονο καλειδοσκόπιο που αγαπά τον πολιτισμό, τα events, τις βόλτες, τον green τρόπο ζωής. Η Έρρικα Ρούσσου μάς σερβίρει ένα ιδιαίτερο «μενού», το οποίο περιλαμβάνει ακόμα και χρήσιμα tips για να αλλάξεις το σπίτι και να περάσεις funταστικά ακόμα και τις μέρες που δεν προλαβαίνεις να βγεις από αυτό. Ποια βινύλια έχουν μία ξεχωριστή θέση στη συλλογή μας; Ποια τραγούδια έχουν μπει τον τελευταίο καιρό στο repeat; Ποια θεατρική παράσταση μας έκανε να γελάσουμε ή να προβληματιστούμε; Για ποιες συναυλίες ετοιμαζόμαστε το καλοκαίρι; Και, για να έρθουμε και στο πρώτο επεισόδιο του podcast, πώς γίνεται το 1999 να πήρε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας το «Ερωτευμένος Σαίξπηρ»; Στο «The Orange Show» φέρνουμε στο προσκήνιο ιστορίες που αξίζουν να γίνουν Public.

The Orange Show: Οσκαρικό πρώτο επεισόδιο με την Ιωσηφίνα Γριβέα

orange-show-ep1-featured

Επειδή η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, στο πρώτο «The Orange Show» η Έρρικα Ρούσσου υποδέχεται την δημοσιογράφο και επίσης podcaster, Ιωσηφίνα Γριβέα, σε ένα οσκαρικό ποδαρικό. Οι δύο δημοσιογράφοι συνομιλούν για τα λαμπερά βραβεία της Ακαδημίας που έρχονται σε λίγες μέρες. Έχει «κλειδώσει» το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου στον Brendan Fraser; Πόσα χρυσά αγαλματίδια θα φέρει στην A24 το «Τα πάντα όλα»; Θα κάνει η Kate Blanchet το «χατ-τρικ»; Ποιο φαβορί θα φύγει με άδεια χέρια και ποιο outsider θα κάνει την έκπληξη; Η Ιωσηφίνα Γριβέα κάνει τις προβλέψεις της λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή του σινεμά την Κυριακή 12/03. Δεν μένει εκεί όμως! Μαζί με την Έρρικα Ρούσσου συζητούν για τις θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν, αλλά και για έναν Star Wars διαγωνισμό που δεν πρέπει να χάσεις!

Η νέα σου αγαπημένη συνήθεια!

To «The Orange Show» με την Έρρικα Ρούσσου ξεκινά με σκοπό να σου μεταφέρει ό,τι πιο hot «παίζει» σήμερα και να σε κάνει να περάσεις καλά. Πάτα Follow στο The Orange Show στο Spotify και ανακάλυψε το νέο αγαπημένο σου podcast! Ή απλά πάτα Play ακριβώς από κάτω!

Καλή ακρόαση!