The Orange Show #7: K-Pop stories με τον Άρη Κωνσταντέλλο & 2 διαγωνισμοί!

Περίληψη: Άρης Κωνσταντέλλος και Αντώνης Κωνσταντάρας έρχονται στο 7ο επεισόδιο του The Orange Show με διπλό διαγωνισμό και πολλές ιστορίες για το φαινόμενο K-Pop!

Hallelujah, hallelujah! Καλωσορίζουμε τον Αύγουστο με το κλασικό τραγούδι του Leonard Cohen και νέο επεισόδιο The Orange Show. Αυτή την εβδομάδα, στην παρέα της Έρρικας Ρούσσου, έχουμε τον Άρη Κωνσταντέλλο, Product Manager Μουσικής & Ταινιών στα Public αλλά και τον «συνήθη ύποπτο» Αντώνη Κωνσταντάρα σε μια κουβέντα με γεύση Άπω Ανατολής. Κορέας για την ακρίβεια, μιας και η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το φαινόμενο που ακούει στο όνομα K-Pop! Στο νέο επεισόδιο του podcast θα ακούσεις για την ιστορία του είδους, τα μεγάλα acts που έχουν κατακτήσει τον κόσμο αλλά και έναν super special μουσικό διαγωνισμό! Stay wow, it’s The Orange Show!

K-Pop: Πολλά περισσότερα από ένα απλό genre!

Πώς ξεκίνησε η K-Pop mania; Ποιο ήταν το πρώτο hit που έγινε viral; Πώς κατάφερε η K-Pop να εξελιχθεί στο απόλυτο μουσικό trend με εκατομμύρια fans παγκοσμίως; Ποια είναι τα πιο promising νέα acts, και τι γίνεται στην Ελλάδα; Οι music experts Άρης Κωνσταντέλλος και Αντώνης Κωνσταντάρας δίνουν τις απαντήσεις, κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία του πιο hot μουσικού είδους. Από τους Seo Taiji and Boys μέχρι τη super star ομάδα των BTS, η ιστορία της K-Pop περιλαμβάνει συναρπαστικά inside stories αλλά και σκοτεινές πτυχές. Μετά το απαραίτητο εισαγωγικό μάθημα, οι δύο καλεσμένοι της Έρρικας Ρούσσου, μίλησαν για τα groups που trend-άρουν και κατακτούν σήμερα τα charts, αλλά και τις τεράστιες αλλαγές που έφεραν στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Ποιος Έλληνας συνθέτης έχει γράψει hit για K-Pop girlband; 

Ω ναι, και όμως! Ο Φοίβος είναι ο μοναδικός Έλληνας συνθέτης ο οποίος, σύμφωνα και με το επίσημο bio, έχει μπει στη μουσική αγορά της Νότιας Κορέας! Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Κωνσταντάρας, ο Φοίβος έχει credit στο τραγούδι All Right του διάσημου K-Pop girlband, Red Velvet! Τόσο το single όσο και ο δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο Perfect Velvet, βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των charts όχι μόνο στη Νότιο Κορέα αλλά και στις ΗΠΑ! Πώς έγινε άραγε αυτό; Το άγνωστο – στους περισσότερους – fun fact του Φοίβου έφερε στο προσκήνιο ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα ερωτήματα. Αν για παράδειγμα οι BTS ήταν ελληνικό συγκρότημα ποιο θα ήταν αυτό; Καλή ερώτηση, άκουσε το επεισόδιο και πες μας τη γνώμη σου!

Καλό καλοκαίρι με διπλό διαγωνισμό!

Αναφέραμε στην αρχή ότι στο σημερινό επεισόδιο τρέχει ένας special διαγωνισμός. Για την ακρίβεια δεν είναι ένας αλλά δύο! Έτσι, για να περάσει ο Αύγουστος όσο πιο δροσερά γίνεται! Ασφαλώς, το ένα δώρο δε θα μπορούσε παρά να απευθύνεται στους φανατικούς K-Pop fans. Λόγος για τον δίσκο Proof, το best-of compilation με όλες τις μεγάλες επιτυχίες των BTS. Το δεύτερο δώρο είναι δύο διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Steve Angelo στο Primer Festival στις 26/8. Κλασικά, για να δηλώσεις συμμετοχή, κάνεις follow τη σελίδα του Public στα social και αφήνεις το σχόλιό σου κάτω από το post του διαγωνισμού. Φρόντισε μόνο να έχει μια δόση πρωτοτυπίας!

The Orange Show s01e07: Πάτα play και μπες σε K-Pop ρυθμό!

Το 7ο καλοκαιρινό επεισόδιο του The Orange Show είναι, δικαιωματικά, το μεγαλύτερο της σεζόν. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε όλα τα ενδιαφέροντα που ειπώθηκαν σε ένα μόνο άρθρο. Για να ανακαλύψεις όλα όσα συζήτησαν η Έρρικα Ρούσσου, ο Άρης Κωνσταντέλλος και ο Αντώνης Κωνσταντάρας γύρω από το χθες και το σήμερα της K-Pop, πάτα play εδώ: