Secret Santa δωράκια για ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι!

Περίληψη: Αυτά τα Χριστούγεννα ντύσου Secret Santa και κάνε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δωράκι στους αγαπημένους σου, χωρίς αυτοί να έχουν ιδέα!

Καλό χειμώνα! Ο Δεκέμβριος, ο μήνας της χαράς, της αγάπης και της αισιοδοξίας είναι επιτέλους εδώ! Μικροί και μεγάλοι, όλοι σιγά σιγά μπαίνουμε σε κλίμα Χριστουγέννων, περιμένοντας με ανυπομονησία τις ημέρες των γιορτών. Ώρα επιτέλους να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε και να αποχαιρετήσουμε το 2022, παρέα με τους αγαπημένους μας. Μαζί με το στολισμό του σπιτιού, και το στρώσιμο του γιορτινού τραπεζιού, η πιο iconic στιγμή είναι σίγουρα η ανταλλαγή των χριστουγεννιάτικων δώρων. Τα δώρα των Χριστουγέννων είναι η απόλυτη εκδήλωση αγάπης, η οποία γεμίζει τις καρδιές μας με θετικά συναισθήματα. Φέτος, μπορείς να δώσεις ένα ακόμα πιο διασκεδαστικό twist στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι με το Secret Santa. Αν ο «μυστικός» Άγιος Βασίλης δε σου λέει κάτι, συνέχισε να διαβάζεις, και δες πώς θα κάνεις το φετινό Christmas πάρτι πραγματικά αξέχαστο!

Secret Santa: Το νέο Christmas trend που έχει κατακτήσει τον κόσμο

Αν λατρεύεις όπως κι εμείς τα χριστουγεννιάτικα δώρα, ξέρεις πολύ καλά το πηγαίο αίσθημα της χαράς όταν παίρνεις στα χέρια σου το κουτί με το κόκκινο περιτύλιγμα. Έχεις αναρωτηθεί όμως πώς θα ήταν τα πράγματα άμα δεν ήξερες το όνομα του αποστολέα; Το δημοφιλές χριστουγεννιάτικο έθιμο είναι πλέον must στις εορταστικές συγκεντρώσεις. Ευρηματικό αλλά και απίστευτα fun, το Secret Santa μας φέρνει ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που είναι και το πραγματικό νόημα των γιορτών. Όσοι λαμβάνουν μέρος στο Secret Santa, ξεκινούν γράφοντας το όνομά τους σε ένα χαρτάκι. Αφού συγκεντρωθούν τα ονόματα, ο καθένας επιλέγει από ένα, αναλαμβάνοντας έτσι το ρόλο του «μυστικού» Άγιου Βασίλη. Στόχος, να βρουν το ιδανικό δώρο για τον δικό τους παραλήπτη, ο οποίος δεν μαθαίνει το όνομα του αποστολέα παρά στο τέλος. Το συναρπαστικό αυτό guessing game κορυφώνεται με την τελική αποκάλυψη των δώρων και της ταυτότητας των Secret Santas την ημέρα των Χριστουγέννων.

secret-santa-01

Secret Santa’s gadgets

Τι δώρο όμως να επιλέξεις; Καλό ερώτημα. Ας δούμε μερικές προτάσεις δώρων που παίζουν δυνατά. Μικρά, εύχρηστα και πρακτικά τα gadgets είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Όποια και αν είναι τα γούστα του δικού σου παραλήπτη, δύσκολα θα πει όχι σε ένα εντυπωσιακό wearable. Ας πάρουμε για παράδειγμα τα activity trackers. Οκ, δεν έχουμε αυταπάτες. Με μελομακάρονα και κουραμπιέδες να καιροφυλαχτούν σε κάθε γωνιά, το πιθανότερο είναι πως η γυμναστική αυτές τις μέρες θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Τα σύγχρονα trackers έχουν όμως αρκετές ακόμη προηγμένες λειτουργίες, ενώ ο σχεδιασμός τους δίνει ξεχωριστό στιλ σε όποιον τα φορά. Επίσης, γιορτές έχουμε οι φωτογραφίες στα social αυτή την περίοδο δίνουν και παίρνουν. Selfie sticks και λοιπά αξεσουάρ smartphone είναι το καλύτερο δώρο για τον φίλο που βγάζει φωτογραφίες non-stop, κρατώντας ζωντανές αναμνήσεις που θα θυμάσαι μια ζωή.

Εξοπλισμός για gaming Χριστούγεννα

Αν αναλάβεις ρόλο Secret Santa για έναν φανατικό fan των video games, καταλαβαίνεις πως το δώρο σου πρέπει να είναι κάτι σχετικό. Με τόσα κορυφαία παιχνίδια που είδαμε πρόσφατα, μια μικρή αναβάθμιση στο gear μοιάζει επιβεβλημένη. Σε περίπτωση που μιλάμε για ταγμένο PC gamer, ένα gaming ποντίκι θα εκτιμηθεί δεόντως. Με υψηλή ακρίβεια, ταχύτερη απόκριση και high-end σχεδιασμό τα σύγχρονα mouses εξασφαλίζουν τον πλήρη έλεγχο, ανεβάζοντας level τη συνολική gaming εμπειρία. Tο ποντίκι, ως γνωστόν, πάει «πακέτο» με το mousepad, οπότε μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά σε gaming mousepads που είναι σχεδιασμένα για πολύωρο και άνετο παχνίδι.

Βάλε ρυθμό στις γιορτές των Χριστουγέννων!

Χριστούγεννα χωρίς μουσική δεν γίνεται. Και για να σε προλάβουμε, δεν εννοούμε μόνο το δίδυμο Carey-Sinatra που παίζει κυριολεκτικά παντού. Στο χριστουγεννιάτικο πάρτι, DJ είσαι εσύ και η παρέα σου, οπότε η επιλογή της playlist is up to you. Ο audiophile φίλος, που θα συμμετάσχει στο Secret Santa, θέλει όμως ένα δώρο «κομμένο» και «ραμμένο» στα μέτρα του. Τι σημαίνει αυτό; Φορητά ηχεία με λεπτομερή στερεοφωνικό ήχο, ασύρματη σύνδεση και πολλά db. Ευκαιρία να κάνετε μαζί ένα rewind μέσα από το Spotify Wrapped, και να ανακαλύψεις κάνα δυο νέες μπαντούλες. Τώρα, αν από την άλλη οι μουσικές του προτιμήσεις είναι πιο… εκλεκτές (κοινώς δεν ακούγονται), ένα ζευγάρι wireless ακουστικά ίσως αποδειχθεί ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις το σπαμάρισμα.

secret-santa-02

Γίνε Secret Santa με κλασικά X-mas δώρα

Υπάρχουν πάντα και οι all time classic επιλογές. Και μάντεψε, μόνο τυχαία δε λέγονται έτσι. Άλλωστε ποιος καλύτερος τρόπος για να μπεις σε εορταστικό κλίμα από μια ωραία χριστουγεννιάτικη κούπα ή ένα στιλάτο christmas ημερολόγιο; Πρόσθεσε ένα διακριτικό γούρι και μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κάρτα και έχεις φτιάξει γρήγορα ένα εξαιρετικό all-around δώρο. Ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις πολλά για τα γούστα του παραλήπτη ή αν ετοιμάζεσαι διοργανώσεις ημέρα Secret Santa στο γραφείο, καλύτερα να το παίξεις safe. Φανταζόμαστε πως δε θέλεις να τα θαλασσώσεις στην πρώτη σου απόπειρα ως «μυστικός» Άγιος Βασίλης. Έτσι δεν είναι;

Πρωτότυπα δώρα για μοναδικά Χριστούγεννα!

Δε χρειάζεται όμως να περιοριστείς μόνο στα καθιερωμένα. Μπορείς φέτος να κάνεις τη διαφορά με πρωτότυπα δώρα, βάζοντας τη δική σου secret santa υπογραφή τα φετινά Χριστούγεννα. Ένα θερμός για τη δουλειά είναι πάντα χρήσιμο, όπως και ένα μοδάτο lunchbox. Με λίγη φαντασία, και μια μικρή έρευνα στο public.gr μπορείς να βρεις ακόμα περισσότερες original ιδέες, για να κλέψεις τις εντυπώσεις, κάνοντας το ωραιότερο secret santa δώρο.

Χριστουγεννιάτικα βιβλία: Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

Για το τέλος, αφήσαμε το Νο. 1 χριστουγεννιάτικο δώρο. Το βιβλίο συντροφεύει ιδανικά τις χριστουγεννιάτικες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, ειδικά τώρα που ο καιρός ευνοεί το χουχούλιασμα με καφέ και ζεστή κουβερτούλα. Πριν επιλέξεις το βιβλίο που θα δωρίσεις ως Secret Santa, φρόντισε να μάθεις μερικά πράγματα για το λογοτεχνικό γούστο του παραλήπτη. Αν για παράδειγμα διαβάζει φανατικά ρομαντική λογοτεχνία, ένα βιβλίο της Colleen Hoover είναι ό,τι πρέπει. Αν από την άλλη προτιμά non-fiction αναγνώσματα, τα έργα του βραβευμένου Yuval Noah Harari, δύσκολα θα τον αφήσουν ασυγκίνητο. Τα Χριστούγεννα είναι φυσικά η αγαπημένη εποχή των παιδιών και τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις για να τους εμφυσήσεις τη χαρά της ανάγνωσης.

secret-santa-03

Έλα στα Public και γίνε ο καλύτερος Secret Santa

Μοσχομυριστά χριστουγεννιάτικα φαγητά, χαλαρή μουσική, δροσερά cocktails και καλή παρέα είναι από μόνα τους αρκετά για ένα δυνατό X-mas πάρτι. Τι λες φέτος να πας ένα βήμα παραπέρα βάζοντας στο πρόγραμμα και το παιχνίδι του Secret Santa; Πίστεψέ μας όταν σου λέμε πως θα γίνει η αγαπημένη X-mas συνήθεια της παρέας.

Με ένα κλικ στο Public.gr θα βρεις χιλιάδες προτάσεις σε χριστουγεννιάτικα δώρα. Αν δεν είσαι σίγουρος τι δώρο θα αρέσει στον παραλήπτη που… τράβηξες από την κληρωτίδα, πέρνα μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα Public και οι άνθρωποί μας θα σε βοηθήσουν για να γιορτάσεις τα φετινά Χριστούγεννα όπως πρέπει. Με ευχές, αγκαλιές και γέλια πλάι στους αγαπημένους σου, και φυσικά τον δικό σου «μυστικό» Άγιο Βασίλη.