Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2023: Τσεκάρουμε τη shopping list των διακοπών

Περίληψη: Οι διακοπές πλησιάζουν και ήρθε η στιγμή να κάνουμε τσεκ στη shopping list με hot καλοκαιρινές εκπτώσεις σε όλα τα αγαπημένα σου είδη.

Ο Ιούλιος είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει πως η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει πλέον ξεκινήσει. Ώρα λοιπόν να αρχίσεις σιγά σιγά τον προγραμματισμό του καλοκαιριού. Τα σχέδια των διακοπών, τα μέρη που θα επισκεφτείς, τις ημερομηνίες της άδειας, και φυσικά το περιεχόμενο της βαλίτσας. Οι διακοπές, όπως ξέρεις, θέλουν τις αγορές τους και τώρα είναι η ιδανική περίοδος μιας και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του 2023 είναι προ των πυλών!  

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν;

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Όπως κάθε χρόνο οι θερινές εκπτώσεις κάνουν πρεμιέρα τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου (φέτος πέφτει στις 10/7). Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν για όλο το υπόλοιπο του καλοκαιριού, μέχρι τις 31 Αυγούστου. Επίσης, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την μεθεπόμενη Κυριακή (16/7) για να κάνεις με άνεση τις αγορές σου.

kalokairines-ekptwseis-2023-01

Summer εκπτώσεις και έφυγες για διακοπές

Εννοείται ότι στις summer εκπτώσεις θα βρεις και τα αγαπημένα σου Public προϊόντα, έτσι ώστε να βάλεις χρώμα πορτοκαλί στο καλοκαίρι σου. Στα καταστήματα Public και το Public.gr θα βρεις προσφορές σε χιλιάδες είδη για να οργανώσεις στην εντέλεια τις διακοπές σου. Και μετά από αυτή τη σύντομη παρένθεση ώρα να κάνουμε τσεκ στη shopping list σου με όλα όσα θα χρειαστείς για ένα φαντασμαγορικό καλοκαίρι.

Παίζει πάρτι στο νησί, φέρε και τα gadgets σου μαζί!

Δύο πράγματα χρειάζεσαι για φανταστικές καλοκαιρινές διακοπές. Καλή παρέα και δυνατή μουσική. Εννοείται δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα κάνει πάρτι το κοντινότερο beach bar για να μπεις στο ρυθμό. Φέρε μαζί τα απαραίτητα gadgets και φτιάξε την κατάλληλη summer ατμόσφαιρα.

Bluetooth ηχεία για τις αγαπημένες σου playlists!

Τα ηχεία Bluetooth είναι η ψυχή του πάρτι. Με δύο κινήσεις, έχεις διαθέσιμες τις αγαπημένες σου playlists όπου και αν βρίσκεσαι, ακόμα και δίπλα στο κύμα. Τα περισσότερα ασύρματα ηχεία Bluetooth συνδυάζουν high-res ήχο, ευκολία μεταφοράς αλλά και μεγάλη αυτονομία για χορό μέχρι πρωίας.

Φωτορυθμικά για φανταστικά summer vibes!

Αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα και να δώσεις στο DIY πάρτι σας ένα touch από… Ibiza, τα φωτορυθμικά είναι αυτό που ψάχνεις. Ανάλογα με τη μουσική διαμορφώνουν το φωτισμό δημιουργώντας φανταστικά οπτικά εφέ και ιδανική ατμόσφαιρα. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι ένας καλός DJ! Το έχεις πιστεύεις;

kalokairines-ekptwseis-2023-02

Smart φωτισμός για καλοκαιρινά πάρτι στο σπίτι

Μην ξεχνάς υπάρχει πάντα και η επιλογή για ένα καλοκαιρινό πάρτι στο σπίτι. Το home party έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μπορείς να περάσεις εξίσου υπέροχα. Μουσική και φωτισμός δίνουν και εδώ το ρυθμό. Ενδεικτικά, ταινίες LED και lightstrips προσφέρουν εκατοντάδες επιλογές ώστε να δημιουργήσεις το απόλυτο mood διασκέδασης!  

Μένεις πόλη; Περπάτησέ την όλη!

Τώρα αν η άδεια πέφτει κομματάκι μακριά, δεν υπάρχει λόγος να τα βάψεις μαύρα. Το καλοκαίρι οι πόλεις αδειάζουν και ο καιρός προσφέρεται για να ανακαλύψεις γνωστές και άγνωστες γωνιές που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν. Ώρα λοιπόν να βολτάρεις φθηνά αλλά και οικολογικά.

Ηλεκτρικό πατίνι για ατέλειωτες βόλτες!

Οι βόλτες με e-scooter τα τελευταία χρόνια trend-άρουν όπως ποτέ άλλοτε. Λογικό άμα το καλοσκεφτείς. Οικονομικά, στιλάτα και άνετα στο δρόμο, τα ηλεκτρικά πατίνια είναι ό,τι πρέπει για να περιηγηθείς στα πιο hot spots της πόλης. Άσε που γλυτώνεις και την ταλαιπωρία του παρκαρίσματος και την πολυκοσμία στα μέσα.

Ηλεκτρικά ποδήλατα για τις μακρινές αποστάσεις

Για μεγαλύτερες διαδρομές τα ηλεκτρικά ποδήλατα κάνουν την καλοκαιρινή εξερεύνηση της πόλης πραγματικά απολαυστική. Τα σύγχρονα e-bikes έρχονται με ρυθμιζόμενο ύψος, αναδιπλούμενο τιμόνι, πτυσσόμενα πεντάλ και σέλα, αλλά και μεγάλη αυτονομία για τις καθημερινές σου βόλτες τώρα που καλοκαιριάζει για τα καλά.

Αξεσουάρ για ασφάλεια και όχι μόνο

Ακόμα και όταν μιλάμε για e-mobility πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια. Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις 2023, θα βρεις δυνατά offers σε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις μετακινήσεις σου. Κράνη, κλειδαριές, φώτα, βάσεις κινητών αλλά και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για παν ενδεχόμενο.

kalokairines-ekptwseis-2023-06

Η μαγεία του θερινού στη βεράντα σου!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του θεάτρου, των μεγάλων φεστιβάλ, και φυσικά, των θερινών. Και ενώ μια βόλτα στο κοντινότερο σινεμά έχει τη δικιά της αίγλη, γιατί να μη φέρεις φέτος το καλοκαίρι την ομορφιά του θερινού στη βεράντα σου; Αν σε ψήνει να δώσεις αέρα θερινού στο μπαλκόνι, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι η στιγμή για μια καλοκαιρινή ανανέωση στη βεράντα σου.

Τα θερινά σινεμά θέλουν τον προβολέα τους

Ok, ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Γιατί να μην συνδεθείς πολύ απλά στο λογαριασμό του Netflix στη smart TV σου και να ξεμπερδεύεις; Οι επιτραπέζιοι προβολείς είναι μια πιο ευέλικτη λύση για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες, συν ότι προσαρμόζονται ευκολότερα στο μέγεθος της βεράντας. Εννοείται φυσικά, ότι ο προβολέας είναι το μυστικό πίσω από την iconic κινηματογραφική εμπειρία των θερινών που όλοι αγαπάμε.

Soundbars για cinematic ήχο!

Εκείνο που θα απογειώσει το DIY σινεμά σου είναι ο ήχος. Τα soundbars τελευταίας γενιάς διαμορφώνουν το ηχοσύστημά σου ανάλογα με τις ανάγκες και το διαθέσιμο χώρο, ενώ ο πολυκάναλος ήχος που συνδυάζει τη συσκευή με το woofer, θα κάνει τα summer movie nights, τη νέα αγαπημένη συνήθεια της παρέας.

Έξτρα πινελιές για την απόλυτη σινεφίλ εμπειρία

Μια αξιόπιστη πηγή και μια επένδυση στο κομμάτι του ήχου είναι τα βασικά για το θερινό στη βεράντα σου. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2023 είναι όμως ευκαιρία να το πας ένα βήμα παραπέρα. Μαξιλάρες, πολυθρόνες, τραπεζάκια, καλαμωτές και φαναράκια δημιουργούν την τέλεια σινεφίλ ατμόσφαιρα για τα βράδια του καλοκαιριού. Α, μην ξεχάσεις εννοείται και τα σνακ για το απαραίτητο τσιμπολόγημα.

kalokairines-ekptwseis-2023-03

Η καλύτερη πίστα της διασκέδασής σου!

Δυνατά offers έχουμε όμως και για τους φίλους gamers. Μπορεί να έχουμε καλοκαίρι, όμως οι κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών συνεχίζονται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνεις step-up στον gaming εξοπλισμό σου;

Controllers και αξεσουάρ για να κάνεις το PS σου αγνώριστο!

Από μόνες τους οι κονσόλες της Sony είναι εγγύηση για hardcore gaming. Αν προσθέσεις όμως και μερικά εκλεκτά αξεσουάρ, εκεί είναι που ανεβάζεις για τα καλά την gaming εμπειρία σου. Το DualSense Edge Wireless είναι η απόλυτη πρόταση gaming χειριστηρίου, για να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια ακριβώς στο στιλ που σου ταιριάζει. Αν από την άλλη, στόχος είναι το immersion, τα ασύρματα ακουστικά Pulse 3D Wireless αναλαμβάνουν να σε βάλουν για τα καλά στον κόσμο του παιχνιδιού.

Gaming keyboard + mouse για να έχεις πάντα το πλεονέκτημα

Για τους ταγμένους PC gamers, μια αναβάθμιση στα βασικά περιφερειακά είναι πάντοτε καλοδεχούμενη. Τα gaming πληκτρολόγια και ποντίκια έρχονται με νέες τεχνολογίες για να ανεβάσεις το παιχνίδι σου, όχι ένα αλλά… πολλά levels. Τώρα που οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινούν, δώσε ένα γερό push στο gear σου για να έχεις το πάνω χέρι ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

kalokairines-ekptwseis-2023-05

Βουνό ή θάλασσα; Τα summer SOS για όπου κι αν πας!

Δυστυχώς δε μπορούμε να αποφανθούμε ακόμα με σιγουριά σε αυτό το δίλημμα, μπορούμε όμως να σου πούμε τι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε. Τα βασικά τα έχουμε δει ήδη εδώ. Σε περίπτωση όμως που δεν έχεις κλείσει ακόμα βαλίτσες, ας δούμε τι άλλο αξίζει να πάρεις μαζί σου.

Drones για τρελές τρελές πτήσεις

Δε νοούνται διακοπές χωρίς τριψήφιο αριθμό φωτογραφιών. Στη θάλασσα, στην παραλία και σε κάθε άλλο μαγευτικό προορισμό που θα επισκεφθείς με την παρέα. Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι λήψεις από ψηλά. Η μοναδική οπτική γωνία της φωτογράφισης με drone αναδεικνύει όλη τη μαγεία της φύσης, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Tablets που πάνε πάντου!

Αν υπάρχει ένα gadget που πρέπει να έχεις μαζί σου εκτός του smartphone, τότε αυτό είναι το tablet. Πάνε οι εποχές που έπρεπε να κουβαλάς αναγκαστικά το laptop στις εκδρομές σου. Τώρα, τα tablets τα βγάζουν πέρα άνετα με τις περισσότερες εργασίες που θα σε απασχολήσουν στις καλοκαιρινές διακοπές. Σερφάρισμα, streaming, e-books, μουσική, βίντεο, κάποιο «επείγον» e-mail από το γραφείο και ό,τι άλλο χρειαστείς.

kalokairines-ekptwseis-2023-05

Οι πιο «hot» καλοκαιρινές εκπτώσεις του 2023 σε περιμένουν στα Public

Οπότε αφού κλείσεις ημερομηνίες και εισιτήρια για τους προορισμούς του καλοκαιριού, σειρά έχει να κάνεις ένα τσεκ στην καλοκαιρινή shopping list. Για όσα μείνουν χωρίς tick, επόμενη στάση είναι το Public.gr και τα καταστήματα Public. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινούν σύντομα και εδώ δεν κάνουμε διακρίσεις. Από gadgets, και παιχνίδια παραλίας, μέχρι wearables και λατρεμένα κόμικ ετοιμάσου να ζήσεις ένα φανταστικό καλοκαίρι, όπως το έχεις ονειρευτεί!