Summer vibes: Η απόλυτη Spotify list για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Περίληψη: Καλοκαίρι, ίσον διασκέδαση, μουσική, χορός και ξεφάντωμα. Ανακάλυψε ανεβαστικά τραγούδια για να συνοδεύσεις τις διακοπές σου με τη νέα μας Spotify list!

Τι σημαίνει για εσένα καλοκαίρι; Εκατοντάδες οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Για πολλούς καλοκαίρι είναι η πολυπόθητη άδεια του Αυγούστου. Για άλλους είναι οι δροσερές βουτιές σε απομακρυσμένες παραλίες. Υπάρχουν και αυτοί που ταυτίζουν το καλοκαίρι με ξέφρενα beach πάρτι, αλλά και εκείνοι που προτιμούν να χαλαρώνουν αγκαλιά με ένα βιβλίο. Ανεξάρτητα από το αν διαλέγουμε βουνό ή θάλασσα, όλοι έχουμε συνδυάσει το καλοκαίρι με δύο πράγματα. Έντονα συναισθήματα και πολλή μουσική. Αν το καλοσκεφτείς, οι πραγματικά αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις συνοδεύονται από μουσική. Θυμήσου τις πρώτες διακοπές με την παρέα ή τις οικογενειακές εξορμήσεις με το αμάξι. Πάντα κάτι έπαιζε, έστω και στο background. Θα μπορούσες να πεις ότι ήταν το ανεπίσημο σύνθημα του καλοκαιριού. Μιας και σιγά σιγά είναι λογικό να ετοιμάζεις αποσκευές – αν δεν έχεις ήδη φύγει - καθίσαμε κάτω και φτιάξαμε ακόμα μια Spotify list για να έχεις έτοιμο το soundtrack των φετινών διακοπών.

Νέα και κλασσικά dance hits για χορό μέχρι πρωίας

Για την Spotify list είχαμε μία μόνο φράση στο νου. Summer vibes. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό σημαίνει upbeat χορευτικά αλλά και χαλαρωτικά τραγούδια. Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει δυνατά hits από καλλιτέχνες που δε χρειάζονται συστάσεις. Οπότε αν εσύ και η παρέα σου κινείστε σε pop και r&b ρυθμούς, η Spotify list θα ταιριάξει γάντι. Τώρα αν η παρέα σου έχει και λίγο μεγαλύτερες ηλικίες, φροντίσαμε να συμπεριλάβουμε αθάνατα club anthems από τα 90s, ώστε να θυμηθείς τι έπαιζε δυνατά πριν 30 χρόνια. Ναι, τόσα έχουν περάσει. Πάμε λοιπόν να τα ανακαλύψουμε!  

Massive – Drake

Προ εβδομάδων ο Drake επέστρεψε δισκογραφικά με το εντυπωσιακό «Honestly, Nevermind». Ο έβδομος δίσκος του Καναδού rapper είναι και ο πιο χορευτικός, με διάχυτες house και EDM επιρροές. Το υπνωτικό «Massive» αντιπροσωπεύει πλήρως τον νέο Drake. Κομμένο και ραμμένο για remix, το νέο lead single του Drake όπως φαίνεται θα παίξει πολύ αυτό το καλοκαίρι. Ρίξε μια ματιά στα views και θα καταλάβεις. 

Bam Bam – Camila Cabello, Ed Sheeran

Στα καλοκαιρινά hits ισχύει αυτό που λέμε «less is more». Ρυθμός, catchy μελωδίες, κεφάτη διάθεση. Εντάξει, και ένα ukulele δεν έκανε ποτέ κακό. Τουλάχιστον αυτή τη συνταγή φαίνεται να ακολουθεί η Camila Cabello, και ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε ότι κάνει λάθος. Το «Bam Bam» είναι το latin pop τραγούδι της χρονιάς και ακούγοντάς το δε μπορείς παρά να σκεφτείς παραλίες και δροσερά cocktails.

summer-spotify-playlist-01

Vegas – Doja Cat

Μια ματιά σε summer playlists και στοίχημα ότι θα πετύχεις το όνομα της Doja Cat. Η Αμερικανή τραγουδίστρια θεωρείται δικαίως αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot ονόματα της παγκόσμιας rap σκηνής. Το σκοτεινό «Vegas» κυκλοφόρησε το Μάιο, και έχει ήδη κάνει αίσθηση στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Μάλιστα το νέο τραγούδι της Doja Cat συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας για τη ζωή του Elvis.

Hey Boy Hey Girl – The Chemical Brothers

Εντάξει, το έχεις ακούσει, το έχεις χορέψει και είμαστε σίγουροι ότι το αγαπάς όσο και εμείς. Το «Hey Boy Hey Girl» δεν είναι απλά ένα αριστούργημα της ηλεκτρονικής μουσικής αλλά ένα από τα τραγούδια που σημάδεψαν σύσσωμη την κουλτούρα της dance σκηνής. Πρωτοπόροι και επιδραστικοί όσο λίγοι καλλιτέχνες της γενιάς τους, οι The Chemical Brothers έχουν κερδίσει με το σπαθί τους μια θέση στο μουσικό πάνθεον των 90s.

Out Of Space – The Prodigy

Λίγα συγκροτήματα σε βάζουν σε mood καλοκαιρινού πάρτι με το που πατάς play. Ένα από αυτά είναι οι The Prodigy. Άλλωστε η ατάκα «βάλε Prodigy» δεν έχει βγει τυχαία 😉. Εκτός από το «Omen», το «Voodoo People» και το «Breathe», το «Out Of Space» είναι ότι πρέπει για να ανεβάσεις το τέμπο των φετινών διακοπών.  Μπορεί ο θρυλικός frontman Keith Flint να μην είναι πλέον μαζί μας, όμως τα τραγούδια των Βρετανών θα παίζουν δυνατά σε κάθε πάρτι που σέβεται τον εαυτό του, χειμώνα καλοκαίρι.

Music sounds better with… our Spotify list!

Οι καλοκαιρινές διακοπές εκτός από καλή παρέα, παιχνίδια, και δυνατά gadgets απαιτεί και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Τώρα το έχεις ανά πάσα στιγμή μαζί σου με τη Spotify list που ετοιμάσαμε. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις play και να ζήσεις εμπειρίες που θα θυμάσαι μια ζωή! Α και επειδή το ηχείο του smartphone μπορεί να μην φτάσει, ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth αξίζει μια θέση στη wishlist των διακοπών.