Summer Sale: 10+1 λόγοι γιατί θα το ζήσεις στο max στα Public!

Περίληψη: Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις που περίμενες ξεκινούν! Και έχεις πάρα πολλούς λόγους για να εκμεταλλευθείς το φετινό summer sale στα Public!

Τα Summer Sales του 2023 μόλις ξεκίνησαν! Αυτό σημαίνει ότι έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσεις τις αγορές που είχες προγραμματίσει, στις πιο προσιτές τιμές της χρονιάς! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στα Public υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες, οπότε σίγουρα θα βρεις χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Με εκπτώσεις που φτάνουν το -50%, φτιάξε wishlist με όλα όσα χρειάζεσαι, γιατί τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να τα αποκτήσεις.

Summer sale: Ε-ε-έρχεται για να μείνει!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν και θα κρατήσουν για πολύ ακόμα! Η περίοδος του Summer Sale 2023 ξεκινά από τις 10 Ιουλίου και διαρκεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023. Άρα έχεις μπροστά σου σχεδόν 2 μήνες για να εκμεταλλευθείς τις μεγάλες προσφορές της εποχής.

10+1 λόγοι που αυτό το καλοκαίρι θέλει Public!

Με summer sale 2023 που φτάνει έως και το -50% και πάνω από 100.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στη διάθεσή σου, θα κάνεις δικό σου ό,τι θες, σε εξαιρετική τιμή. Από το μικρότερο gadget μέχρι τη μεγαλύτερη οικιακή συσκευή, έχουμε φέρει μεγάλες εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες. Έχεις πάρα πολλούς λόγους να έρθεις στα Public και να κάνεις τις αγορές σου λοιπόν!

Λόγος #1: Γιατί θα βρεις hot smartphone με έκπτωση

Hot δεν είναι μόνο ο καιρός, hot είναι και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις σε smartphones. οικονομικές συσκευές σε ακόμα πιο προσιτές τιμές, mid-range smartphones που είναι το απόλυτο value for money, summer sale ακόμα και σε flagship μοντέλα. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να αποκτήσεις το επόμενο κινητό σου, ό,τι κατηγορία συσκευής κι αν σε ενδιαφέρει.

Λόγος #2: Γιατί αμέτρητα στιλάτα wearables σε προσφορά σε περιμένουν! 

Μπορεί να μην χρειάζεσαι καινούργιο smartphone, μήπως όμως το κινητό σου θέλει έναν φίλο; Κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα wearable σε καλύτερη τιμή! Επίλεξε ένα πανέμορφο smartwatch για να προσθέσεις στιλ και χρησιμότητα στον καρπό σου, ή διάλεξε ένα activity tracker αν η καταγραφή των δραστηριοτήτων σου είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Λόγος #3: Γιατί θα βρεις τα καλύτερα summer deals και σε laptop ή desktop PC

Μήπως το laptop σου είναι… στα τελευταία του; Το desktop PC σου δεν «σηκώνει» τίποτα πλέον; Έφτασε η στιγμή για αλλαγή, στα summer sales μας! Ανακάλυψε μεγάλες εκπτώσεις σε laptops, για να μπορείς να κάνεις τα πάντα από παντού. Εκτός κι αν θες να κάτι ακόμα πιο ισχυρό. Τότε απόκτησε νέο desktop υψηλών επιδόσεων παρέα με μία οθόνη που θα βελτιώσει την παραγωγικότητά σου και τη gaming εμπειρία σου.

Λόγος #4: Γιατί θα βρεις αμέτρητα summer best sellers για κάθε βιβλιοφάγο!

Τέτοια περίοδο δεν θα μπορούσαμε φυσικά να ξεχάσουμε τα βιβλία! Και εδώ σου εξασφαλίσαμε μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις που αγγίζουν το 50%! Γέμισε τη βαλίτσα σου με μυθιστορήματα που θα σε συνεπάρουν στις φετινές διακοπές λοιπόν!

Λόγος #5: Γιατί στα Public θα βρεις top εκπτώσεις και σε μικροσυσκευές

Όταν λέμε ότι έχουμε summer sale σε όλες τις κατηγορίες, το εννοούμε! Μπορεί αυτή την περίοδο να «ψάχνεσαι» για μικροσυσκευές που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα στο σπίτι για παράδειγμα. Το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο καθώς αυτή τη στιγμή «παίζουν» κορυφαίες εκπτώσεις σε μικροσυσκευές προετοιμασίας φαγητού, σε καφετιέρες, σε σκούπες και σε πολλά ακόμα είδη.

Λόγος #6: Γιατί κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές με έκπτωση σε περιμένουν

Κάθε καλοκαίρι ανυπομονούμε για τις διακοπές και τις όμορφές στιγμές που μας επιφυλάσσουν τα ταξίδια και οι εξορμήσεις. Αυτές τις μοναδικές αναμνήσεις μπορείς να τις κρατήσεις για πάντα ζωντανές με μία φωτογραφική μηχανή σε έκπτωση. Compact, instant, DSLR ή Mirrorless δεν έχει σημασία, χαμηλότερες τιμές υπάρχουν σε επιλογές κι από τις 4 κατηγορίες.

Λόγος #7: Γιατί στα Public θα βρεις μοναδικά gaming summer sales

Το gaming δεν σταματά ούτε το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις Public σε gaming, το παιχνίδι αναβαθμίζεται! Ανακάλυψε PS5 σε χαμηλότερη τιμή, gaming accessories με έκπτωση και παιχνίδια σε χαμηλότερες τιμές, και «λιώσε» όχι από τη ζέστη αλλά από το παιχνίδι!

Λόγος #8: Γιατί οι εκπτώσεις σε τηλεοράσεις φτάνουν το -30%

Το gaming και η ψυχαγωγία στο σπίτι γενικότερα «απαιτούν» και μία κορυφαία τηλεόραση! Τι θα έλεγες λοιπόν να εκμεταλλευτείς το summer sale σε τηλεοράσεις για να κάνεις δικό σου ένα μοντέλο με κορυφαία χαρακτηριστικά και τεράστια οθόνη; Υπάρχουν εκπτώσεις σε μοντέλα όλων των κατασκευαστών και σε διαστάσεις που ξεκινούν από τις 32 ίντσες και ξεπερνούν τις 85!

Λόγος #9: Γιατί τώρα είναι καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις κλιματιστικό

Με τέτοια ζέστη θες σίγουρα ένα αποδοτικό κλιματιστικό στο σπίτι και στο γραφείο, για να μπορείς να νιώθεις άνετα ακόμα και εν μέσω καύσωνα. Δεν γίνεται να χάσεις τις μεγάλες εκπτώσεις σε κλιματιστικά λοιπόν! Έλα στα Public να επιλέξεις το μοντέλο που ταιριάζει στο χώρο σου και φτιάξε το ιδανικό κλίμα!

Λόγος #10: Γιατί και οι λευκές συσκευές έχουν έκπτωση

Έχεις βάλει την ανανέωση του σπιτιού σε πρώτο πλάνο κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων; Σου έχουμε καλά νέα. Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις Public μπορείς να αποκτήσεις ψυγείο, πλυντήριο/στεγνωτήριο, κουζίνα/φούρνο και εστίες/απορροφητήρες, σε ασυναγώνιστες τιμές! Έτσι μπορείς να εξοπλίσεις το σπίτι σου πιο οικονομικά με όλες τις μεγάλες οικιακές συσκευές.

Λόγος #11: Γιατί απολαμβάνεις summer sale με την ευελιξία Public

Πέρα από τις μεγάλες εκπτώσεις που θα βρεις σε όλες τις κατηγορίες, έχεις μερικούς ακόμα πολύ καλούς λόγους να έρθεις στα Public για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου φέτος το καλοκαίρι. Εδώ μπορείς να πληρώσεις και να παραλάβεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, οπότε ολοκληρώνεις τις αγορές σου όπως σε βολεύει περισσότερο. Κάνε εξόφληση σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna, ή εκμεταλλεύσου το Flex Pay για ακόμα μεγαλύτερο αριθμό δόσεων χωρίς πιστωτική. Παράλαβε 24/7 στο κοντινότερο locker μέσω του Box Now, ή επίλεξε Next Day Delivery για άμεση παραλαβή στο χώρο που θες! Με τόσες υπηρεσίες στις διάθεσή σου, οι αγορές summer sale του Public γίνονται ευκολότερα από ποτέ.

Summer sale για να κάνεις τις πιο smart αγορές του καλοκαιριού!

Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις ο απόλυτος προορισμός είναι και φέτος τα Public. Εδώ θα βρεις τεράστια ποικιλία προϊόντων, χαμηλότερες τιμές σε όλες τις κατηγορίες, και υπηρεσίες που προσθέτουν ευελιξία στις αγορές σου. Για summer sale 2023 λοιπόν, Sea you at Public!