Τα tech gadgets που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βαλίτσα φέτος!

Περίληψη: Το summer spirit θέλει tech gadgets για να δέσει σωστά! Πριν την επόμενη καλοκαιρινή εξόρμηση, δες τι δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου!

Μαγιό, πετσέτα, αντηλιακό και φύγαμε! Μήπως βιάζεσαι λίγο; Ξέχασες τα tech gadgets που θα σε συνοδεύσουν φέτος το καλοκαίρι! Γιατί όπου κι αν πας, η τεχνολογία δεν γίνεται να μην σε ακολουθήσει. Και δεν μιλάμε φυσικά για τις προφανείς συσκευές, όπως το smartphone σου, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι πάντα μαζί σου. Υπάρχουν μερικά ακόμα gadgets που και τα χρειάζεσαι και μπορούν να κάνουν τις στιγμές πιο μαγικές αυτό το καλοκαίρι. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις έξω απ’ την βαλίτσα ταξιδιού πριν χαιρετήσεις το σπίτι!

Άρχισες ήδη να ετοιμάζεις τη λίστα με τα απαραίτητα για τις καλοκαιρινές διακοπές; Στο κομμάτι με τα τεχνολογικά αξεσουάρ μην γράψεις απλώς «φορτιστής» και μετά πας παρακάτω. Πρώτα απ’ όλα, σκέψου ότι στην παραλία δεν θα έχεις πρίζα δίπλα σου για να φορτίσεις το κινητό άμα χρειαστεί. Οπότε σίγουρα πρέπει να έχεις μαζί ένα powerbank. Αφού γεμίσει η μπαταρία του smartphone, τότε έχεις πολλές επιλογές ψυχαγωγίας. Στο ταξίδι και στην παραλία μπορείς να ακούς μουσική, audiobooks ή podcasts, ή να stream-άρεις ταινίες και σειρές. Άρα στη λίστα με τα tech gadgets σου πρέπει να προστεθούν επίσης ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth και noise cancelling ακουστικά. Φυσικά, δεν ξεχνάμε και τις φωτογραφίες. Όπου κι αν βρεθείς θα κάνεις σίγουρα πολλά κλικ, οπότε σκέψου τη λύση μίας instant camera για να δώσεις retro αισθητική στις φωτογραφίες σου, και του selfie stick για εύκολες λήψεις με την μπροστά κάμερα του κινητού σου. Τώρα που ξέρεις τι πρέπει να έχεις μαζί σου φέτος, πάμε να δούμε τις top επιλογές σε κάθε κατηγορία!

Powerbank: Από data δεν ξεμένεις (σχεδόν) ποτέ, αλλά από μπαταρία;

Κανείς δεν θα ήθελε να ξεμείνει από μπαταρία στη μέση ενός ταξιδιού, ενώ μένουν μερικές ώρες ακόμα για να φτάσει στον προορισμό του. Για αυτή και για κάθε άλλη στιγμή που τα tech gadgets σου χρειάζονται ενέργεια αλλά βρίσκεσαι μακριά από πρίζα, επίλεξε ένα κορυφαίο powerbank.

Top powerbank #1: Tune on the Go 20.000mAh

Σκοπεύεις να πάρεις πολλά αξεσουάρ φέτος μαζί σου; Τότε το Tune on the Go 20.000mAh είναι το powerbank που χρειάζεσαι. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, οπότε μπορεί να φορτίσει πολλές συσκευές πριν αδειάσει, υποστηρίζει την ταυτόχρονη φόρτιση 2 συσκευών καθώς επίσης και fast charging.

Top powerbank #2: Xiaomi Redmi 10.000mAh

Δεν χρειάζεσαι κάτι τόσο μεγάλο και θες να φορτίζεις απλώς το κινητό και το ηχείο σου άμα χρειαστεί; Τότε πήγαινε με την δεύτερη κορυφαία επιλογή μας, το Redmi 10.000mAh από τη Xiaomi. Διαθέτει κι αυτό 2 θύρες φόρτισης και έχει πολύ πρακτικό μέγεθος και βάρος, για να το παίρνεις εύκολα μαζί σου.

Ηχεία Bluetooth: Γιατί ο DJ μέσα σου θέλει να εκφραστεί!

Δώσε ρυθμό σε κάθε στιγμή με ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth, είτε είσαι δίπλα στη φωτιά το βράδυ στην παραλία, είτε απολαμβάνεις τον καφέ σου με θέα τη θάλασσα στο μπαλκόνι του δωματίου στο ξενοδοχείο. Διάλεξε μεταξύ των 3 top επιλογών σήμερα.

Top ασύρματο ηχείο Bluetooth #1: JBL Flip Essential 2

Μεγάλη ισχύ, πολύωρη αυτονομία και ανθεκτικότητα στο νερό! Ό,τι δηλαδή θες από ένα ασύρματο ηχείο που θα παίρνεις μαζί σου στην παραλία. Αυτά όλα τα έχει το JBL Flip 2 Essential!

Top ασύρματο ηχείο Bluetooth #2: Sony SRS-XE200

Το SRS-XE200 της Sony ξεχωρίζει για την ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία του, η οποία αγγίζει τις 16 ώρες! Προσφέρει επίσης υψηλή ένταση και κρυστάλλινο ήχο προς κάθε κατεύθυνση και είναι κι αυτό ανθεκτικό στο νερό.

Top ασύρματο ηχείο Bluetooth #3: Sonos Roam SL

Κορυφαίο design, κορυφαία ποιότητα ήχου. Αυτά τα δύο στοιχεία χαρακτηρίζουν το Sonos Roam SL. Επειδή κι αυτό το θες για την παραλία όμως, το Sonos είναι top επιλογή γιατί είναι ανθεκτικό στο νερό αλλά και σε πτώσεις.

Ασύρματα ακουστικά noise cancelling: Για να μην σε ενοχλεί τίποτα

Είσαι στο καράβι και προσπαθείς να ακούσεις το νέο επεισόδιο του αγαπημένου σου podcast. Σε ένα χώρο γεμάτο με ανθρώπους δεν είναι και τόσο εύκολο να συγκεντρωθείς όμως. Γι’ αυτό πρέπει να προσθέσεις στη λίστα με τα καλοκαιρινά tech gadgets σου ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά με active noise cancelling. Μόνο έτσι μπορείς να «σβήσεις» το θόρυβο του περιβάλλοντος για να φτάνει στα αυτιά σου ο ήχος που θες.

Top noise cancelling ακουστικά #1: Apple AirPods Pro 2nd Gen

Αν έχεις iPhone, τότε η επιλογή των καλύτερων ασύρματων ακουστικών με active noise cancelling είναι απλή: Επιλέγεις τα AirPods Pro 2nd Gen και απολαμβάνεις τέλειο ήχο με spatial audio, απρόσκοπτη σύνδεση με το οικοσύστημα της Apple, και κορυφαία ακύρωση θορύβου.

Top noise cancelling ακουστικά #2: Samsung Galaxy Buds2 Pro

Στο στρατόπεδο της Samsung, η κορυφαία πρόταση είναι τα Galaxy Buds2 Pro. Ξεχωρίζουν για την μεγάλη αυτονομία τους, τον ήχο υψηλής ποιότητας 24-bit, αλλά και το αναβαθμισμένο active noise cancelling, το οποίο διαθέτει 3 μικρόφωνα που εξαλείφουν με εξαιρετική αποτελεσματικότητα τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Selfie stick: Δεν είναι ώρα να βάλεις τέλος στις «κουνημένες» αναμνήσεις;

Πας να βγάλεις selfie με το άλλο σου μισό την ώρα του ειδυλλιακού ηλιοβασιλέματος και η εικόνα βγαίνει θολή! Θες να χωρέσει όλη η παρέα στην εικόνα αλλά όσο κι αν προσπαθείς δεν καταφέρνεις να τραβήξεις μία καλή φωτογραφία. Καιρός να αναλάβει δράση το selfie stick.

Top selfie stick: KITVISION Bluetooth selfie stick

Το πτυσσόμενο selfie stick KITVISION σου δίνει τη δυνατότητα να τραβήξεις όμορφες (και σταθερές) φωτογραφίες με τη μπροστινή κάμερα του κινητού. Όταν δεν το χρειάζεσαι μαζεύει και γίνεται πολύ μικρό για να χωρά παντού. Συνδέεται μάλιστα με Bluetooth με το κινητό σου για να το ελέγχεις εύκολα, ενώ η βάση στήριξης κρατά το smartphone με ασφάλεια επάνω στο selfie stick.

Instant camera: Το ρετρό είναι της μόδας, εσύ;

Το vintage είναι τάση και αυτή την περίοδο βρίσκεται ίσως στο απόγειό του. Το βινύλιο έχει επιστρέψει για τα καλά, η 90s αισθητική επανέρχεται στη μόδα, το φιλμ ζει την αναγέννησή του. Οπότε προφανώς το retro έχει έρθει και στα tech gadgets. Καιρός να εξερευνήσεις τη δημιουργικότητά σου λοιπόν και να απαθανατίσεις κάθε στιγμή… the analogue way, με μία instant φωτογραφική μηχανή, ξεκινώντας με τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που έρχονται!

Top instant camera #1: Polaroid Now i-Type

Υπάρχει κάτι πιο κλασικό από την μηχανή η οποία ξεκίνησε την «τρέλα» των instant φωτογραφιών; Όχι φυσικά! Έτσι και η Polaroid είναι ξανά εδώ! Με τη Now i-Type θα αποτυπώσεις τις αναμνήσεις του καλοκαιριού σου σε φιλμ, όπως κάναμε παλιά.

Top instant camera #2: Fujifilm Instax Mini 11

Η εταιρεία που έφερε την instant φωτογραφία και πάλι στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια ήταν η Fujifilm όμως, με τη σειρά Instax. Η κάμερα Fujifilm Instax Mini 11 είναι η αγαπημένη μας πρόταση μιας και δίνει τη δυνατότητα για τέλειες φωτογραφίες και selfies με retro vibes.

Έξυπνα καλοκαιρινά tech gadgets κι έφυγες!

Όπως είδες, η βαλίτσα ταξιδιού δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Τώρα που σε βοηθήσαμε να ξεμπερδέψεις με τα tech gadgets που χρειάζεται το καλοκαίρι σου, συνέχισε να φτιάχνεις τη λίστα σου. Μόλις την ολοκληρώσεις, απόκτησε και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα του καλοκαιρού στα Public.