Γιορτή της Μητέρας: Οι δικές σας παιδικές σκανδαλιές!

Περίληψη: Φέτος για τη Γιορτή της Μητέρας αναπολήσαμε όλες τις παιδικές μας σκανδαλιές μέσα από τις δικές ιστορίες!

«Θυμάσαι τότε…» και έτσι ξεκίνησε η εξιστόρηση των δικών σας ιστοριών φέτος για τη Γιορτή της Μητέρας. Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου ήταν για άλλη μια χρονιά μοναδική αφού γιορτάσαμε την ημέρα της Μητέρας διαβάζοντας τις δικές σας παιδικές ζαβολιές και αναμνήσεις από τη μαμά σας. Φυσικά οι ιστορίες είχαν και οπτικό υλικό αφού πολλοί από εσάς θελήσατε να μοιραστείτε μαζί μας και με φωτογραφίες το σκανταλιάρικο σκηνικό που σκαρφιστήκατε τότε! Μπορούμε να πούμε ότι το απολαύσαμε και με το παραπάνω και κάποιες ιστορίες θα τις θυμόμαστε ακόμα και θα γελάμε -χαμηλόφωνα- γιατί όπως ξέρουμε όποιος κοροϊδεύει…τα λούζεται!

Στιγμές χαραγμένες στη μνήμη μας όπου η μια σκανδαλιά διαδεχόταν την άλλη και η μαμά έτρεχε από πίσω να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα! Πάντα δίπλα μας και έχοντας μας τόση αδυναμία όπου ακόμα και εκείνα τα λίγα «όχι» που θα έλεγε εμείς πολύ γρήγορα να τα κάνουμε «ναι».

Οι δικές σας αναμνήσεις με τη μαμά σας

Μόνο τυχαίο δεν μπορούμε να περιγράψουμε το γεγονός ότι οι περισσότερες δικές σας ιστορίες με τη μαμά σας ήταν στην κουζίνα. Γλυκά του κουταλιού, κέικ, κουλουράκια και κάπου εκεί δίπλα στα γλυκά μια παιδική φιγούρα γεμάτη στα αλεύρια! Ταυτιστήκατε πολλοί με αυτή την ιστορία… σωστά; Ακόμα, πόσοι από εσάς δεν κάνατε τον χαμό αν δεν σας άφηνε να «καθαρίσετε» με κουτάλι τη λεκάνη όταν φτιάχνατε κέικ ή σοκολατόπιτα; Αυτές οι ιστορίες πραγματικά μίλησαν στην καρδιά μας!

Αξέχαστα νανουρίσματα, φιλάκια «συγχώρεσης» μετά από τη σκανδαλιά του αιώνα(!) και φυσικά η απόλυτη μαμαδίστικη φράση «ζακέτα να πάρεις..» ήταν ακόμα μερικές ιστορίες που μας ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο. «Η τελευταία μπουκιά είναι η δύναμή σου», «Μην αργήσεις να γυρίσεις το βράδυ» και πόσοι μεσημεριανοί ύπνοι με το ζόρι που εν τέλη αποκοιμιόταν η ίδια από την κούραση της ημέρας και εμείς το «σκάγαμε» κρυφά για να παίξουμε! Πόσο ίδιες αντιδράσεις από τόσους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους; Μα δύο φράσεις θα είναι αυτές που πάντα θα μας συγκινούν όσες φορές και να τις διαβάσουμε στις δικές σας ιστορίες «Να προσέχεις» & «Σ’ αγαπώ μαμά» για όλα όσα μας χάρισαν και συνεχίζουν να μας χαρίζουν κάθε μέρα.

Οι Publicistas moms μας δείχνουν τα δώρα τους!

Σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα δεν θα γινόταν να μην κάνουμε αναφορά και στις δικές μας μανούλες, της Publicistas moms!

H petroulapapa αναρωτιέται «Πόση αγάπη χωράει σε μια φωτογραφία?» αφού την περίμενε μια έκπληξη από το Public με πολλές ζωγραφιές μαζί. Η mamasou.gr από την άλλη είχε ένα πρωτότυπο δώρο για την φετινή γιορτή της Ημέρας και ανεξίτηλο στον χρόνο. Τα λουλούδια LEGO που δεν θα μαραθούν ποτέ! Πως σας ακούγεται σαν ιδέα; Όσο εμείς συζητάμε εσείς σημειώνεται ιδέες για του χρόνου!

Από βιβλία ξεχείλισε επίσης το feed μας, όλα στηριγμένα στη γυναίκα ήρωα μας, με την stergy.mommy να διαλέγει από το Public το «Μητέρες» , την crafts_by_stavy να παίρνει σαν δώρο το «Μαμά μου εσύ» και την magic_of_motherhood το μοναδικό «Γεια, μαμά»!

Τέλος, η funkymama.gr και η dreamista.twins.and.travels έκαναν τη διαφορά για φέτος, αφού η μία επέλεξε για τη tech μαμά της ένα mini tablet και η επόμενη έκανε δώρο από την ίδια στην ίδια ένα JBL ηχείο για να απολαμβάνει την αγαπημένη της μουσική όπου κι αν είναι!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες & σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!