Γιορτή του Πατέρα: Η λίστα με τα καλύτερα δώρα

Περίληψη: Αν ψάχνεις τι δώρο να κάνεις στον μπαμπά σου, εμείς είμαστε εδώ! Η Δήμητρα Τσιγγενέ, μέλος των Publicistas, επιλέγει τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή του πατέρα.

Με τη γιορτή του πατέρα να πλησιάζει, η Δήμητρα Τσιγγενέ, δημοσιογράφος και μέλος των #Publicistas, επιστρέφει στο Public Blog. Αυτή τη φορά δεν θα μας μιλάει για εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς, αλλά για ιδέες δώρων για τους μπαμπάδες. Πάμε να δούμε τι προτείνει η @dimitratsingene!

Κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζουμε τους μπαμπάδες μας. Και γιατί όχι; Όλοι έχουν την ημέρα τους, γιατί να μην έχουν κι εκείνοι μία ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκείνους; Η αμερικανόφερτη γιορτή του πατέρα έχει μπει για τα καλά στο ελληνικό DNA και, αν μας ρωτάς, καλώς έχει συμβεί. Κάθε αφορμή για να κάνεις μία έκπληξη, να πεις ένα σ’ αγαπώ, να δωρίσεις κάτι που επέλεξες στα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. 

Οι μπαμπάδες παλαιάς κοπής, που δεν αλληλοεπιδρούσαν πολύ με τα παιδιά τους, ευτυχώς, έχουν εκλείψει και οι περισσότεροι νέοι μπαμπάδες δίνουν όλο τους το είναι για να μεγαλώσουν χαρούμενα παιδιά. Cheers σε αυτούς τους μπαμπάδες, λοιπόν, που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους, γιατί έτσι νιώθουν και όχι γιατί πρέπει.

Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από τη γιορτή του πατέρα κι αν ψάχνεις τι δώρο να του πάρεις, εμείς σου φτιάξαμε την απόλυτη Public λίστα για να διαλέξεις. Το δώρο του θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να θεωρηθεί πετυχημένο, αν το επιλέξεις βάσει των ενδιαφερόντων του. Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη και εντοπίσαμε τέλεια δώρα για τη γιορτή του πατέρα από τo public.gr.

Δώρα για τον μπαμπά που λατρεύει τη φωτογραφία

Αν ο πατέρας σου λατρεύει τη φωτογραφία και δεν θέλει τίποτα να τον κρατά μακριά από την απόλυτη λήψη, τότε η νέα GoPro Hero10 είναι το ιδανικό δώρο για εκείνον. Οι φωτογραφίες της με απίστευτη λεπτομέρεια, ρεαλιστική αφή και εκπληκτικό contrast, με έως 23MP και βίντεο έως 5.3K στα 60fps θα τον εξιτάρουν όσο ποτέ. Απόλυτες λήψεις εν κινήσει, χωρίς προσπάθεια και με απόλυτη σταθερότητα, για τον μπαμπά που είναι fan της δράσης.

Δεν υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό από τις εναέριες λήψεις. Μία και μόνο φωτογραφία είναι ικανή να σου κόψει την ανάσα. Αν ο πατέρας σου συμφωνεί με τα παραπάνω και δηλώνει φανατικός του «αθλήματος», τότε θα εκτιμήσει το drone DJI Mini 3 Pro. Με βάρος λιγότερο από 249 γραμμάρια και με αναβαθμισμένες λειτουργίες ασφαλείας, το mini αυτό drone έχει πληθώρα χαρακτηριστικών που βρίσκονται σε μεγαλύτερα drones. Μία δοκιμή θα τον πείσει. Καλές λήψεις!

Για τον μπαμπά που αγαπά το gaming

Αν είναι fan του gaming, τότε θα λατρέψει το Nintendo Switch 2019 που συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ, με την ευκολία του φορητού gaming. Τι εννοούμε; Ο επαναστατικός σχεδιασμός του επιτρέπει στα κομμάτια του χειριστηρίου να αποσπώνται, ώστε να μπορεί ο πατέρας σου να συνεχίσει το παιχνίδι του όπου κι αν πάει. Η φορητή κονσόλα λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς χειρισμό που έχει συνηθίσει όσο είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση. Τέλειο;

Για τον πατέρα-gamer που έχει πάθος με τον ήχο, ιδανικό δώρο αποτελεί το gaming headset Razer Kraken X 7.1 Analog που θα καλύψει όλες του τις ανάγκες. Η ενισχυμένη 7.1 virtual surround sound μηχανή, διαμορφώνει τον ήχο έτσι ώστε να προσομοιώσει μια 360 εμπειρία και να του επιτρέψει να προσδιορίσει με απόλυτη ακρίβεια τους ήχους και την προέλευσή τους στον χώρο. Θα ενθουσιαστεί.

Αν ψάχνεις το απόλυτο mouse για τον πατέρα σου, μόλις το βρήκες. Το Razer DeathAdder Essential με 4G αισθητήρα 6400 dpi, έχει σχεδιαστεί από κορυφαίους pro gamers για να προσφέρει μέγιστο έλεγχο με την ελάχιστη κόπωση. Πολύ βασικό αν παίζει με τις ώρες στον υπολογιστή. Οικονομικό και σούπερ χρηστικό δώρο.

Από τον εξοπλισμό κάθε gamer δεν πρέπει να λείπει και το κατάλληλο πληκτρολόγιο και το Razer Blackwidow V3 TKL το ζηλεύουμε ακόμα κι εμείς που δεν είμαστε fan του gaming. Σκέψου πώς θα νιώσει ο πατέρας σου όταν του το κάνεις δώρο. Το συμπαγές αυτό gaming πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με τους παγκοσμίου φήμης μηχανικούς διακόπτες Razer και τροφοδοτείται από το Razer Chroma RGB, για ένα επίπεδο ακρίβειας και εξατομίκευσης που λατρεύουν όλοι οι παίκτες παγκοσμίως. Πρόσθεσε και τον πατέρα σου μέσα σε αυτούς.

Ιδέες δώρων για active μπαμπάδες

Για τον μπαμπά που δεν σταματά ποτέ. Για τον μπαμπά που έχει αφήσει στην άκρη το αυτοκίνητο και ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους να κινηθεί στην πόλη. Για τον μπαμπά που του αρέσει να εξερευνά και να δοκιμάζει νέα πράγματα, το Mi Electric Scooter 3 θα γίνει ο νέος αγαπημένος του φίλος. Γιατί; μα γιατί θα μπορεί να πηγαίνει παντού με αυτό, μιας και έχει ισχυρή απόδοση κινητήρα (μέγιστη ισχύ 600 W), φτάνει τα 25 χλμ./ ώρα και έχει ικανότητα ανάβασης με κλίση 16%. Ζυγίζει μόλις 13 κιλά και μάλλον θα τσακώνεστε ποιος θα το πρωτοπάρει. Ένα δώρο πραγματική επένδυση.

Aν ο πατέρας σου αθλείται και του αρέσει να έχει καταγεγραμμένες τις επιδόσεις του, τότε το ανθεκτικό HONOR Band 6 θα του προσφέρει μία πρωτόγνωρη εμπειρία χρήσης. Υποστηρίζει 10 workout modes, καταγράφει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (SpO2 Monitor), διαθέτει 24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού TruSeen, καθώς και παρακολούθηση ύπνου TruSleep. Στα συν του ότι η μπαταρία του με τυπική χρήση διαρκεί 14 ολόκληρες μέρες. Ναι, δεν θα το βγάζει από πάνω του.

Για τον οργανωτικό μπαμπά

Ο οργανωτικός μπαμπάς που δεν θέλει να του ξεφεύγει τίποτα, θα εκτιμήσει δεόντως ένα στιλάτο Moleskine σημειωματάριο για να καταγράφει την to-do λίστα του. Το σημειωματάριο αυτό είναι μεγάλο σε μέγεθος, έχει κομψό σχεδιασμό και πολύ ανθεκτική κατασκευή. Πολύ βασικό αν κάνει καθημερινή χρήση επί έναν ολόκληρο χρόνο.  

Αν θέλει να έχει το γραφείο του πάντα τακτοποιημένο, τότε το σετ οργάνωσης Philippi θα του χαρίσει την τάξη που τόσο πολύ αγαπά. Περιλαμβάνει πέντε θήκες σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορεί να αποθηκεύει όλα του τα πράγματα, από τα γυαλιά μέχρι τους συνδετήρες. Στα μεγάλα συν του ότι διαθέτει μαγνητική κορδέλα που κρατά τα κουτιά αποθήκευσης σταθερά στη θέση τους.

Happy Father’s Day!