Το αιώνιο καλοκαιρινό δίλημμα: Είσαι team θάλασσα ή team βουνό;

Περίληψη: 10 Publicistas ρίχνονται στη μάχη των Public Summer Games για να μας αποδείξουν αν το βουνό ή η θάλασσα είναι ο καλύτερος προορισμός για το καλοκαίρι!

Ακόμα και ο πιο έμπειρος ταξιδιώτης στον κόσμο να είσαι, ακόμα κι αν έχεις ζήσει στιγμές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάθε χρόνο μόλις μπει το καλοκαίρι το ερώτημα «βουνό ή θάλασσα;» αρχίζει να σε βασανίζει, έτσι δεν είναι; Όλοι απολαμβάνουμε το βραδινό αεράκι του βουνού μετά από μία καυτή ημέρα του καλοκαιριού. Το ίδιο απολαμβάνουμε και τη δροσιστική αγκαλιά του θαλασσινού νερού τα μεσημέρια που το θερμόμετρο βαράει σαραντάρια όμως. Άρα πώς μπορεί να υπάρξει σωστή απάντηση στο μεγαλύτερο δίλημμα του καλοκαιριού; Δεν μπορεί λέμε εμείς, καθώς θέλουμε και τα δύο! Από την άλλη, βέβαια, έχουμε τους Publicistas, που χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα για να δώσουν μία οριστική απάντηση στο δίλημμα «βουνό ή θάλασσα;».

Τα καλοκαιρινά παιχνίδια στο βουνό και στη θάλασσα

Ένας από τους λόγους που λατρεύουμε τα καλοκαίρια είναι γιατί στο μυαλό μας είναι συνυφασμένα με την ελευθερία που είχαμε όταν ήμασταν μικροί! Δεν έχει σημασία αν οι διακοπές μας ήταν στην πόλη, στο βουνό ή στην παραλία. Αυτοί οι τρείς μήνες ήταν γεμάτοι παιχνίδια όπου κι αν ήμασταν. Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν ήταν παρά μία απέραντη περίοδος ελεύθερου χρόνου. Όταν δεν σε νοιάζει τίποτα λοιπόν, δεν έχεις παρά να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή, είτε είναι στην πλατεία του χωριού, είτε σε κάποια αμμουδιά. Ομολογούμε ότι μας λείψανε αυτές οι στιγμές και η ώρα που θα φύγουμε φέτος διακοπές δεν έχει έρθει ακόμα, οπότε είπαμε να θυμηθούμε τα παλιά. Έτσι αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τα Public Summer Games και να ρίξουμε τους Publicistas στη μάχη! Θαλασσινοί εναντίον βουνίσιων ανταγωνίζονται για να ξεκαθαρίσουν ποιος προορισμός είναι ο νούμερο ένα!

Οι Publicistas παίρνουν θέση!

10 Publicistas ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά δεν πρόκειται να αναχωρήσουν αν δεν αποδείξουν πρώτα πως η δική τους ομάδα υπερέχει. Team Βουνό vs Team θάλασσα λοιπόν στα Public Summer Games που μόλις ξεκίνησαν! Πάμε να δούμε ποιοι Publicistas εκπροσωπούν κάθε ομάδα.

Με τα χρώματα των θαλασσινών κατεβαίνει στο γήπεδο η μαμά και video creator @crafts_by_stavy, η book admirer @a_stefanidou, η Publicistas mom @stergy.mommy, ο βιβλιοκριτικός Σταύρος ή @book_reviews_gr και ο @george_makridis.

Απέναντί τους θα βρουν τους βουνίσιους που έρχονται ντυμένοι στα χακί. Η ομάδα τους αποτελείται από τον δικό μας Τίμο Κουρεμένο, ή @timkour όπως θα τον βρεις στο Insta, την πολυάσχολη μαμά @busymama.gr, την αγαπημένη μας δρομέα του Instagram @aspasia_kanta, τον personal trainer @manosvrontzakisofc και τη συγγραφέα και δημοσιογράφο @sophiealfin.

Βουνίσιοι vs. Θαλασσινοί δίνουν μάχη στα Public

Το μόνιμο δίλημμα του καλοκαιριού δημιούργησε σχίσμα στους Publicistas! Από τη μία έχουμε τους Θαλασσινούς και από την άλλη τους Βουνίσιους. Οι δύο ομάδες δεν θα ησυχάσουν αν δεν αποδείξουν μια και καλή ποιος προορισμός είναι ο βασιλιάς του καλοκαιριού. Φόρεσαν λοιπόν τα καλοκαιρινά τους και ήρθαν στο γήπεδο. Η αρένα που επέλεξαν για να λύσουν τις διαφορές τους είναι τα Public και ο τρόπος που διάλεξαν για να αναδείξουν το νικητή είναι με μία μάχη με το χρόνο! 20 αγαπημένοι προορισμοί, 20 καλοκαιρινά προϊόντα, 20 δευτερόλεπτα. Όποια ομάδα καταφέρει να μαζέψει τα περισσότερα θα είναι η νικήτρια αυτής της μάχης!

Video Duration
1:00

And the winner is… Πάτα play στο βίντεο για να μάθεις ποιοι κέρδισαν, δεν θέλουμε να σου κάνουμε spoil το αποτέλεσμα! Αυτό που μπορούμε να σου πούμε όμως είναι πως η νίκη κρίθηκε στο νήμα, με βουνίσιους και θαλασσινούς να έχουν πολύ μικρή διαφορά.

Βουνό ή θάλασσα; Ναι!

publicistas-summer-games-gif

Πάντως, εμείς λέμε όχι στα ψευτοδιλήμματα! Δεν χρειάζεται να υπάρχει τελική απάντηση στο ερώτημα «βουνό ή θάλασσα;». Στην Ελλάδα έχουμε εκατοντάδες νησιά και τόσο όμορφα παραθαλάσσια τοπία. Έχουμε επίσης τόσους επιβλητικούς και γραφικούς ορεινούς προορισμούς. Γιατί να πρέπει να επιλέξουμε; Δεν θα επιλέξουμε! Άλλωστε, έχουμε περάσει τόσα και τόσα καλοκαίρια και στα δύο, οπότε δεν μπορούμε να απαντήσουμε αντικειμενικά τι προτιμάμε.

Βέβαια, μπορεί κι εσύ όπως και οι Publicistas να έχεις επιλέξει ένα από τα δύο στρατόπεδα για τα καλοκαίρια σου εδώ και χρόνια. Πολύ πιθανό, αφού όπως είπαμε αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Ό,τι κι αν προτιμάς όμως, είτε βουνό είτε θάλασσα, εδώ θα βρεις τα πάντα για τις φετινές διακοπές σου. Θα είμαστε ανοιχτά και την Κυριακή 17 Ιουλίου, οπότε έλα σε ένα από τα καταστήματά μας όποια μέρα σε βολεύει για να βρεις το βιβλίο των διακοπών σου, τα καλοκαιρινά παιχνίδια με τα οποία θα ζήσεις στιγμές σαν κι αυτές όταν ήσουν παιδί, και ό,τι άλλο χρειαστείς για τα φετινά (και τα μελλοντικά) σου ταξίδια.