Πόσο θα σκοράρεις στο απόλυτο summer game κουίζ;

Περίληψη: Είσαι έτοιμος να αναμετρηθείς με τους 10 Publicistas στα πιο δύσκολα Public Summer Games; Για να δούμε το δικό σου score!

Μετά από μία απαιτητική αναμέτρηση «σώμα με σώμα» των Βουνίσιων vs. Θαλασσινών για το ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών για το καλοκαίρι, οι 10 Publicistas ξαναχτυπούν με το part II! Όλα ξεκίνησαν όταν τέθηκε στο τραπέζι το αιώνιο ερώτημα βουνό ή θάλασσα με την κάθε ομάδα να διεκδικεί τον τίτλο του νικητή για το φετινό καλοκαίρι. Επιχειρήματα, ατελείωτες συζητήσεις ακόμα και φωτογραφικό υλικό για να πείσει η μία ομάδα την άλλη… δεν είχαμε! Αλλά αυτό που είχαμε ήταν πάθος, αγώνα δρόμου και ιδρώτα που μας θύμισε κάτι από τα παιχνίδια που παίζουμε το καλοκαίρι! Ρακέτες, beach volley, μπουγέλο και πολλά ακόμα κάνουν κάθε χρόνο τα καλοκαίρια μας λίγο πιο διασκεδαστικά.

Η νίκη του πρώτου part κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με την αγωνία των δύο ομάδων να κορυφώνεται. Αν δεν ξέρεις ακόμα για ποια δοκιμασία μιλάμε σταμάτα ό,τι κάνεις και δες το video με τους Publicistas που ίσως σε βοηθήσει να αποφασίσεις ποια ομάδα να υποστηρίξεις.

Οι Publicistas σε θέση μάχης!

Για να ξαναγνωριστούμε, στο team των θαλασσινών που δηλώνει έτοιμο να τα δώσει όλα και να πάρει τη ρεβάνς είναι η μαμά και video creator @crafts_by_stavy, η book admirer @a_stefanidou, η Publicista mom @stergy.mommy, ο βιβλιοκριτικός Σταύρος ή @book_reviews_gr και ο @george_makridis.

Ενώ στο team των βουνίσιων, την ιδρωμένη φανέλα των νικητών θα φορέσει ο δικός μας Τίμος Κουρεμένος, η πολυάσχολη μαμά @busymama.gr, η αγαπημένη μας δρομέας του Instagram @aspasia_kanta, ο personal trainer @manosvrontzakisofc και η συγγραφέας και δημοσιογράφος @sophiealfin.

Βουνίσιοι vs. Θαλασσινοί διαγωνίζονται στο απόλυτο summer game

Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και αφού γελάσαμε, διασκεδάσαμε και μαζέψαμε προϊόντα για τις διακοπές μας, ήρθε η στιγμή οι δύο ομάδες να μας δείξουν και τη δύναμη του μυαλού τους, αφού αυτή τη φορά η αναμέτρηση θα γίνει με ερωτήσεις γνώσης! Κριτής θα είναι το πολυαγαπημένο παιχνίδι Trivial Pursuit της Hasbro. Όποια ομάδα απαντήσει στις περισσότερες σωστές ερωτήσεις θα βγει νικητής του καλοκαιριού. Η χαμένη; Δεν θέλουμε να σου κάνουμε spoil, αλλά μεταξύ μας, για αυτό υπάρχουν και τα νεροπίστολα Nerf στο παιχνίδι! Μια παραλλαγή του κλασσικού Trivial Pursuit θα λέγαμε αλλά μήπως η ιδέα μας έχει νόημα τους καλοκαιρινού μήνες;

publicistas summer games part 2 - 02

Πάρε μέρος στο summer game

Τι διαφορετικό θα έχει το part II; Αυτήν τη φορά στο παιχνίδι μπαίνεις και εσύ και διαγωνίζεσαι ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό! Πήγαινε στο τέλος του άρθρου κάνε το πιο δύσκολο summer quiz που έχεις συναντήσει ποτέ και έλα ξανά εδώ που μας άφησες για να συνεχίσουμε.

Τελικά, είσαι πιο… γεωγραφίτ από έναν Publicista; Τι score κατάφερες να πιάσεις; Και για να έχουμε καλό ερώτημα απάντησες περισσότερες σωστές απαντήσεις που σχετίζονταν με τη θάλασσα ή με το βουνό; Κάπως έτσι παίρνεις και εσύ τη θέση σου απέναντι στις ομάδες.

Video Duration
1:20

Όπως είδες και στο video δεν δυσκολεύτηκες μόνο εσύ με τις ερωτήσεις. Όταν σου λέγαμε ότι το summer quiz μας είναι πολύ απαιτητικό δεν μας πίστευες! Τουλάχιστον εσύ δεν έγινες μούσκεμα όπως οι βουνίσιοι και οι θαλασσινοί.

Όπου κι αν έχεις αποφασίσει να πας για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, έχουμε όλα τα απαραίτητα για να είναι οι πιο άνετες, ξεκούραστες και διασκεδαστικές διακοπές της ζωής σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις την εξάσκηση για του χρόνου γιατί οι Publicistas είναι πολλά υποσχόμενοι. Τι εννοούμε; Πάρε μαζί σου επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλία, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενο Public summer game!

Public Summer Games: Το απόλυτο γεωγραφικό κουίζ

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου στη γεωγραφία; Κάνε click και ξεκίνα!