Winter Sales 2023: Βρες τα κορυφαία ψυγεία-ντουλάπες σε έκπτωση!

Περίληψη: Οι Winter Sales 2023 είναι εδώ! Σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα ψυγεία-ντουλάπες σε έκπτωση για να δώσεις αέρα ανανέωσης στην κουζίνα σου!

Κάθε σύγχρονη κουζίνα ξεκινά και τελειώνει στο ψυγείο. Από εκεί περνά το καθημερινό μαγείρεμα αλλά και τα αξέχαστα τραπεζώματα παρέα με φίλους και αγαπημένους. Ακόμα και να μην είσαι όμως πολύ φίλος της μαγειρικής, ένα αξιόπιστο ψυγείο είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Αν μιλάμε δε για πολυμελή οικογένεια, ένα απλός ψυγειοκαταψύκτης ενδέχεται να μην είναι αρκετός για να τα βγάλει πέρα. Εκεί έρχονται τα ψυγεία-ντουλάπες για να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Oι Winter Sales 2023 έχουν ξεκινήσει και εκτός από κινητά, τηλεοράσεις και smartwatches, βρίσκουμε δυνατά offers και σε λευκές συσκευές. Πάμε να δούμε λοιπόν τα κορυφαία ψυγεία-ντουλάπες που παίζουν τώρα σε έκπτωση!

Πώς θα επιλέξεις το σωστό ψυγείο-ντουλάπα για την κουζίνα σου

Προτού ξεκινήσουμε, ένα μικρό disclaimer. Η επιλογή του κατάλληλου ψυγείου-ντουλάπας είναι κομματάκι δυσκολότερη απ’ όσο φαίνεται. Από τη φύση της άλλωστε πρόκειται για μια συσκευή που δεν αλλάζει εύκολα, και, το πιθανότερο είναι πως θα σε συντροφεύει για χρόνια. Δώσε προσοχή λοιπόν στις διαστάσεις, τη χωρητικότητα, και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα διάφορα μοντέλα ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου αλλά και στο διαθέσιμο χώρο της κουζίνας. Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και την ενεργειακή κλάση του ψυγείου, μιας και μιλάμε για μια συσκευή που δουλεύει non-stop 24/7. Ας δούμε τώρα τα καλύτερα deals των εκπτώσεων σε ψυγεία-ντουλάπες.

psygeia-ntoulapes-ekptosi-01

Winter offer #1: Candy CSC818FX

Η Candy είναι γνωστή για την ποιότητα των λευκών συσκευών της, με τα ψυγεία της να συνδυάζουν την αξιοπιστία με την προσιτή τιμή. Το Candy CSC818FX είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις σε budget ψυγεία-ντουλάπες που μπορείς να αποκτήσεις με έκπτωση. Η τεχνολογία ψύξης είναι No Frost, που σημαίνει πως το ψυγείο δε χρειάζεται απόψυξη. Η χωρητικότητα της συντήρησης φτάνει τα 288 λίτρα ενώ αυτή της κατάψυξης τα 148.

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Αν μιλάμε για μια μέση οικογένεια, το μοντέλο της Candy θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες σου σε καθημερινή βάση. Ακόμα και όταν χρειαστεί να το «υπεφορτώσεις», oι λειτουργίες Super Freezing και Super Cooling εγγυώνται τέλεια συντήρηση για τα τρόφιμά σου.

Winter offer #2: Hisense RS677N4BIE

Μεγάλες εκπτώσεις στις φετινές winter sales βρίσκουμε και από την Hisense. Τα ψυγεία της κινεζικής εταιρείας ξεχωρίζουν για το design, τις λειτουργίες τους και φυσικά την τιμή, η οποία στις φετινές εκπτώσεις έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα. Το Hisense RS677N4BIE είναι ένα από αυτά. Στο ψυγείο-ντουλάπα της Hisense βρίσκουμε inverter μοτέρ και πρωτοποριακή τεχνολογία ψύξης, εξασφαλίζοντας έτσι αθόρυβη αλλά και πιο οικονομική λειτουργία.

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Το σύστημα κυκλοφορίας αέρα Multi Air Flow και το Dual Tech Cooling σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας στη συντήρηση και την κατάψυξη, ενώ με χωρητικότητα 519 λίτρων, το Hisense RS677N4BIE χωράει άνετα όλα τα τρόφιμα του σπιτιού.   

Winter offer #3: Hisense RS677N4BFE

Αν ψάχνεις ένα ψυγείο-ντουλάπα σε έκπτωση που να αναδεικνύει τον μοντέρνο χαρακτήρα της κουζίνας, ρίξε μια ματιά στο Hisense RS677N4BFE. H updated, θα λέγαμε, βερσιόν του RS677N4BIE, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του inox μοντέλου και ακόμα παραπάνω.

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Η Hisense υπόσχεται αποτελεσματική και ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το χώρο του ψυγείου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ποτέ απόψυξη. Ακόμα, ο LED φωτισμός του ψυγείου και τα αφαιρούμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας κάνουν το καθημερινό «βάλε-βγάλε» πανεύκολο. Δε γίνεται να παραλείψουμε το εντυπωσιακό μαύρο χρώμα το οποίο ανεβάζει level ολόκληρη την κουζίνα.

psygeia-ntoulapes-ekptosi-02

Winter offer #4: Samsung RS67A8810S9/EF

Διαβάζεις Samsung οπότε καταλαβαίνεις πως η ποιότητα είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ό,τι ισχύει για τα Galaxy smartphones ισχύει και για τα ψυγεία-ντουλάπες της νοτιοκορεατικής εταιρείας. Άριστη ποιότητα κατασκευής, κορυφαία τεχνολογία και σχεδίαση που τραβάει τα βλέμματα. Με χωρητικότητα 634 λίτρων, το Samsung RS67A8810S9 σου προσφέρει όλο το χώρο που χρειάζεσαι για να αποθηκεύεις με άνεση τα τρόφιμά σου.

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Με τις τεχνολογίες Smart Conversion και Twin Cooling μπορείς να προσαρμόσεις τη διαρρύθμιση και τη λειτουργία του ψυγείου όπως εσύ επιθυμείς, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Το ψυγείο-ντουλάπα της Samsung έρχεται επίσης με σύστημα ψύξης No Frost και μινιμάλ αισθητική, δίνοντας κομψό look στην κουζίνα σου. Συν την έκπτωση που φτάνει το -26%, γιατί όταν λέμε δυνατές winter sales, το εννοούμε!

Winter offer #5: LG GSJV31DSXE

Τα τελευταία χρόνια οι smart λειτουργίες έχουν αναδειχθεί σε game changer στο χώρο των λευκών οικιακών συσκευών και μια ματιά στο ψυγείο-ντουλάπα GSJV31DSXE της LG θα σε πείσει. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Express Freeze για γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη, Door Cooling για την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi. Τέλος, η λειτουργία Smart Diagnosis σε ειδοποιεί σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» και σε ενημερώνει στο κινητό σου για τις ανάγκες συντήρησης του ψυγείου.

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Η συνολική καθαρή χωρητικότητα ξεπερνά τα 630 λίτρα, ενώ με το συρτάρι Fresh Zone, τα φρούτα και λαχανικά παραμένουν πάντα στα ιδανικά επίπεδα υγρασίας. Ούτε λόγος φυσικά για απόψυξη καθώς και εδώ η λειτουργία No Frost σου λύνει τα χέρια.

Winter offer #6: Samsung RS65R54422C

Οι χειμερινές μας εκπτώσεις είναι επίσης ευκαιρία για να κάνεις πραγματικό step-up στον εξοπλισμό της κουζίνας. Στην κατηγορία των premium ψυγείων-ντουλαπών που μπορείς να αποκτήσεις με έκπτωση, βρίσκουμε και πάλι τη Samsung. Το RS65R54422C οπτικά και μόνο κερδίζει τις εντυπώσεις. Πέρα από την τεράστια χωρητικότητα των 635 λίτρων και το φανταστικό design, το μοντέλο της Samsung διαθέτει ψηφιακό συμπιεστή inverter, εξοικονομώντας χρήματα και μειώνοντας τη φθορά σε σχέση με τα συμβατικά μοτέρ.

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Για ειδικές περιστάσεις όπως γιορτές και πάρτι, η τεχνολογία Space Max δημιουργεί ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο εσωτερικό του ψυγείου. Πρόσθεσε σε αυτό και το καινοτόμο σύστημα All-around cooling, και έχεις όλες τις δυνατότητες των σύγχρονων ψυγείων σε μια πανέμορφη συσκευή.

psygeia-ntoulapes-ekptosi-03

Winter offer #7: Bosch KFF96PIEP

Από μια τέτοια λίστα δε θα μπορούσε να λείπει το όνομα της Bosch. Η γερμανική εταιρεία έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας στις λευκές συσκευές. Τα ψυγεία-ντουλάπες της Bosch είναι η επιτομή του design, της λειτουργικότητας και της καινοτομίας. Πάρε για παράδειγμα το Bosch KFF96PIEP. Τεράστια χωρητικότηταλειτουργίες τελευταίας τεχνολογίας και μοντέρνα εμφάνιση συνθέτουν ένα ψυγείο, που από όπου και να το πιάσεις είναι κορυφή.

Γιατί δεν πρέπει να τη χάσεις: Από τη λειτουργία Super Cooling & Super Freezing έως το σύστημα Vita Fresh Pro, η Bosch σχεδίασε ένα high-end μοντέλο με μοναδικές δυνατότητες που κάνουν τη διαφορά.

Για τα top ψυγεία-ντουλάπες σε έκπτωση έλα στα Public!

Μήπως έχει έρθει η ώρα για ανανέωση στην κουζίνα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ένα νέο ψυγείο-ντουλάπα με άπλετη χωρητικότητα και πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης είναι το ιδανικό πρώτο βήμα. Εκτός από τη μειωμένη τιμή που θα βρεις στις Winter Sales μας, μπορείς να ρίξεις κι άλλο το κόστος, μέσω του προγράμματος «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή». Διάβασε τους όρους και δες την επιδότηση που δικαιούσαι. Στο checkout μπορείς να απολαύσεις την ευελιξία της Klarna, πληρώνοντας σε τρεις άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα. Οπότε ξεκίνα να μετράς διαστάσεις, όρισε budget και έλα στο κοντινότερο Public, για να βρούμε το καλύτερο ψυγείο για την κουζίνα σου.